- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
aaaa kaç kilosuunnn... hemen geçeyim bekle beniiiiiiiiiiiiOooo sen bu hızla beni geçersinKapışırız bak
Kaç kilo kaaaaç düşer bayılırım burda bak
Kız iyi ki bugün cıs yemedin hemen nutuk atıyosunMenüm:
Sahur: göbek marul salatası (1 yumurta+lor+salatalık+kekik) + domates+1 dlm tam bugday ekmeği
İftar: 1 kase çorba+2 yemek kaşıgı semizotu yemeği+1 tabaktan az nohut yemeği
1 bardak ayran+salata
1 tatlı kasıgı kadar dondurma
Kızlar ben listede değilim, gözümün önünde uçusan tatlılardan, pidelerden yemiyorum. Siz neden yiyorsunuz hemde avuçiçi kadar
aynen o takıldı kafama
ama yapılabilir bence
kendine hakim olmaktan geçiyo her sey :)
Sen böyle söyledikçe daha da gaza geliyorum inşallah görürüm ben de yayapyapp
yap da gör 1 ay sonrakı değişikliğii
kız 10 kilovermek ıstemıyorum zatenMesela ben sahurumu 12:30 gibi yapıp 1 gibi de yatıyorum uykum bölünmesin diye, çorbadan sonra 1 saat beklersem sahur yapamamAyy o zamanda düşer bayılırım yediğim halde dayanamıyorum
Sen bir dene bakalım, faydası olacak mı. Hem sen kaç kilosun ki hedefin kaçtı. Napıcaksın hızlısından kilo verip hemde ramazanda 17 saatlik açlıkla
Kız iyi ki bugün cıs yemedin hemen nutuk atıyosun
aaaa kaç kilosuunnn... hemen geçeyim bekle beniiiiiiiiiiii
Kız iyi ki bugün cıs yemedin hemen nutuk atıyosun
kız 10 kilovermek ıstemıyorum zaten
59 kiloyum
azcıkdaha verıyım spor yapıyorum zaten duzenlı olarak
Ye ye sonra gelmiş burda bize yeme diyosunKız benim yediğim cıslardan nolucak, hem zora kalmadıkça yemiyorum kiAma 1 kaşık dondurmam gerçekten masum kalıyor Yemediğim halde gitmiyo, yesem hiç gitmez vahh bana
Keşke bir an önce gitse ne güzel azda kalmış aslında. Bir kaç ay önce hastane diyeti diye yazdıkları bir diyet vardı bir ara sadece bir hafta sanırım yapılması gerekiyor gibi birşeydi tatile girince onu denemeyi düşünüyorum.64.1 dim cuma pek bişi veremedim dikkat etmeme rağmen neyse bi gün daha var diyorum sabırla bekliyorum
ya cunku ramazan başladı başlayalı biraz cıs yedım korktum yazmayaZaten şimdiden 1 kilo vermişsin, azcıktan kastın ne kadar azcıkVerecek çok kilonda yoksa çorbadan sonra 1 saat bekleyip eziyet çektirme kendine. Hem sen neden gelmiyorsun bakalım hani menülerin nerde arada cee diyip kaçıyorsun
Bende harika menümü yazıyorum. Bugün 67,2 yi görünce gaza geldim fena haldeee
Sahur:
2 haşlanmış yumurta
çok az peynir
1 domates
1 bardak süt
İftar:
1 kase mercimek çorbası
2 çorba kaşığı karabiber ve pulbiberli patates püresi (tereyağı kullandım.)
6 köfte
2 kaşık bulgur pilavı
1 avuç kadar pide
ara:
1 avuç kadar çerez
1,5 lt su içtim. Bugün spor yok 5000 adım atabilmişim sadece dünden inanılmaz yorgundum ve ayakkabı ayağımı vurdu ağrısı bugün bile devam etti
Şu an tüm kiyafetlerime girebiliyorum çok şükür. Biraz da bu yüzden saldim simdi evlendiğim kilodayım.Sağlıklı olanı yeşil çayı demlemek falan da benim dediklerim sallama yahuuumotivasyon için . Giymedigin bi eteğini ya da pantolonu al giy . Portlesin sağdan Soldan. Sonra onunla konuş senin içine rahatlıkla gircem görürsün de. Ben öyle yaptım
biz senin kilona gelmek için yırtınıyoruz dediğine bakkız 10 kilovermek ıstemıyorum zaten
59 kiloyum
azcıkdaha verıyım spor yapıyorum zaten duzenlı olarak
Aaaaa ne var yaaa cıss yok kiiiiiiiiiiiKızzzzz bu ne 200 gr kalmıştı ya unut o farkı sen olur sana 500 gr yine
perim neler yediğimi bi duysan utanıyorum yazmayabiz senin kilona gelmek için yırtınıyoruz dediğine bakhani okulda 95 alıp ağlayan kızlar gibi, neden 100 değil
Ye ye sonra gelmiş burda bize yeme diyosunşaka bir yana dondurma çokta cıss sayılmaz senin yediğin miktarda önemli elbette
Aman hangimizde yok kiya cunku ramazan başladı başlayalı biraz cıs yedım korktum yazmayaabur cubur yönünden baya yedim...
Şu an tüm kiyafetlerime girebiliyorum çok şükür. Biraz da bu yüzden saldim simdi evlendiğim kilodayım.
Güya bu sabah kendi kendime ne telkin ler verdim ama akşam olunca o pide nin kokusu tadı beni benden aldı götürdü.
Aaaaa ne var yaaa cıss yok kiiiiiiiiiiiAyy sen böyle dedikte gaza geliyorum
Aynuram kazasını yapman gerek orucun.Bende garip bi olay yaşadım haaa.tüm gün hiç akıntım olmadı.iftarımı yaptım wceye bi gittim baya kahvetengi akıntı...yaaa ne oluyo yaaaa...hani bitmiştiii...şimdi benim bugünki oruç ne oldu ki?olmadımıııı
firuzeew
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?