Dur abla daha ilk haftası...gerisi önemlikontesim yavaş ver kiloyu kıskançlıktan 2ye ayrılacam1haftada 2 kilo ne oluyo yaaaa
Bende seni özledim Ablamaykızım gelmişsin yağmur gitti senide kaybettik niye gelmiyon bitanem artık toparlan ve gel özledik seni.
İnşallah ablacım.ben uzanıyom vallaha.o kadar sıcak ki burası.inşallah öğleden sonra denize gideriz belki...gerçi oruçlu nasıl olur bilmem...günaydın güzelikler nasılsınız eve geldim çok şükür hepiniz uykudasınız kiminiz işe gidiyonuz oruçlu arkadaşlarıma rabbim sabır versin kolaylık versin inş.
Bak ne güzel işte.ayyy ben de kilomu acayip merak ediyorummm...tartım bozuk...Bende seni özledim Ablam
Evet adaşıma alışmşm o varken sürekli konuştuğumuz için siteden çıkamıyordu m
Abla verip verip alıyorum bnde anlamadım ama bu hafta bir kilo vermiştim hemde iftardan hemen snra tartilmistim
Annemdr geçen eczanede eski tip tartıda tartilmis evdekinden iki kilo eksik çıkmış eski ler daha mi iyi oluoBak ne güzel işte.ayyy ben de kilomu acayip merak ediyorummm...tartım bozuk...
Tamam tatlım.ne zaman istersen gel...belki ramazan dolayısıyla artılarını da vere bilirsin
Iyi geceler arkadslar bende teni katıldım burada olmak beni gerçekten çok heyecanlandirdi sagolsun sarayca ile sizleri tanidim desteklerinizi beklerim iyi sahurlar kilom 133.8 civarinda eğer alinirsam herhalde engec ben mezun olurum bukadar kiloyla
Tmm aslicimNapıyosunuz işte misiniz evde misiniz ? Evdeyseniz benim yerime de keyif yapın
Gunaydin ...
50 sayfa olmus okuyamiycam malesef
Onemlli bir durum
Olduysa ozet geciverin lutfen :).
Ayy ben hep uyuklama modundayım zaten...yine mi soğuk orası?burası yanıyo yaaagünaydın güzel bir gün dilerim :) işlerimi toparladım, birazdan uyuklama moduna geçeceğim :)
Ayy ben hep uyuklama modundayım zaten...yine mi soğuk orası?burası yanıyo yaaa
Fatmacim hosgeldin canim ...Bransim sınıf Öğretmenliği canim bende çok sevindim sizlerle tanistigima hepinize iyi geceler iyi sahurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?