Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

öglen menümü yazayım arkadaşlar, 7-8 tane yaprak sarması biraz ligth yogurt 1 kasede çorba içtim(yagsız)

bende sabah domates slatalık peynir çok az ekmek yedim
yeşil çay içtim
öğlen 2 kaşık pilav 1kase yoğurt yedim
arada maden suyu içtim
buzlu çay içtim
salatalık yedim
akşamda salata ve patlıcan yemeği yiyeceğim..

selam kızlar, cok seviniyorum kilo verenleri gorunce :)

bugun yediklerimi yazayım bende:

sabah
1kk peynir,1,5 yumurta, domates, salatalık, yeşil çay, 1 d ekmek

1 porsiyon meyve

kıymalı yumurta, 1d ekmek

1 porsiyon meyve

1 paket kraker

aksama da on balıklı salata yiyeceğim inş.

selam kızlar

dün çok geç yatttım uykusuzdum,okuldan gelince uyudum valla...
yemeği yeni yedik
1 küçük parça tavuklu patates yemeği,1 d. ç ekmeği
3-4 k. yoğurt,salatalık domates ve biraz salata
şimdi dışarı çıkıcaz,yürürüm

meral çok geçmiş olsun hayatım
nesibe......10 balık biraz çok olmaz mı kuuu:)))

of ewet ya canım ahanda:1shok:böle oldum görünce nasıl oluyor bu diye sürekli derce birincilik kafamı kurcalamıştı ama vaktim yoktu gruba bakmaya demekki bizim birincilik şansımız yüksek olacak klava:klava:klava:6.takıma bu arada ewet diyetteyim demek banada itici geliyor hemen aaa beyaz ekmek yeme dur napıyon sirkeli suda iç yok 1kaşık pilav ye daha fazlası olmaz yasak hiç veremiyorsun ay çıldırcak gibi oluyorum

çok üzüldüm kıskançlık olarak görülmüş imalı imalı laflar atışmalar allahım ya ne güzel sevinçliydim moralim 0ın altına düştü

meraba kızlar önce bugünki menümü yazayım
sabah peynir zeytin domates salatalık maydonoz 1 dilim ekmek 1 bardak çay bide bir iki kere vişne reçelinden aldım
ara 1 elma bi yarım saat sonra 1 şeftali
öğlen tavuk yoğrt
arada bir aktivya
akşam yarmalı eşil mercmek çorbası salatası

kaptanım hafta sonu memlekettte arkadaşımın düğünü var ben yarın akşam gidecem cuma kilo bildirimimi yaparım mutlaka ama pazartesiye kadar bildirimde bulunamayabilrim nasıl olacak izinlimi yazarsın. ama cuma mutlaka kilomu bildiririm

zeynepcim cuma kilonu bildir gerisini idare ederiz.

haber verdiğin içinde ayrıca opuyorumnanaktan

malesef gizemcim birde kıskançlıkla suçlandım

yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış yadaaa zeytinyağı misali oldu bu olay:))))))))))))))

malesef gizemcim birde kıskançlıkla suçlandım

yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış yadaaa zeytinyağı misali oldu bu olay:))))))))))))))

canım boşver takma kafana burda yazıştığımız için söylemek istediğimii tam anlatamayabiliyoruz. yazdıklarımız söylemek istediklerimizi tam olarak yansıtmayabiliyor belki öyle bi durum oldu. bi haksızlık oluyorsa eğer elbet hak yerini bulur. oylama konusuna gelince sen ne dersen o olsun.

kizlar hastalik ve hamileikden dolayi alinan kilolara yeni üüye muamelesi yapiliyormus bu durumda zalimiyi yeni üye oalrak alabilrisiniz yani kilo almis olarak gözükmesi gerekmiyor,yalnis anlamadiysam

2- Kilo aldı çünkü sağlık / gebelik durumları vardı.
Bu durumda yeni üye gibi kabul edilir. Takıma giriş kilosu haftanın ilk kilosu, bildirim Cuma kilosu da haftanın son kilosu olur ve diğer üyeler gibi aradaki fark listeye yansır. Burada da tartışmaya açık bir yer yok.

püsküütün yazisi

boşverin kızlar yaa...herkes istediği gibi düşünsün...önemli olan bizim ne düşündüğümüz:umursamaz:

ohcanımadeysin adın ne kuu?benimki emine,emoş diii arkadaşlarsırnaşık şey
ab roket gerçekten iyi miymiş,heyecanla beklyosun yaa merak ettim,ben de mi alsam öyle bi şeybilmiyorumkismile

45 dk yürüyüş yaptım,merdivenleri de çıktım asansöre binmedim(5.katta oturuyoruz)sempatiksalakcinni
çay içtik yanında bi kaç bisküvi yedim gene...bu da benim zaafım:sinifsinif:
mekiklerimi yapmadan yatmıcam,kararlıyımkaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar a.s.

iki gündür biraz diyeti bozdum maalesef o yüzden giremedimde buraya tekrar toparlanmaya çalışıcam son bir hafta veriyorum kendime mezun oldum oldum artık.

genciza yanlış anladıysam düzelt kaçamak yaptığın içinmi giremedin

lafım genele yani sana özel deil

birçok arkadaş bu hafta kaçamak yaptım yüzüm yok giremedim diyor

lütfen böyle birşey yapmayalım

buraya gelmekten hiç çekeinmeyin

çok arkadaştan bunu duyduğum için yazdım

sonuöta bişey olmuş ama bu yüzden gelmemezlik olmazki

hatta lafı bilen var:jeyyar:

olmuşla kaçamağa çare yoktur hayatımsırnaşık şey

en azında burada tekrar kendimize geliyoruz

yaptığımız hatayı telafi ediyoruz

diimi amaopuyorumnanaktan

bizim bi arkadaşımız var u2rem...o da aynısı olmuştu...hamileliğnde çok zayıfladı...67 kilo ile doğum yaptı...şimdi 75 falan galiba...
zeynep senin menü de çok iyiyimiş canım

Eminenin dedigi ben de hamileyken mide rahatsizliklarimdan ve kusmadan dolayi sadece 6 kilo almistim cunku hic bir sey yiyememistim dogumdan sonra eve geldigimde 69 kiloydum bir kac hafta sonra da 63 kiloya dusmustum bayagi zayiflamistim ki, mide rahatsizliklarimin sona ermesi emzirme doneminde alinan karbonhidratli ve yagli gidalarla (tabi 9 ay bisey yiyememenin verdigi ozlemle) kendimi 69-70 derken en son 76 da buldum ama 2-3 haftadir dikkat etsem de duzenli spor ve diyet yapamadigim icin yerimde sayiyorum.

Yazdiklarinizi okuyunca ve resimlerinizi gordukce ben de yapabilriim insallah diyorum hayatimda hic bu kadar kilolu olmamistim fotograf cekinmekten korkar hale geldim insallah bir 10 kilo versem biraz moralim duzelcek...

Bu arada hepiniz supersiniz takipteyim sopuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar sabah nescafemi içiyorum sonrada yürüyüşe gitcem inş dönünce kahvaltımı listelerim size hoşçakalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…