Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de seni seviyorum ki bebisini de öp benim icin emerken cuk cuk . Oy yesın onu anasi. Ben sana çok inanıyorum. Önce 80 hedefini sonra 70 sonra 60lari göreceksin.

Ufff burnumda ekmek kızartması tost kokusu var . Üzerime de sindi sanırm oysa pijamalarimi yenice giymistim. Gidip değiştirip uyumaca . Fatih citlak hoca dinliyorum bırakamadim. Tavsiye ederim starda.

Ufff burnumda ekmek kızartması tost kokusu var . Üzerime de sindi sanırm oysa pijamalarimi yenice giymistim. Gidip değiştirip uyumaca . Fatih citlak hoca dinliyorum bırakamadim. Tavsiye ederim starda.
Bende Karataş Hoca'yı dinliyorum her gece :)

Oy bir yumurta yedim uç kasıkta nohut yemeği ama çok lavaboya cikartiyor hic birşey kalmadi bende nazil yapacaksam bugün
5 bardak su içtim birde

Vallahi bitti yani ben akşam 11 gibi yattım ona rağmen sabaha kadar döktürmüşsünüz kız azcık ben varken çeneniz düşsün kimse konuşmuyo gün içinde

Hoşgeldin canım tam da yerine geldin merak etme güzel güzel gidicek bir daha da gelmicek o kilocuklar :)

Merhaba bayanlar nasılsınız nasıl gidiyor ah-ah nasıl da burda olmayı isterdim inşallah oğluşum çabuk büyüsün de ben de geliyim artık yahu.
İyilik tatlım.niye kendini kasıyonki?tüm gün burada olmana gerek yok ki....nede 100lerce geçmişi okumaya...sen diyetini yap günlük menünü yaz geldiyinde azcık sohbetlere katıl bitti gitti.

İyilik tatlım.niye kendini kasıyonki?tüm gün burada olmana gerek yok ki....nede 100lerce geçmişi okumaya...sen diyetini yap günlük menünü yaz geldiyinde azcık sohbetlere katıl bitti gitti.

Aynura oruç tutuyorum hen üz yediklerime dikkat edemiyorum inşallah oruç bitsin dediyin gibi yapcam çok sevindim böyle demene ama o zamana kadar yine gelirim.

hgdin fatmacım aramıza ben eminim çok güzel kilo verecen yeterki iste ve azmet zaten diyetisyenlere gitmişsin diyet hakkında bilgin var oyüzdende bence burda konuşa konuşa vereceğiz bu kiloları yenide hgdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…