Aslinda daha fark edecegin cok sey var hulusumgunaydın çıtır hatun adayları....
ay bugün çok mutluyum...kızım maşşallah çok iyi...nazar değmesin...
aeben mutluluğumanneme ablama endeksli demiştim ya... bu laftan sonra kızım hastalandı... bende hastanede öyle çok düşündümki... yani kendi
yuvama hiç önem vermiyorum.. kızımın sağlığı herşeyden önemli büyük konuşmamak lazım...mış
farkındayımAkşam karbonhidrat olmuş. Mantı da hiiç olmamış...
malesefTarhana unnnnn. Mantı unnnnn. .. bi de yagliysaaaneyseki miktar az
canım gündüz yoğunduk son hastamız sıkıntılıydı ama şükürler olsun iyi geçti cumartesiden sonra benim maroton başlıyo bayağı yoğunuz cumartesi nöbet pazartesi salı gündüz çarşamba nöbet
Ahanda onu diyecektim hulyasağol Eminem :) sanırım ramazanda hedefime ineceğim..7 aydır yapamadığımı mübarek ayda olacak..ama gerçekten hiç aç kalmıyorum...atıştırma huyum var benim onu yapmayınca gitmeye başladı kilolarım..yarın 1.hafta bakalım ne olacak?
Merhaba arkadaşlar kendimi tanitiyorum
Fatma
43 yasindayim
160 boyum
Hedefim 63
Kilo alma sebebim ilk hamileligimde tedavisiz üçüz bebek dogum yaptim yavrularimdan birini ikinci yasinda kaybettik sonra arayla iki hamilelik daha en kucuk 3, 5 yasinda yorgunluk stres ve uykusuzluk gece yemek yeme aliskanligim ve hamur islerine duskunlugum bana göre en büyük kilo alma sebebim
Gaziantep te yaşıyorum ogretmenim 4 çocuk annesiyim 5erkekle yasiyorum esim ve cocuklar gaziantepte gitmedigim diyetisyen kalmadi okadar cok kiloverdim ve aldimki 147 kiloya kadar ciktim akapunkurla 7 kilo verdim gecen yil dukan yaptim 124 kadar dustum yazdigim nedenlerle tekrar kilo aldim gecen yil hastaneye gidip mide kucultme ameliyati olmata karar verdim som anda vazgeçtim kendime bir sans daha tanimak istedim şimdilik yazacaklarm bu kadar hepimize iyi geceler
Kızının iyi olmasına sevindim canım.demekki rabbim sana bi şeyleri göstermek istemiş...ben de çok aileci biriyim,ama kızım çok daha önemli tabiki.bence bizim şimdi ki ailemizi aile gibi önemsememizin tek sebebi burayla uyuşmamamız...gunaydın çıtır hatun adayları....
ay bugün çok mutluyum...kızım maşşallah çok iyi...nazar değmesin...
aeben mutluluğumanneme ablama endeksli demiştim ya... bu laftan sonra kızım hastalandı... bende hastanede öyle çok düşündümki... yani kendi yuvama hiç önem vermiyorum.. kızımın sağlığı herşeyden önemli büyük konuşmamak lazım...mış
İyi fikirmis besiveSeninde melek gibi kalbin var tatlım ya umarım birgün karşılaşma imkanımız olur burdaki herkesi çok merak ediyorum valla çok da seviyorum herkes abla kardes arkadaş.. üzme kendini en kötü kağıda neye kızdiysan üzülülduysen yaz sonra Parçala gitsin en azından içinden çıkmış olur kotulukler
Bana neyle gel biliyomusun tatlım?2gündür hiç kaçamak yapmadım her şey çok güzel oldu defarkındayımben dün de hep kaçamak yaptım menümü yazmayacağım onun için özür dilerim
ama bugünden itibaren bir daha kaçamak yapmayacağım ve karbonhidratı da keseceğim söz
Ayyy hemen 40yaşıma gelmek istedim...40 Yaşını Aşmış Kadınlar
40 yaşını geçmiş bir kadın asla sizi gecenin bir yarısı uyandırıp 'ne düşünüyorsun?' diye sormaz. Umurunda değildir çünkü ne düşündüğünüz.
40 yaşını aşmış bir kadın televizyondaki maçı seyretmek istemiyorsa, söylene söylene televizyonun karşısında yanınızda oturmaz, yapmak istediği bir şeyi yapar ve bu genellikle daha enteresan bir şeydir.
40 yaşını aşmış bir kadın kendini yeterince iyi tanır ve kendinden emindir. Kim olduğunu, ne olduğunu, ne istediğini ve kimden istediğini bilir.
40 yaşını aşmış çok az kadın onun hakkında ya da yaptıkları hakkında ne düşündüğünüzü önemser.
40 yaş üstü kadın çoğunlukla büyük aşklara, ömür boyu sürecek bağlılıklara doymuştur. Hayatında en son ihtiyacı olduğu şey, bir başka mızmız, devamlı söylenen, ne yapacağına karışan, yapışkan bir aşıktır.
40 yaşını aşmış kadın, ağırbaşlıdır. Bir operanın ortasında ya da pahalı bir restoranda sizinle çığlık çığlığa kavga etmesi çok nadirdir. Ha tabi hak ettiyseniz, sizi vururken de hiç tereddüt etmez, sonuçlarına katlanmayı da planlayarak.
40 yaşını aşmış kadın övgüler yağdırmakta çok bonkördür, çoğu hak edilmemiş bile olsa. Çünkü takdir edilmemenin ne olduğunu iyi bilir.
40 yaşını aşmış kadın sizi bayan arkadaşlarıyla rahatlıkla tanıştıracak kadar kendine güvenir. Daha genç bir kadın, en iyi arkadaşını bile görmezlikten gelebilir, yanındaki adama güvenmediği için.
40 yaşını aşmış bir kadın kıpkırmızı bir ruj sürdüğünde bu ona çok yakışır. Ama daha genç kadınlarda böyle değildir, çiğ durur.
40 üstü kadınlar açık sözlü, doğrucu ve dürüsttürler. Onun için ne anlam taşıdığınızı merak etmenize gerek yoktur. Ne kadar geri zekalı olduğunuzu bir çırpıda açık açık söyleyiverir, eğer bir geri zekalı gibi davrandıysanız.
Kadınlar yaşları ilerledikçe medyumlaşırlar. Ona günah çıkarmanıza hiç gerek yoktur. Onlar her haltınızı bilirler.
40 Yaşını Aşmış Kadınlar
40 yaşını geçmiş bir kadın asla sizi gecenin bir yarısı uyandırıp 'ne düşünüyorsun?' diye sormaz. Umurunda değildir çünkü ne düşündüğünüz.
40 yaşını aşmış bir kadın televizyondaki maçı seyretmek istemiyorsa, söylene söylene televizyonun karşısında yanınızda oturmaz, yapmak istediği bir şeyi yapar ve bu genellikle daha enteresan bir şeydir.
40 yaşını aşmış bir kadın kendini yeterince iyi tanır ve kendinden emindir. Kim olduğunu, ne olduğunu, ne istediğini ve kimden istediğini bilir.
40 yaşını aşmış çok az kadın onun hakkında ya da yaptıkları hakkında ne düşündüğünüzü önemser.
40 yaş üstü kadın çoğunlukla büyük aşklara, ömür boyu sürecek bağlılıklara doymuştur. Hayatında en son ihtiyacı olduğu şey, bir başka mızmız, devamlı söylenen, ne yapacağına karışan, yapışkan bir aşıktır.
40 yaşını aşmış kadın, ağırbaşlıdır. Bir operanın ortasında ya da pahalı bir restoranda sizinle çığlık çığlığa kavga etmesi çok nadirdir. Ha tabi hak ettiyseniz, sizi vururken de hiç tereddüt etmez, sonuçlarına katlanmayı da planlayarak.
40 yaşını aşmış kadın övgüler yağdırmakta çok bonkördür, çoğu hak edilmemiş bile olsa. Çünkü takdir edilmemenin ne olduğunu iyi bilir.
40 yaşını aşmış kadın sizi bayan arkadaşlarıyla rahatlıkla tanıştıracak kadar kendine güvenir. Daha genç bir kadın, en iyi arkadaşını bile görmezlikten gelebilir, yanındaki adama güvenmediği için.
40 yaşını aşmış bir kadın kıpkırmızı bir ruj sürdüğünde bu ona çok yakışır. Ama daha genç kadınlarda böyle değildir, çiğ durur.
40 üstü kadınlar açık sözlü, doğrucu ve dürüsttürler. Onun için ne anlam taşıdığınızı merak etmenize gerek yoktur. Ne kadar geri zekalı olduğunuzu bir çırpıda açık açık söyleyiverir, eğer bir geri zekalı gibi davrandıysanız.
Kadınlar yaşları ilerledikçe medyumlaşırlar. Ona günah çıkarmanıza hiç gerek yoktur. Onlar her haltınızı bilirler.
tamam bugün yarın ve bundan sonra hep öyle geleceğim kaptanımBana neyle gel biliyomusun tatlım?2gündür hiç kaçamak yapmadım her şey çok güzel oldu de
canım gündüz yoğunduk son hastamız sıkıntılıydı ama şükürler olsun iyi geçti cumartesiden sonra benim maroton başlıyo bayağı yoğunuz cumartesi nöbet pazartesi salı gündüz çarşamba nöbethayırlısı bakalım.
40 Yaşını Aşmış Kadınlar
Kayacansin topigindemi ay kizim ? . Dun aklima gekdi inanin . Simdi topigi bulmak zor olur . Benide ekleyin yagmur , elif .Kızlar bu mübarek ayda efendimiz (s.a.v) için hatim düşünüyoruz katılmak isteyen var mı
Rabiam ailenmi seni cok sıkıyor ?Çok sağolun,sizide böyle üzdüm,ama elimde birşey gelmiyor bu beni mahvediyor....anlatsamda anlatmasamda hiç birşey değişicek sadece bana dua edin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?