Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şok diyet mi ? Öyleyse sinir oluyorum ben onlara sonra çok kötü patlıyorum

menüm

sahur:yoğurtlu yulaf ezmesi,1 kase kiraz

iftar: 4 ızgara köfte,koca bir kase marul salatası,yoğurt,avuçiçi kadar pide...

sporumu gece 1 gibi yapıyorum...yapınca yazarım..

su 2 litre oldu,daha bikaç litre içerim..

Sarayca m nerdesin? 74.1 oldu benim toplam 1900 gram

1 tatlı kasıgı yada en fazla 1 yemek kaşıgı oluyor. Ahh canım çok istiyorda tutuyorum kendimi.Yoksa bıraksam 1 kase yerim

Aman hangimizde yok ki Ama ne güzel bak ona ragmen kilo veriyorsun
hareketlı olmaya calısıyorum kız
bulasık makınesını yerlestırırken bıle tabakları falan tek tek eğilip alıyorum arada muzık açıp oynuyorum
bi de oruclu oldugum halde gunduzlerı dısarda olmam gerektı baya yurudum falan belkı etkısı vardır

evlendiğimiz kiloya vardık ya 36 beden olduk sandık kendimizi di mi eminem bende de bir rahatlık sanırsın 50 kilo olmuşum
Ayyy aynen öyle. Bazen kendime çok kızıyorum evlenirken aklım nerdeymis bu halde gelinlik giymisim. Daha yolum var. Motivasyonu bi yakalasam arkası gelicek amaa

Bende işte çıktılarımı tek tek alıyorum makineye gidip, yerimden kalkyıım diye O değilde kızlar bizi vuracak 1-2 kilo için yaptıgımız şeylere bak

Süpersin canım. ....
sağol Eminem :) sanırım ramazanda hedefime ineceğim..7 aydır yapamadığımı mübarek ayda olacak..ama gerçekten hiç aç kalmıyorum...atıştırma huyum var benim onu yapmayınca gitmeye başladı kilolarım..yarın 1.hafta bakalım ne olacak?

ama vermem lazım çok güzel bikiniler beğendim özellikle yüksek bel, onun için biraz daha vermem lazım
yüksek belde belin ince olması gerek..sende durum ne?benim maşallah dümdüz olduğu için hiç bele kemer takılan elbiselerden giyemedim

maşallah , çok iyi gidiyorsun,

benim misafirim vardı, tartılamadım

sahur

yulaf kepeği süt ve yumurta ile krep
domates
salatalık
biber
lor peynir
5 zeytin

iftar
patlıcan oturtma (patlıcanlar fırında kızlardı, yağsız yani
salata
cacık
küçük bir dilim revani
8 adet kiraz

revani yemeseydim iyiydi, sadece tadını merak ettim

Inşallah canim hedefine ulaşırsın..
Maşallah çok güzel menulerin sporun.
muhakkak etkisini göreceksin. Çok isterdim bu mübarek ayda zayiflamayi.

Hiçbirşeycik olmaz o revaniden...gayet iyi menün...bu geceki sahurda sadece haşlanmış yumurta yiyebilirsen telafi etmiş olursun..bak yarın 1.hafta bildirim günümüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…