Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oooo sen bu hızla beni geçersin Kapışırız bak

Kaç kilo kaaaaç düşer bayılırım burda bak
aaaa kaç kilosuunnn... hemen geçeyim bekle beniiiiiiiiiiii
Kız iyi ki bugün cıs yemedin hemen nutuk atıyosun

aynen o takıldı kafama
ama yapılabilir bence
kendine hakim olmaktan geçiyo her sey :)

Mesela ben sahurumu 12:30 gibi yapıp 1 gibi de yatıyorum uykum bölünmesin diye, çorbadan sonra 1 saat beklersem sahur yapamam Ayy o zamanda düşer bayılırım yediğim halde dayanamıyorum

Sen bir dene bakalım, faydası olacak mı. Hem sen kaç kilosun ki hedefin kaçtı. Napıcaksın hızlısından kilo verip hemde ramazanda 17 saatlik açlıkla

kız 10 kilovermek ıstemıyorum zaten
59 kiloyum
azcıkdaha verıyım spor yapıyorum zaten duzenlı olarak

Bende menumi vereyim...
sahur:2yumurta,1siyah ekmek,2domates,csy,hurma,1litre suuu...
iftar:8yaprak sarma,2tavuk,3patlican,2patstes,1domates kizartmasi,salata,1dilim karpuz,1kavun.2hurma,cay,su..
spor yine yok...
ne ise size iyi muhabbetler,benim kiz uyanip onu uyuthp uyuyucam. Size iyi geceler,yuxunux sirin olsun,sabahiniz hayirlara acilsin insallah

Bende harika menümü yazıyorum. Bugün 67,2 yi görünce gaza geldim fena haldeee

Sahur:
2 haşlanmış yumurta
çok az peynir
1 domates
1 bardak süt

İftar:
1 kase mercimek çorbası
2 çorba kaşığı karabiber ve pulbiberli patates püresi (tereyağı kullandım.)
6 köfte
2 kaşık bulgur pilavı
1 avuç kadar pide

ara:
1 avuç kadar çerez

1,5 lt su içtim. Bugün spor yok 5000 adım atabilmişim sadece dünden inanılmaz yorgundum ve ayakkabı ayağımı vurdu ağrısı bugün bile devam etti

kız 10 kilovermek ıstemıyorum zaten
59 kiloyum
azcıkdaha verıyım spor yapıyorum zaten duzenlı olarak

Zaten şimdiden 1 kilo vermişsin, azcıktan kastın ne kadar azcık Verecek çok kilonda yoksa çorbadan sonra 1 saat bekleyip eziyet çektirme kendine. Hem sen neden gelmiyorsun bakalım hani menülerin nerde arada cee diyip kaçıyorsun

Kız benim yediğim cıslardan nolucak, hem zora kalmadıkça yemiyorum ki Ama 1 kaşık dondurmam gerçekten masum kalıyor Yemediğim halde gitmiyo, yesem hiç gitmez vahh bana
Ye ye sonra gelmiş burda bize yeme diyosun şaka bir yana dondurma çokta cıss sayılmaz senin yediğin miktarda önemli elbette
64.1 dim cuma pek bişi veremedim dikkat etmeme rağmen neyse bi gün daha var diyorum sabırla bekliyorum
Keşke bir an önce gitse ne güzel azda kalmış aslında. Bir kaç ay önce hastane diyeti diye yazdıkları bir diyet vardı bir ara sadece bir hafta sanırım yapılması gerekiyor gibi birşeydi tatile girince onu denemeyi düşünüyorum.

ya cunku ramazan başladı başlayalı biraz cıs yedım korktum yazmaya abur cubur yönünden baya yedim...

Kızzzzz bu ne 200 gr kalmıştı ya unut o farkı sen olur sana 500 gr yine

Şu an tüm kiyafetlerime girebiliyorum çok şükür. Biraz da bu yüzden saldim simdi evlendiğim kilodayım.
Güya bu sabah kendi kendime ne telkin ler verdim ama akşam olunca o pide nin kokusu tadı beni benden aldı götürdü.

biz senin kilona gelmek için yırtınıyoruz dediğine bak hani okulda 95 alıp ağlayan kızlar gibi, neden 100 değil
perim neler yediğimi bi duysan utanıyorum yazmaya
saldırdım resmen oruç başladı başlayalı
hatta o gun yemediğim güzel cıslar için ertesı gun kendımı suçladım neden yemedım dıye
ama bugun hıc yemedımmm
meyvelı sodayla geçiştirdim

Ye ye sonra gelmiş burda bize yeme diyosun şaka bir yana dondurma çokta cıss sayılmaz senin yediğin miktarda önemli elbette

1 tatlı kasıgı yada en fazla 1 yemek kaşıgı oluyor. Ahh canım çok istiyorda tutuyorum kendimi.Yoksa bıraksam 1 kase yerim

ya cunku ramazan başladı başlayalı biraz cıs yedım korktum yazmaya abur cubur yönünden baya yedim...
Aman hangimizde yok ki Ama ne güzel bak ona ragmen kilo veriyorsun

evlendiğimiz kiloya vardık ya 36 beden olduk sandık kendimizi di mi eminem bende de bir rahatlık sanırsın 50 kilo olmuşum

Aynuram kazasını yapman gerek orucun.
Adetin tam bitmemiş. Beyaz akıntı gelene kadar gelen kahverengi de olsa reglden sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…