Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aykızım gelmişsin yağmur gitti senide kaybettik niye gelmiyon bitanem artık toparlan ve gel özledik seni.
Bende seni özledim Ablam
Evet adaşıma alışmşm o varken sürekli konuştuğumuz için siteden çıkamıyordu m
Abla verip verip alıyorum bnde anlamadım ama bu hafta bir kilo vermiştim hemde iftardan hemen snra tartilmistim

günaydın güzelikler nasılsınız eve geldim çok şükür hepiniz uykudasınız kiminiz işe gidiyonuz oruçlu arkadaşlarıma rabbim sabır versin kolaylık versin inş.
İnşallah ablacım.ben uzanıyom vallaha.o kadar sıcak ki burası.inşallah öğleden sonra denize gideriz belki...gerçi oruçlu nasıl olur bilmem...

Bak ne güzel işte.ayyy ben de kilomu acayip merak ediyorummm...tartım bozuk...

merhaba fatmanur, öncelikle hoşgeldin. 7. takıma gelerek ne iyi yaptın :) burada gayet güzel kilo vereceğine inanıyorum, hemde güle oynaya. sen bile şaşıracaksın, çünkü yiyerek kilo vereceksin, burada çok tecrübeli arkadaşlarımız var, inanıyorum ki onlar sana çok yardımcı olacak, bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım tabiki...sevgiler..

gunaydın çıtır hatun adayları....
ay bugün çok mutluyum...kızım maşşallah çok iyi...nazar değmesin...
aeben mutluluğumanneme ablama endeksli demiştim ya... bu laftan sonra kızım hastalandı... bende hastanede öyle çok düşündümki... yani kendi yuvama hiç önem vermiyorum.. kızımın sağlığı herşeyden önemli büyük konuşmamak lazım...mış

Bransim sınıf Öğretmenliği canim bende çok sevindim sizlerle tanistigima hepinize iyi geceler iyi sahurlar
Fatmacim hosgeldin canim ...

Hayat zor , buna sabretmek dahada zor . Ama rabbim inanin katlanamayacagi seyi ona yuklemez . Rabbim Sinavlarimizdan yuz akiyla cikanlardan eylesin ...

Daha onca diyet tecruben olmus , bizlerde elimizden geleni yapariz bacim yeterki srn azmini kaybetme ...

Bu arada bizde kendimizi tanitalim . Takimin ihtiyar heyeti uyesiyim ; ben ,yaso, hulya . Ha bide sen eklendin 4 olduk
39 yasindayim 3 yavrum var . 25 senelikte diyet hayatim . Belli bir kilo verdim . Az bir kilom var bi turlu veremedigim buralarda oyalanip duruyorum iste belki buralardan ayrilmamak icindir .
Tekrar hosgeldin 7. Takim senin şansin olsun insallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…