- 28 Mayıs 2015
- 803
- 1.436
- 28
- 32
Nasil istersen,konusmak istersen dinleye bilirim canimBoşver aydanım...
Valla bozuluyor da yapcak bişey yok diyet yaptığımı biliyor öyle şeyler koymaz önüme hayatta.. ama ben ablami hep inceledim biz mesela kilolu insanlar doyana kadar yiyoruz her şeyi içimizde hep bir aç var ama onlar tadimlik yiyor yetiyor yani mesela ablam gece yemek yemez ve her yemeğin yanında mutlaka salata yer kesinlikle o yüzden zayıf işte. . Bizim tek eksikligimiz aşırı yemekten meydana geldi hep
Ben 2 sene önce 63 kiloydum sevgilim çok zayif ve o da çok yiyor ona uydum günde 5 6 öğün yediğim zaman oldu hızlı hızlı kilom yükseldi hep... insan yemeden yapamıyor bana sinir yapıyor hemen aglayasim geliyor istediğim şeyi yiyemeyince o kadar aç ruhumu yemekle doldurmusum ki...Ay ne güzel . Yiyip yiyip zayıf kalabilmek benim de eşim öyle .ona uyunca duba gibi oluyom. Uymayinca da boyle mutsuz
Kayboldum zaten...
Kavga ettik kız . Gidip üstüne beni oynarken görmesin adamAblam ben de dışarı çıkamıyorum bi kaç gündür. Latin dansı aç çok eğlenceli ve etkil oluyo
Yemek yemek aşktır bencedeBenim derdim doyana kadar yemek değil yemek yemekten çok zevk almakkkk ya böyle bişi yok çok güzelİnsan manyak olmasın
Ben 2 sene önce 63 kiloydum sevgilim çok zayif ve o da çok yiyor ona uydum günde 5 6 öğün yediğim zaman oldu hızlı hızlı kilom yükseldi hep... insan yemeden yapamıyor bana sinir yapıyor hemen aglayasim geliyor istediğim şeyi yiyemeyince o kadar aç ruhumu yemekle doldurmusum ki...
Canimmm ne oldu merak ettim bendeBoşver aydanım...
Aman sakın benim kadar oyun düşkünü kadin bulamazsin .. kendime rakip tanımam. Ama bu öyle değil. Bildiğin hipnoz oluyo. Ne duyuyor ne sohbet .biraksan iftar sofrasında oynar .. hıh gıcık gitsin ne yapacaksa . Hemen de hazır neymiş ben de kk dakileri çok ciddiye alıp tel ı elimden dusurmuyor musum. Hemen koz olarak kullansinnnYa kendini rahatlatacaksın ya yardım alacaksın yoksa içinde kaybolursun
Ya şu oyunların nasıl zevk verdiğini bi anlasa şu bayanlar
Aman sakın benim kadar oyun düşkünü kadin bulamazsin .. kendime rakip tanımam. Ama bu öyle değil. Bildiğin hipnoz oluyo. Ne duyuyor ne sohbet .biraksan iftar sofrasında oynar .. hıh gıcık gitsin ne yapacaksa . Hemen de hazır neymiş ben de kk dakileri çok ciddiye alıp tel ı elimden dusurmuyor musum. Hemen koz olarak kullansinnn
Bence de aşktır valla. Hele ki cislarYemek yemek aşktır bencedebazı insanlar diyor nasıl olsa hepsi mideye gidiyor yesemde olur yemesemde nasıl damarları var bilmiyorum
He o zaman anladım ablam sen otur bu akşam boşverKavga ettik kız . Gidip üstüne beni oynarken görmesin adam
Ahahaha aynı ben yaYa şu sevgiliyle kilo alma çok ilginç. Benim yakın bir arkadaşım var sevgilisine kilo aldırmaya çalışıyordu kendi kilo aldı
Nasıl oluyo ki o?anlatsana yağmurum?Kızlar bu mübarek ayda efendimiz (s.a.v) için hatim düşünüyoruz katılmak isteyen var mı
Ahahaha aynı ben yabenimki çok zayıf ama yağ diye bişey yok resmen çok kiskaniyorum ya halbuki biz sadece severek yedik onlar gibi niye onlar zayıf biz kiloluyuz
Kur anı kerimdeki cüzleri aramizda paylaşıp efendimiz için okuyoruzNasıl oluyo ki o?anlatsana yağmurum?
Aynen yaAma onun sevgilisi sporcu ne yese eriyor tabi yoksa şanslı olduğu için değil. Ama şöyle hiç kilo almayanlardan olsak hiç fena olmazdı
Çok sağolun,sizide böyle üzdüm,ama elimde birşey gelmiyor bu beni mahvediyor....anlatsamda anlatmasamda hiç birşey değişicek sadece bana dua edin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?