- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
işte o belden bi tık daha vermem lazımyüksek belde belin ince olması gerek..sende durum ne?benim maşallah dümdüz olduğu için hiç bele kemer takılan elbiselerden giyemedim
Napim kuşum aşamadigim çok sorunum oldu başedemedimBebeğim iyiyim ben, sen nasılsın napıyorsun kaç gündür yoksun merak ettim
İftar sonrası 1 kilo ise, iftar öncesi kesin 2 kilodur yaşasınn
oklava hareketi iyi olur Ezgim..işte o belden bi tık daha vermem lazım
yok dümdüz değil benımkı bombe var hafıften
ya aeben ablam mı demişti kim demişti burdan birioklava hareketi iyi olur Ezgim..
Aslında sünneti hayatımıza aktarsak pazartesi persembe oruclari ve ayda 3 gün oruç hem nefse hakim olmada hem kılo kontrolünde çok etkili olur ama. Yapamıyoruz...keşke şu ramazanda yaptığımı bütün yıla yayabilsem..incecik olurum..
şu belde çevrilen halka adı neydi ya holipop muydu ,ben beceremiyorum onu ama yapabilirsen çok faydası oluyor...ya aeben ablam mı demişti kim demişti burdan biri
oklavayla sakatlamış zamanında
ben de oklavasız yapıyorum
küçükken nasıl çevirirdim yaaşu belde çevrilen halka adı neydi ya holipop muydu ,ben beceremiyorum onu ama yapabilirsen çok faydası oluyor...
Aslında sünneti hayatımıza aktarsak pazartesi persembe oruclari ve ayda 3 gün oruç hem nefse hakim olmada hem kılo kontrolünde çok etkili olur ama. Yapamıyoruz...
Bugün kalbimi kıran beni ağlatan şahıs gitmiş bana dondurma almış sırıtıyor hiç bir şey olmamış gibi...
4.5 litremiii?sahur-iftar menüleri yazılıyor, off sanki bizim eve bu sene ramazan uğramamış gibi
emzirdikçe içim yanıyor 4,5 lt su içmişim bugün.
bende çok istiyorum onu,inan oruçken hiç başım ağrımıyor iftardan sonra hafif ağrı oluyor..oruç tut,sıhhat bul diye boşuna dememişler..emzirmeyi bıraktıktan sonra niyetim o inşallah pazartesi ve perşembe oruçlarını bir ömre yaymak
4.5 litremiii?
Evet ama öyle çabuk silinip atılmıyor...abin mi? erkekler işte kırıp geçiyorlar sonra hiçbişey olmamış gibi devam ediyorlar
Amaninnn...ama bunda da vardır Rabbimim bi bildiyi.düşünsene tüm gün hiç akıntı yok.iftardan hemen sonra geliyo...9gün oldu yaaaAynuram kazasını yapman gerek orucun.
Adetin tam bitmemiş. Beyaz akıntı gelene kadar gelen kahverengi de olsa reglden sayılır.
sen bu saatte burada olmazdın Elifim :)iyi geceler dedim gidemedim :)
bende çok istiyorum onu,inan oruçken hiç başım ağrımıyor iftardan sonra hafif ağrı oluyor..oruç tut,sıhhat bul diye boşuna dememişler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?