Beklicem...O zaman içini ferah tut her şeyin bir zamanı vardır ne kadar uğraşırsna uğraş olmuyorsa zamanını bekle elbet çözülür
Üzmek ne demek ne zaman istersen anlatabilirsin. Umarım her şey hayırlısı olur senin için.Çok sağolun,sizide böyle üzdüm,ama elimde birşey gelmiyor bu beni mahvediyor....anlatsamda anlatmasamda hiç birşey değişicek sadece bana dua edin lütfen...
Olsun güzelim ya içini dokmus olursun burda sonuçta bir aile olmaya çalışıyoruz birbirimizin sıkıntılarını dinliyoruz yani içine atma daha kötü olur öyle üzülme tatlım yaÇok sağolun,sizide böyle üzdüm,ama elimde birşey gelmiyor bu beni mahvediyor....anlatsamda anlatmasamda hiç birşey değişicek sadece bana dua edin lütfen...
Umarım canım çok tatlısın sağol kuzum...Üzmek ne demek ne zaman istersen anlatabilirsin. Umarım her şey hayırlısı olur senin için.
Sağol tatlım ama elimde değilOlsun güzelim ya içini dokmus olursun burda sonuçta bir aile olmaya çalışıyoruz birbirimizin sıkıntılarını dinliyoruz yani içine atma daha kötü olur öyle üzülme tatlım ya
Umarım canım çok tatlısın sağol kuzum...
Her kişiye bi cüzmü?bi de kaç zamana okunması gerek?Kur anı kerimdeki cüzleri aramizda paylaşıp efendimiz için okuyoruz
Kur anin her sayfasi okunuyor ablam
30 cüz var toplamda
İnşallah canım uzuldugun durum en yakın zamanda düzelir içini ferah tut.. bak her ser de bir hayır vardır lafı çok doğrudur ben hep bişeyler için ısrar ettim hayatta genelde olmadılar en kötü zamanımda hayatımın en güzel dönüm noktasını yaşadım... sakin ama sakın kötü düşüncelere dalma... seni kocaman yanaklarından öpüyorum çok çok bol bol sımsıkı da sarılıyorum sarılmak kalbe çok iyi geliyormuşSağol tatlım ama elimde değil
Ayyy bana da sarılsan yaaaaİnşallah canım uzuldugun durum en yakın zamanda düzelir içini ferah tut.. bak her ser de bir hayır vardır lafı çok doğrudur ben hep bişeyler için ısrar ettim hayatta genelde olmadılar en kötü zamanımda hayatımın en güzel dönüm noktasını yaşadım... sakin ama sakın kötü düşüncelere dalma... seni kocaman yanaklarından öpüyorum çok çok bol bol sımsıkı da sarılıyorum sarılmak kalbe çok iyi geliyormuş
Çok iyisin yüzün gibi kalbinde güzel canım benimİnşallah canım uzuldugun durum en yakın zamanda düzelir içini ferah tut.. bak her ser de bir hayır vardır lafı çok doğrudur ben hep bişeyler için ısrar ettim hayatta genelde olmadılar en kötü zamanımda hayatımın en güzel dönüm noktasını yaşadım... sakin ama sakın kötü düşüncelere dalma... seni kocaman yanaklarından öpüyorum çok çok bol bol sımsıkı da sarılıyorum sarılmak kalbe çok iyi geliyormuş
Çok sağolun,sizide böyle üzdüm,ama elimde birşey gelmiyor bu beni mahvediyor....anlatsamda anlatmasamda hiç birşey değişicek sadece bana dua edin lütfen...
Ayıp ettin ablam ya sen bizim burda o kadar nazimizi cekiyorsun seni de kocaman öpüp sarılıyorum sımsıkı hemideAyyy bana da sarılsan yaaaa
Seninde melek gibi kalbin var tatlım ya umarım birgün karşılaşma imkanımız olur burdaki herkesi çok merak ediyorum valla çok da seviyorum herkes abla kardes arkadaş.. üzme kendini en kötü kağıda neye kızdiysan üzülülduysen yaz sonra Parçala gitsin en azından içinden çıkmış olur kotuluklerÇok iyisin yüzün gibi kalbinde güzel canım benim
Bebeğim iyiyim ben, sen nasılsın napıyorsun kaç gündür yoksun merak ettimBuradayım kuşum nasilsin npyorsun
Bu arada tok karnina iftardan hemen sonra tartildim bir kilo gitmiş bu hafta
İnşallah elifim allah bu günlerimi aratmaz inşallah sabrediyorum...dertler hiç bitmicek, bugünler hiç geçmicek gibi gelir ama geçicek kuzum Allah'ın izniyle. sen inançlı bir kızsın çok daha iyi biliyorsun sabrın kıymetini, sabrın sonundaki mükafaatı. Allah gönlüne ferahlık versin inşallah güzelim
Umarım inşallah sizleri görmekte nasip olur inşallah çıkacak bu acılar bir günSeninde melek gibi kalbin var tatlım ya umarım birgün karşılaşma imkanımız olur burdaki herkesi çok merak ediyorum valla çok da seviyorum herkes abla kardes arkadaş.. üzme kendini en kötü kağıda neye kızdiysan üzülülduysen yaz sonra Parçala gitsin en azından içinden çıkmış olur kotulukler
varım tabıkı bensız olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?