Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok sağolun,sizide böyle üzdüm,ama elimde birşey gelmiyor bu beni mahvediyor....anlatsamda anlatmasamda hiç birşey değişicek sadece bana dua edin lütfen...
Üzmek ne demek ne zaman istersen anlatabilirsin. Umarım her şey hayırlısı olur senin için.

Çok sağolun,sizide böyle üzdüm,ama elimde birşey gelmiyor bu beni mahvediyor....anlatsamda anlatmasamda hiç birşey değişicek sadece bana dua edin lütfen...
Olsun güzelim ya içini dokmus olursun burda sonuçta bir aile olmaya çalışıyoruz birbirimizin sıkıntılarını dinliyoruz yani içine atma daha kötü olur öyle üzülme tatlım ya

Sağol tatlım ama elimde değil
İnşallah canım uzuldugun durum en yakın zamanda düzelir içini ferah tut.. bak her ser de bir hayır vardır lafı çok doğrudur ben hep bişeyler için ısrar ettim hayatta genelde olmadılar en kötü zamanımda hayatımın en güzel dönüm noktasını yaşadım... sakin ama sakın kötü düşüncelere dalma... seni kocaman yanaklarından öpüyorum çok çok bol bol sımsıkı da sarılıyorum sarılmak kalbe çok iyi geliyormuş

Ayyy bana da sarılsan yaaaa

Çok iyisin yüzün gibi kalbinde güzel canım benim

dertler hiç bitmicek, bugünler hiç geçmicek gibi gelir ama geçicek kuzum Allah'ın izniyle. sen inançlı bir kızsın çok daha iyi biliyorsun sabrın kıymetini, sabrın sonundaki mükafaatı. Allah gönlüne ferahlık versin inşallah güzelim

Çok iyisin yüzün gibi kalbinde güzel canım benim
Seninde melek gibi kalbin var tatlım ya umarım birgün karşılaşma imkanımız olur burdaki herkesi çok merak ediyorum valla çok da seviyorum herkes abla kardes arkadaş.. üzme kendini en kötü kağıda neye kızdiysan üzülülduysen yaz sonra Parçala gitsin en azından içinden çıkmış olur kotulukler

İnşallah elifim allah bu günlerimi aratmaz inşallah sabrediyorum...

Umarım inşallah sizleri görmekte nasip olur inşallah çıkacak bu acılar bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…