Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bizim bi arkadaşımız var u2rem...o da aynısı olmuştu...hamileliğnde çok zayıfladı...67 kilo ile doğum yaptı...şimdi 75 falan galiba...
zeynep senin menü de çok iyiyimiş canım

ben de yaziim

sabah 1 kk peynir
4 zeytin
1 dl ekmek
salatalık

ara
2 rissini
3 kayısı

öğlen
2 kk opeynir
karpuz
sakatalık

ara
5etiform
yoğurt

akşam
3-4 kaşık patlıcan
1 çb yoğurt
2 kaşık makarna

ara
3 kayısı
10 erik

1 saat step aerobik kursum vardı

bizim bi arkadaşımız var u2rem...o da aynısı olmuştu...hamileliğnde çok zayıfladı...67 kilo ile doğum yaptı...şimdi 75 falan galiba...
zeynep senin menü de çok iyiyimiş canım

şans işte. kimi hamileyken alır kimilohusayken. şimdi düşünüyorum bida hamile olursam aynı şeyleri yaşar mıyım diye. cevap bulamıyorum

neyse gızlar gözlerim pörtledi. yatiim sabahçıyım. zor kalkıom zaten. bide müfettiş filan gelcek. . uykumu aliim. iyi geceler. yorumlarınız ve destekleriniz için çok çok teşekkürler.

ayy canım ya ne kadar incinmişsin..
ama aslında varya kilo vermek için birinin canını yakması gerekiyoır..ben çevremde ne kadar insan gördüysem hep birilerinin kırdığından yakınır sonra başladım derler..insan şişman olduğunu biliyor ama üzüntüden kendini daha da çok yemeye veriyor..
neyse bak kurtulmuşsun yolun yarısını geçmişsin çoktan..boyun kaç bilmiyorum ama 14 kilo verirsen çok zayıf çirkin olabilirsin söyleyeyim..10 tam fıstık olursun..
tek başına spor tek başına diyet hikaye..ben ikisinide denedim zaman kaybı..ikisi bir arada olacakki süper veriyorsun ve sarkmıyorsun..benim şuan tek eksiğim spor..oda kızım yüzünden yürüyüş yapamıyorum..koşu bandım var..hamilelik öncesi,hamileyken,sonrasında sürekli kullandım..kilo vermemde o yardımcı oldu bana.ama şimdi uyurken üstüne çıksam uyanıyor,uyanıkken zaten olmuyr elini kolunu kaptıracak Allah korusun...
benim akrabam hamileliklerinde aldı 2 çocuğunun arasıda çok az,ikincide daha da aldı,ama hiç verme çabasında olmadı.kızları şimdi liseye gidiyor o hala 100 kilo belki daha da aldı..o kadar iğnelemelere rağmen hiç gaza gelmedi,hala gecenin 3 ünde acıktım diye 3 pideyi mideye indirip uyuyor.genç yaşında hasta oldu bir sürü hastalığı var...en önemlisi sağlık için zaten..kilo berbat bişey ya..
umaraım herkes istediği kiloya kavuşur.

aaa 14 kilo verince 62 olursun dimi..62 normal bence ben neden52 yaptıysam hesabı..sempatiksalakcinni
14 kilo verse 52 olur aaa çok zayıf diyorumkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrrrr

aslıcım fark okadar barizki bir kere sanki 10 yaş daha gençsin.
bende kendimde bunu görüyorum 70in altına indim ya kendime güvenim geldi saçım değişti giyimim değişti duruşum değişti.

bende tüm kiloyu hamileyken alanlardanım.
hiç bulantı kusma yaşamadım.dikkatte ettim ama sebebini anlamadığım şekilde kilo aldım.27 kilo(((((((((
lohusayken 86 ile doğumdan döndüğümden sonra hiç kilo almadım ama veremedimde.82 ye düşüyor sonra emzirme ve iç kazıntıları yüzünden 86 oluyordum 87 olmadım ama veremedimde.
şimdiki halime şükürler olsun ama daha yolum var en az 5 kilo daha vermeliyim.hala olmayan güzel durmayan kıyafetlerim var.

hep birlişkte başaracağız kızlar.lanet olası yağlardan kurtulacağız.
üniden bir arkadaşım var.boyu ancak 160 yeni doğum yaptı şimdi 62 kiloymuş. 2 hafta önce gittik ben 69 kilo 172cm boyundayım.ikramlardan hazırlamış ben yemiyecxem sağol dedim yinemi diyettesin diye alaycı sözle içime oturdu.kendisi artık ancak 60 olurum diyor.düşündüm beni hala kilolu mu görüyor yoksa benmi herkese öyle hissettiriyorum.
ama ben boyumdan 3 kilo daha aşağıdayım oysa aynı olmayı hedefliyor demekki ben daha zayıfım ondan ama neden ben hala şişkoyum milletin gözünde.of içime oturdu kızlar beni son görüşünden bu yana 7 kilo verdim ama hala şişkoydum belkide çevremizi biz böyle empoze ediyoruz bilemiyorum.

günaydın kızlar sabahki menümü yazayım ...sütlü nescafe, biraz peynir yumurta ve domates 1 dilimde kepek ekmegi..birazdanda yürüyüşe çıkcam oglum okuldayken çıkayım 2 hafta sonra tatile giriyor zor çıkarım yürümeye..

seni tebrik ediyorum zoru başarmışsın..hepimizin seni örnek alması lazım..

kızlar emoşumun hatırlatması üzerine tekrardan çiğdemin msjını buldum doğruymuş beni çıkart diyor.

çiğdem ve merali listeden çıkartalım diyorum meral zaten katılım yapamıyor yeni gelen arkadaşlarada yer açılsın ne dersiniz?nesibe aysbarın yerine ohcanimadeğsin çiğdemin yerine gmzzga da meralin yerine düşündüm
.

senin kilolu göründüğünden değildir o..takıntı hgaline getirdiysen,yada yanlarında yemicem dediysen zamanında onu bir daha hep kullanırlar..
benimde akrabam öyle yaptı son memlkete gittiğimde..
ayyy hiç birşey yemez bu aç geziyor aşırı dikkat ediyor dedi..ki asla öyle aç gezmedim..deli gibi dikkat te etmem..abur cubur yememye çalışırım o yani..ama insanların gözüne batıyor bu çabalar ondan masus yapıyorlar.daha da verme diye yapıyordur

Son düzenleme:
bende uzun süredir takip ediyordum ama fırsat bulamamıştım ma çok büyük hak yeme var ortada

günaydın kızlar...
aslı canım inşallah tefitiş güzel geçmiştirkaydirigubbakcemile3
biz atlattık onu çok şükür,onlar gelip gidince nasıl rahatlıyo insanaklinialirimsmile

ayçinm iyi düşünmüşsün canım...aysbarı bilmiyorum ama çiğdem gelemeyecek,meral de gelmeyebilir...:bbo:

sabah kahvaltım 1 küçük dilim ç.ekmeği
salatalık,domates,biber,1 kk peynir,3 zeytin

ayç nedn öyle yapıyorlar biliyo musun...seni sinir etmek için...insanların zaaflarıyla dalga geçmk hoşlarına gidiyoben diyeteykn kimseye diyet yapıyorum dememeye çalışıyorum özellkle...çünkü zayıflaığını görünce bi cinsleşyolar..eee onu da yeme bariii...nasıl diyet yapıyosun,diyet yapıyorum diyosun bu kadar yiyosun...ya da gıcık gıcı akıl vermeler...aaa öyle olmaz,böyle yapman lazım şöyle yapman lazım...çok sinir oluyorum vallaalsanaalsanasmilesanki kendiler çok biliyolar:umursamaz:
send ikkat ediyosun yaa,bunu anlamış,seni gıcık etmek için konuşur işte

Selam kızlar....
Epey oldu yazmayalı... Umarım herkes çok iyidir ve güzel güzel veriliyordur kilolar.. Ben çok hasta oldummm senağlama senağlama o yüzden gelemedim epey bi süre... hala grupta mıyım acep Ayçincim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…