günaydın kızlar sabahki menümü yazayım ...sütlü nescafe, biraz peynir yumurta ve domates 1 dilimde kepek ekmegi..birazdanda yürüyüşe çıkcam oglum okuldayken çıkayım 2 hafta sonra tatile giriyor zor çıkarım yürümeye..
of ewet ya canım ahanda:1shok:böle oldum görünce nasıl oluyor bu diye sürekli derce birincilik kafamı kurcalamıştı ama vaktim yoktu gruba bakmaya demekki bizim birincilik şansımız yüksek olacakgünaydın kızlar...
aslı canım inşallah tefitiş güzel geçmiştirkaydirigubbakcemile3
biz atlattık onu çok şükür,onlar gelip gidince nasıl rahatlıyo insanaklinialirimsmile
ayçinm iyi düşünmüşsün canım...aysbarı bilmiyorum ama çiğdem gelemeyecek,meral de gelmeyebilir...:bbo:
sabah kahvaltım 1 küçük dilim ç.ekmeği
salatalık,domates,biber,1 kk peynir,3 zeytin
ayç nedn öyle yapıyorlar biliyo musun...seni sinir etmek için...insanların zaaflarıyla dalga geçmk hoşlarına gidiyoben diyeteykn kimseye diyet yapıyorum dememeye çalışıyorum özellkle...çünkü zayıflaığını görünce bi cinsleşyolar..eee onu da yeme bariii...nasıl diyet yapıyosun,diyet yapıyorum diyosun bu kadar yiyosun...ya da gıcık gıcı akıl vermeler...aaa öyle olmaz,böyle yapman lazım şöyle yapman lazım...çok sinir oluyorum vallaalsanaalsanasmilesanki kendiler çok biliyolar:umursamaz:
send ikkat ediyosun yaa,bunu anlamış,seni gıcık etmek için konuşur işte
malesef gizemcim birde kıskançlıkla suçlandım
yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış yadaaa zeytinyağı misali oldu bu olay:))))))))))))))
bizim bi arkadaşımız var u2rem...o da aynısı olmuştu...hamileliğnde çok zayıfladı...67 kilo ile doğum yaptı...şimdi 75 falan galiba...
zeynep senin menü de çok iyiyimiş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?