Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Niye moralin bozuk???

Vallaha ben konuşmaktan yoruldum aslıcım...cumaya sakladım...

Onlar gibi yiyip de versem ben de yerim yani ama ben öyle değilim benim cıslar ancak cuma akşamı tartıdan sonra oluyor

Ay bir de yarın akşam arkadaşlarımla iftara gidicem. Herkes yiyecek hamburger,pizza vs. gidip salata fln bulmam lazım ayy

Cısslara kod mu koysak ya ben anlamayayım

Biyyy sana ne olmus!????
Bisikletin tekerı patlak yapmıo adam oyleeeee pes oynuyo çocuk gibi.. Hani iftardan önce vakit geçsin die oynasin bişi demiyorum. Ama hipnoz olmuş gibi gözü oyunda . Sınır etti beni. Dışarı çıkıp şu yediklerimı eritmem dusumu almam lazım . Tepem atikkkkkk

Gitme sen onun yanına insanın sinirini bozar yaaa
Valla bozuluyor da yapcak bişey yok diyet yaptığımı biliyor öyle şeyler koymaz önüme hayatta.. ama ben ablami hep inceledim biz mesela kilolu insanlar doyana kadar yiyoruz her şeyi içimizde hep bir aç var ama onlar tadimlik yiyor yetiyor yani mesela ablam gece yemek yemez ve her yemeğin yanında mutlaka salata yer kesinlikle o yüzden zayıf işte. . Bizim tek eksikligimiz aşırı yemekten meydana geldi hep

Anladim..

Ablam ben de dışarı çıkamıyorum bi kaç gündür. Latin dansı aç çok eğlenceli ve etkil oluyo

Boşver kuzum beni hiç birşey rahatlatmıyor artık...

Ya kendini rahatlatacaksın ya yardım alacaksın yoksa içinde kaybolursun

Ya şu oyunların nasıl zevk verdiğini bi anlasa şu bayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…