Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim derdim doyana kadar yemek değil yemek yemekten çok zevk almakkkk ya böyle bişi yok çok güzel İnsan manyak olmasın

Ay ne güzel . Yiyip yiyip zayıf kalabilmek benim de eşim öyle .ona uyunca duba gibi oluyom. Uymayinca da boyle mutsuz
Ben 2 sene önce 63 kiloydum sevgilim çok zayif ve o da çok yiyor ona uydum günde 5 6 öğün yediğim zaman oldu hızlı hızlı kilom yükseldi hep... insan yemeden yapamıyor bana sinir yapıyor hemen aglayasim geliyor istediğim şeyi yiyemeyince o kadar aç ruhumu yemekle doldurmusum ki...

Ya şu sevgiliyle kilo alma çok ilginç. Benim yakın bir arkadaşım var sevgilisine kilo aldırmaya çalışıyordu kendi kilo aldı

Ya kendini rahatlatacaksın ya yardım alacaksın yoksa içinde kaybolursun

Ya şu oyunların nasıl zevk verdiğini bi anlasa şu bayanlar
Aman sakın benim kadar oyun düşkünü kadin bulamazsin .. kendime rakip tanımam. Ama bu öyle değil. Bildiğin hipnoz oluyo. Ne duyuyor ne sohbet .biraksan iftar sofrasında oynar .. hıh gıcık gitsin ne yapacaksa . Hemen de hazır neymiş ben de kk dakileri çok ciddiye alıp tel ı elimden dusurmuyor musum. Hemen koz olarak kullansinnn

Kavga etmeyin yaaaa birbirinize iyi davranın

Ya şu sevgiliyle kilo alma çok ilginç. Benim yakın bir arkadaşım var sevgilisine kilo aldırmaya çalışıyordu kendi kilo aldı
Ahahaha aynı ben ya benimki çok zayıf ama yağ diye bişey yok resmen çok kiskaniyorum ya halbuki biz sadece severek yedik onlar gibi niye onlar zayıf biz kiloluyuz

Ahahaha aynı ben ya benimki çok zayıf ama yağ diye bişey yok resmen çok kiskaniyorum ya halbuki biz sadece severek yedik onlar gibi niye onlar zayıf biz kiloluyuz

Ama onun sevgilisi sporcu ne yese eriyor tabi yoksa şanslı olduğu için değil. Ama şöyle hiç kilo almayanlardan olsak hiç fena olmazdı

Çok sağolun,sizide böyle üzdüm,ama elimde birşey gelmiyor bu beni mahvediyor....anlatsamda anlatmasamda hiç birşey değişicek sadece bana dua edin lütfen...

O zaman içini ferah tut her şeyin bir zamanı vardır ne kadar uğraşırsna uğraş olmuyorsa zamanını bekle elbet çözülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…