- 28 Mayıs 2015
- 803
- 1.436
- 28
- 32
Niye moralin bozuk???Menümü veriyim kızlar bugün çok moralim bozuk hiç spor yapasım yok ama belki ilerleyen saatlerde fikrimi değirtiririm
Sahur:1 tane haşlanmış yumurta
1-2 kaşık tulum peyniri
2 zeytin,salatalık
Bi avuç pide
Yarım kase tarçınlı yoğurt
Bi avuç siyah kuru üzüm
İftar:1 kase mercimek çorbası
Kıymalı pide,ayran,salata
3 litre suyu bulur
Biyyy sana ne olmus!????Madem pide yiceksın çorba içmesen barineyse canın sıkkın ken ben de sıkmayım . Benim de sıkkın zaten
Özelden kaptana anlatcak sanırım. . Merak eden edeneNiye moralin bozuk???
Vallaha ben konuşmaktan yoruldum aslıcım...cumaya sakladım...
Ay bir de yarın akşam arkadaşlarımla iftara gidicem. Herkes yiyecek hamburger,pizza vs. gidip salata fln bulmam lazım ayy
Ooo 27 saat mi tutuyorsunuzBiz de bildiyin gibi.menülere bi bak nasıl olduğumu anlarsın
Boşver kuzum beni hiç birşey rahatlatmıyor artık...Ya ne oldu canım anlat rahatlarsın..
Sen de çatla emiiiÖzelden kaptana anlatcak sanırım. . Merak eden edene
Olabilir bak buuOnlar gibi yiyip de versem ben de yerim yani ama ben öyle değilim benim cıslar ancak cuma akşamı tartıdan sonra oluyor
Cısslara kod mu koysak ya ben anlamayayım
Bisikletin tekerı patlak yapmıo adam oyleeeee pes oynuyo çocuk gibi.. Hani iftardan önce vakit geçsin die oynasin bişi demiyorum. Ama hipnoz olmuş gibi gözü oyunda . Sınır etti beni. Dışarı çıkıp şu yediklerimı eritmem dusumu almam lazım . Tepem atikkkkkkBiyyy sana ne olmus!????
Anlatmak istersen dinlerim tatlım sıkma canınıı ..Boşver kuzum beni hiç birşey rahatlatmıyor artık...
Bende zayif oldugum zaman ne kadar yesem bile kilo almiyordum...insallah zayifladiqdan sonrada oyle olur...Ay ne güzel . Yiyip yiyip zayıf kalabilmek benim de eşim öyle .ona uyunca duba gibi oluyom. Uymayinca da boyle mutsuz
Sen de çatla emiii
Valla bozuluyor da yapcak bişey yok diyet yaptığımı biliyor öyle şeyler koymaz önüme hayatta.. ama ben ablami hep inceledim biz mesela kilolu insanlar doyana kadar yiyoruz her şeyi içimizde hep bir aç var ama onlar tadimlik yiyor yetiyor yani mesela ablam gece yemek yemez ve her yemeğin yanında mutlaka salata yer kesinlikle o yüzden zayıf işte. . Bizim tek eksikligimiz aşırı yemekten meydana geldi hepGitme sen onun yanına insanın sinirini bozar yaaa
Anladim..Bisikletin tekerı patlak yapmıo adam oyleeeee pes oynuyo çocuk gibi.. Hani iftardan önce vakit geçsin die oynasin bişi demiyorum. Ama hipnoz olmuş gibi gözü oyunda . Sınır etti beni. Dışarı çıkıp şu yediklerimı eritmem dusumu almam lazım . Tepem atikkkkkk
Ablam ben de dışarı çıkamıyorum bi kaç gündür. Latin dansı aç çok eğlenceli ve etkil oluyoBisikletin tekerı patlak yapmıo adam oyleeeee pes oynuyo çocuk gibi.. Hani iftardan önce vakit geçsin die oynasin bişi demiyorum. Ama hipnoz olmuş gibi gözü oyunda . Sınır etti beni. Dışarı çıkıp şu yediklerimı eritmem dusumu almam lazım . Tepem atikkkkkk
Boşver kuzum beni hiç birşey rahatlatmıyor artık...
Bisikletin tekerı patlak yapmıo adam oyleeeee pes oynuyo çocuk gibi.. Hani iftardan önce vakit geçsin die oynasin bişi demiyorum. Ama hipnoz olmuş gibi gözü oyunda . Sınır etti beni. Dışarı çıkıp şu yediklerimı eritmem dusumu almam lazım . Tepem atikkkkkk
Boşver aydanım...Niye moralin bozuk???
Allah bizi senin kazabindan korusun balli duzumVallaha ben konuşmaktan yoruldum aslıcım...cumaya sakladım...
Kayboldum zaten...Ya kendini rahatlatacaksın ya yardım alacaksın yoksa içinde kaybolursun
Ya şu oyunların nasıl zevk verdiğini bi anlasa şu bayanlar
Kafani takma kuzu herşey olacagina varırBoşver kuzum beni hiç birşey rahatlatmıyor artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?