1 saat kadar beklenmesi gerekiyomuş canım. Bir tanıdığımız böyle yaprak ve az yiyerek ramazanda 10 kilo vermşti geçen yıl :)kızlar iftarda çorbadan sonra bıraz beklıyor musunuz ?
Bende merakettimNasıl oluyo ki o?anlatsana yağmurum?
1 saat miii1 saat kadar beklenmesi gerekiyomuş canım. Bir tanıdığımız böyle yaprak ve az yiyerek ramazanda 10 kilo vermşti geçen yıl :)
varım tabıkı bensız olur mu
Sağol canım geçmesi umuduyla...Feraceli tatlım kıyamam sana, üzme kendini inşallah tez zamanda geçer sıkıntıların. Hayat böyle bir iyi, bir kötü içini ferah tut sen
Bugün takım böyle bir depresif gibi sanki, arada böyle genel bir rehavet çöküyor üstümüze, hayır olsun inşallah
Bende bekliyorum biraz 5-10 dk kadar. 1 saatde çok ya, birde ailecek yenen yemekte daha fazla beklenmiyorkızlar iftarda çorbadan sonra bıraz beklıyor musunuz ?
O kadar ayrıntılı bilmiyorum ama çorbasını içiyodu sonra 1 saat sonra karbonhidratlı çok yağlı şeyler yerine sebze yemeyi yiyomuş. Sahurda da normal kahvaltılık falan. İftarla sahur arası da en az 3 litre su içiyodu1 saat miii
yarın deniyim bi bende süpermiş ya
1 saatten sonra insanın canı bi şey istemez bence
başka neler yiyodu ne içiyodu :)
aynen o takıldı kafamaBende bekliyorum biraz 5-10 dk kadar. 1 saatde çok ya, birde ailecek yenen yemekte daha fazla beklenmiyor
Insallahdertler hiç bitmicek, bugünler hiç geçmicek gibi gelir ama geçicek kuzum Allah'ın izniyle. sen inançlı bir kızsın çok daha iyi biliyorsun sabrın kıymetini, sabrın sonundaki mükafaatı. Allah gönlüne ferahlık versin inşallah güzelim
aynen baya bılıyomussunO kadar ayrıntılı bilmiyorum ama çorbasını içiyodu sonra 1 saat sonra karbonhidratlı çok yağlı şeyler yerine sebze yemeyi yiyomuş. Sahurda da normal kahvaltılık falan. İftarla sahur arası da en az 3 litre su içiyoduAy baya biliyomuşum
Ne yarismasi canim?
Ne yarismasi canim?
Tamam canım dene bakalımaynen baya bılıyomussun
yarın denerımben de paylasırım sızınle
o sofradan kalkmak kolay oluyo mu bakalım
sporunu yapıyor musun bakalımm :)Tamam canım dene bakalım
Hmmmkıyafet yarışması canım
Ay yazıcam orayada unutur muyum hiçsporunu yapıyor musun bakalımm :)
bizim spor topiğini de unutmaa:)
yapyappAy yazıcam orayada unutur muyum hiçBugün çok halsizim ama squatımı yapıyorum yine dee vazgeçmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?