Bi karar verin yazik etipufaHah iyi halt etmişsin...etipuf daha masumdu
Ya biz eslere babalar gununde niye bisi aliyiruz meryem ?gunaydin guzellikler
evden cikmadan bir selam vereyim dedimonce poliklinige kan vermeye sonrada esime babalr gununde aldigim hediyeleri geri vermeye gidicem kot pantolon ve cok guzel spor bir gomlek almistim adam yine kilo almis 45-46 beden olmadi
Kolay gele insallah . Oglanda geliyormuş gozun aydincanım gündüz yoğunduk son hastamız sıkıntılıydı ama şükürler olsun iyi geçti cumartesiden sonra benim maroton başlıyo bayağı yoğunuz cumartesi nöbet pazartesi salı gündüz çarşamba nöbethayırlısı bakalım.
saol bacım inşallah gelecek çoçuk ben evde yokum neyse bundada bi hayır vardır elbet. sınavları iyi geçsede inşallah bi gelse oda çok sıkıldı.Kolay gele insallah . Oglanda geliyormuş gozun aydin.
Bi gün önce iftar sonrası yazmıştım çocuklarla patlamış Mısır falan yemiştim tıkandım yiyemedim canım.ama sahursuz daha kolay oluyo bence sağlıklı değildir biliyom yada çok hafif geçiriyorumAç kalmışsın. Nasıl sahurda su sadece su mu şok oldumm
Evet Ablam orda,hemen soyluyirumKayacansin topigindemi ay kizim ? . Dun aklima gekdi inanin . Simdi topigi bulmak zor olur . Benide ekleyin yagmur , elif .
Beni de söyledinmi yağmurum?unutma haEvet Ablam orda,hemen soyluyirum
Ayy ben de öyle yapıyorum.dün hiç acıkmamıştım.hatta pişmeye koyduğum köftenin kokusu bile miydemi bulandırdı...bu gece dedim ki kalkıp sahur yapıcam.ama kalktığımda anladım ki yediklerim daha miydemde.o yüzden 5hurma yedim üstüne de 1litre serin su içtim de uyudum...bakalım bugün nasıl olacakBi gün önce iftar sonrası yazmıştım çocuklarla patlamış Mısır falan yemiştim tıkandım yiyemedim canım.ama sahursuz daha kolay oluyo bence sağlıklı değildir biliyom yada çok hafif geçiriyorum
Kizlar ne der az bulabirler ama sahur icin 5 hurma iyi bence .Ayy ben de öyle yapıyorum.dün hiç acıkmamıştım.hatta pişmeye koyduğum köftenin kokusu bile miydemi bulandırdı...bu gece dedim ki kalkıp sahur yapıcam.ama kalktığımda anladım ki yediklerim daha miydemde.o yüzden 5hurma yedim üstüne de 1litre serin su içtim de uyudum...bakalım bugün nasıl olacak
Fatmacim hosgeldin canim ...
Hayat zor , buna sabretmek dahada zor . Ama rabbim inanin katlanamayacagi seyi ona yuklemez . Rabbim Sinavlarimizdan yuz akiyla cikanlardan eylesin ...
Daha onca diyet tecruben olmus , bizlerde elimizden geleni yapariz bacim yeterki srn azmini kaybetme...
Bu arada bizde kendimizi tanitalim . Takimin ihtiyar heyeti uyesiyim; ben ,yaso, hulya . Ha bide sen eklendin 4 olduk
39 yasindayim 3 yavrum var . 25 senelikte diyet hayatim . Belli bir kilo verdim . Az bir kilom var bi turlu veremedigimburalarda oyalanip duruyorum iste belki buralardan ayrilmamak icindir .
Tekrar hosgeldin 7. Takim senin şansin olsun insallah.
Ona da hiç yerim yoktu ama yaso ablanın korkusundan yedim.akşam üzeri sızlanınca azarlamasın beniKizlar ne der az bulabirler ama sahur icin 5 hurma iyi bence .
Ac kalmak degilde az yemek bence uygundur.
Allah razı olsun..amin inşallahRabiam ailenmi seni cok sıkıyor ?
Rabbim gonlune ferahlik versin insallah ....
oy kıyamam bende aeben bacım gibi az yenme taraftarıyım ama hiç yemek yememk değil çünkü yemek yemekdikçe metobolzima yavaşlıyor bende iftardan sonra bişey ağzıma sürmüyorum sahura kadar çünkü aç olmam gerekiyo ilaç içmem gerektiğinden ozaman acıkıyorum çünkü iftarda bişey yiyemiyorum bence iftarıda tıka basa yemessen 6 saat açlık oluyo iftarla sahur arasında buda mide boşalıyo demektir heleki sporda yapıyorsanız iftar sonrası acıkırsınız diye düşünüyorum sahurdada. ama arada meyve kuruyemiş tüketirseniz açıkmassınız sahurda bence buna dikkat edin benim nacizane fikrim bu.Ona da hiç yerim yoktu ama yaso ablanın korkusundan yedim.akşam üzeri sızlanınca azarlamasın beni
Bende okuldayim canim bir ara gittim bos sinifta biraz uyukladimGünaydınlar herkese. Çok uykum var. Eve gidip hatta kaçıp uyusam ben ya. Neyseki son bir gün kaldı. Boş boş okula gelmeye
rabiş aileni sev saygı duy ama kendinide yıpratma kendini sev olurmuAllah razı olsun..amin inşallah
Ailemi seviyorum her biri canımın içi kendimide çok seviyorum dün biraz abimle dertleştik(beni kıran değil başka ilde olan abimle)öyle güzel şeyler söylediki aslında ne kadarda şükürsüz olduğumu anladım...rabiş aileni sev saygı duy ama kendinide yıpratma kendini sev olurmubiz seni çok seviyoruz
Bende siZi çok seviyorum dün bütün herkes kollarını açtı yardım etmek istedi çok duygulandım...iyiki gelmişim buraya böyşe güzel insalar tanıycağımı tahmin bile edemezdimAilemi seviyorum her biri canımın içi kendimide çok seviyorum dün biraz abimle dertleştik(beni kıran değil başka ilde olan abimle)öyle güzel şeyler söylediki aslında ne kadarda şükürsüz olduğumu anladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?