Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aslinda daha fark edecegin cok sey var hulusum .
Suan sana acaip gelsede ben biraz bencillik etmenden kendinide dusunmenden yanayim . Bunu bir dusun .

Ahanda onu diyecektim hulya
Sahur ve iftarliklarin guzel ama
inan onlari ben yesem gitmez kilom O kadar . Yani hulya sendeki puf noktasi oruclu olunca atistirmaman .demekki senin kilo veremene sebebin buymus bacim .
Hadi insallah ramazan bitene kadar hedefindesin

hoşgeldiniz umarım sağlıklı bir şekilde ideal kilonuza ulaşırsınız :)

40 Yaşını Aşmış Kadınlar
40 yaşını geçmiş bir kadın asla sizi gecenin bir yarısı uyandırıp 'ne düşünüyorsun?' diye sormaz. Umurunda değildir çünkü ne düşündüğünüz.
40 yaşını aşmış bir kadın televizyondaki maçı seyretmek istemiyorsa, söylene söylene televizyonun karşısında yanınızda oturmaz, yapmak istediği bir şeyi yapar ve bu genellikle daha enteresan bir şeydir.
40 yaşını aşmış bir kadın kendini yeterince iyi tanır ve kendinden emindir. Kim olduğunu, ne olduğunu, ne istediğini ve kimden istediğini bilir.
40 yaşını aşmış çok az kadın onun hakkında ya da yaptıkları hakkında ne düşündüğünüzü önemser.
40 yaş üstü kadın çoğunlukla büyük aşklara, ömür boyu sürecek bağlılıklara doymuştur. Hayatında en son ihtiyacı olduğu şey, bir başka mızmız, devamlı söylenen, ne yapacağına karışan, yapışkan bir aşıktır.
40 yaşını aşmış kadın, ağırbaşlıdır. Bir operanın ortasında ya da pahalı bir restoranda sizinle çığlık çığlığa kavga etmesi çok nadirdir. Ha tabi hak ettiyseniz, sizi vururken de hiç tereddüt etmez, sonuçlarına katlanmayı da planlayarak.
40 yaşını aşmış kadın övgüler yağdırmakta çok bonkördür, çoğu hak edilmemiş bile olsa. Çünkü takdir edilmemenin ne olduğunu iyi bilir.
40 yaşını aşmış kadın sizi bayan arkadaşlarıyla rahatlıkla tanıştıracak kadar kendine güvenir. Daha genç bir kadın, en iyi arkadaşını bile görmezlikten gelebilir, yanındaki adama güvenmediği için.
40 yaşını aşmış bir kadın kıpkırmızı bir ruj sürdüğünde bu ona çok yakışır. Ama daha genç kadınlarda böyle değildir, çiğ durur.
40 üstü kadınlar açık sözlü, doğrucu ve dürüsttürler. Onun için ne anlam taşıdığınızı merak etmenize gerek yoktur. Ne kadar geri zekalı olduğunuzu bir çırpıda açık açık söyleyiverir, eğer bir geri zekalı gibi davrandıysanız.
Kadınlar yaşları ilerledikçe medyumlaşırlar. Ona günah çıkarmanıza hiç gerek yoktur. Onlar her haltınızı bilirler.

Kızının iyi olmasına sevindim canım.demekki rabbim sana bi şeyleri göstermek istemiş...ben de çok aileci biriyim,ama kızım çok daha önemli tabiki.bence bizim şimdi ki ailemizi aile gibi önemsememizin tek sebebi burayla uyuşmamamız...

İyi fikirmis besive .
Getirin bana 3-5 kagit ..

farkındayım ben dün de hep kaçamak yaptım menümü yazmayacağım onun için özür dilerim
ama bugünden itibaren bir daha kaçamak yapmayacağım ve karbonhidratı da keseceğim söz
Bana neyle gel biliyomusun tatlım?2gündür hiç kaçamak yapmadım her şey çok güzel oldu de

Ayyy hemen 40yaşıma gelmek istedim...

aynen......

iyi geçer inşallah, gündüz çalışmak ramazanda daha iyi oluyor, bende haftaya yoğun olacağım sanırım , neyse gider ayak çalışayım biraz

bunu daha önce okumuştum, süper bir yazı

gunaydin guzellikler
evden cikmadan bir selam vereyim dedimonce poliklinige kan vermeye sonrada esime babalr gununde aldigim hediyeleri geri vermeye gidicem kot pantolon ve cok guzel spor bir gomlek almistim adam yine kilo almis 45-46 beden olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…