Ben de seni seviyorum kiCanım ya, çok seviyorum seni. İnşaAllah Allah gönlüne göre versin. dediğin gibi şişlik oldu heralde. Boğazım düzeldi biraz, yarın cuma oruçlu olucam inşallah, cuma akşam tartılırım bakalım, ne çıkcak. Allah nasip etsin, ben çabalıyorum diye annem, kızkardeşim nasıl seviniyor görsen :)
Bende Karataş Hoca'yı dinliyorum her gece :)Ufff burnumda ekmek kızartması tost kokusu var . Üzerime de sindi sanırm oysa pijamalarimi yenice giymistim. Gidip değiştirip uyumaca . Fatih citlak hoca dinliyorum bırakamadim. Tavsiye ederim starda.
Okudun mu canım hepsini570 Mj mııııı
Kız yemeyip içmeyip mj mı yazıyonuzz
Bu neeeee
Merhaba arkadaşlar kendimi tanitiyorum
Fatma
43 yasindayim
160 boyum
Hedefim 63
Kilo alma sebebim ilk hamileligimde tedavisiz üçüz bebek dogum yaptim yavrularimdan birini ikinci yasinda kaybettik sonra arayla iki hamilelik daha en kucuk 3, 5 yasinda yorgunluk stres ve uykusuzluk gece yemek yeme aliskanligim ve hamur islerine duskunlugum bana göre en büyük kilo alma sebebim
Gaziantep te yaşıyorum ogretmenim 4 çocuk annesiyim 5erkekle yasiyorum esim ve cocuklar gaziantepte gitmedigim diyetisyen kalmadi okadar cok kiloverdim ve aldimki 147 kiloya kadar ciktim akapunkurla 7 kilo verdim gecen yil dukan yaptim 124 kadar dustum yazdigim nedenlerle tekrar kilo aldim gecen yil hastaneye gidip mide kucultme ameliyati olmata karar verdim som anda vazgeçtim kendime bir sans daha tanimak istedim şimdilik yazacaklarm bu kadar hepimize iyi geceler
(66.2-55)×80/100=56.5Kozam sen hatırlıon mu aynura ne demişti bana .yahu . Unuttum. Böyle işi matematiğe vurunca da çok saçma bişi çıktı . 55 in yüzde 80 ıiskelet olur
İyilik tatlım.niye kendini kasıyonki?tüm gün burada olmana gerek yok ki....nede 100lerce geçmişi okumaya...sen diyetini yap günlük menünü yaz geldiyinde azcık sohbetlere katıl bitti gitti.Merhaba bayanlar nasılsınız nasıl gidiyor ah-ah nasıl da burda olmayı isterdim inşallah oğluşum çabuk büyüsün de ben de geliyim artık yahu.
İyilik tatlım.niye kendini kasıyonki?tüm gün burada olmana gerek yok ki....nede 100lerce geçmişi okumaya...sen diyetini yap günlük menünü yaz geldiyinde azcık sohbetlere katıl bitti gitti.
Günaydın kuzular max hgdin canım evet neden gelmiyorsun listede olmasanda gel biz seni seviyoruz.oğluşunu yerimize op
Tamam tatlım.ne zaman istersen gel...belki ramazan dolayısıyla artılarını da vere bilirsinAynura oruç tutuyorum hen üz yediklerime dikkat edemiyorum inşallah oruç bitsin dediyin gibi yapcam çok sevindim böyle demene ama o zamana kadar yine gelirim.
hgdin fatmacım aramıza ben eminim çok güzel kilo verecen yeterki iste ve azmet zaten diyetisyenlere gitmişsin diyet hakkında bilgin var oyüzdende bence burda konuşa konuşa vereceğiz bu kiloları yenide hgdin.Merhaba arkadaşlar kendimi tanitiyorum
Fatma
43 yasindayim
160 boyum
Hedefim 63
Kilo alma sebebim ilk hamileligimde tedavisiz üçüz bebek dogum yaptim yavrularimdan birini ikinci yasinda kaybettik sonra arayla iki hamilelik daha en kucuk 3, 5 yasinda yorgunluk stres ve uykusuzluk gece yemek yeme aliskanligim ve hamur islerine duskunlugum bana göre en büyük kilo alma sebebim
Gaziantep te yaşıyorum ogretmenim 4 çocuk annesiyim 5erkekle yasiyorum esim ve cocuklar gaziantepte gitmedigim diyetisyen kalmadi okadar cok kiloverdim ve aldimki 147 kiloya kadar ciktim akapunkurla 7 kilo verdim gecen yil dukan yaptim 124 kadar dustum yazdigim nedenlerle tekrar kilo aldim gecen yil hastaneye gidip mide kucultme ameliyati olmata karar verdim som anda vazgeçtim kendime bir sans daha tanimak istedim şimdilik yazacaklarm bu kadar hepimize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?