Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de seni seviyorum ki bebisini de öp benim icin emerken cuk cuk . Oy yesın onu anasi. Ben sana çok inanıyorum. Önce 80 hedefini sonra 70 sonra 60lari göreceksin.
Öperim canım benim, oğlum da bana çekmiş tombiş tombiş, tabi bilirsin bebeklerde olunca acayip tatlı oluyo kilo teşekkür ederim, inan destek olmak çok önemliymiş. Burda tam olarak anladım bunu, sevgiler

Ben de seni seviyorum ki bebisini de öp benim icin emerken cuk cuk . Oy yesın onu anasi. Ben sana çok inanıyorum. Önce 80 hedefini sonra 70 sonra 60lari göreceksin.
Öperim canım benim, oğlum da bana çekmiş tombiş tombiş, tabi bilirsin bebeklerde olunca acayip tatlı oluyo kilo teşekkür ederim, inan destek olmak çok önemliymiş. Burda tam olarak anladım bunu, sevgiler

Kozam sen hatırlıon mu aynura ne demişti bana .yahu . Unuttum. Böyle işi matematiğe vurunca da çok saçma bişi çıktı . 55 in yüzde 80 ı iskelet olur [/Q
evet gerçekten böyle yapmak Lazım ama napayım çok güzel yemekler yapıyorum dayanamıyorum

Bende okuldayim canim bir ara gittim bos sinifta biraz uyukladim
Hoşgeldiniz buarada.bende 3 doğum Yaptım ve çocukluktan beri şişmanım bu Kışta kayınvalidemde kalmanın verdiği rehavetle 93 kiloya kadar çıkmıştım istanbul da öğretmen olan ablam beni görünce çok kızmıştı nolmuşsun diye 4 Mayıs'ta başladım diyete 3 hafta öncede buraya geldim şu ana kadar 6 kilo verdim hemde çok yüklenmeden ama eğer buraya gelmeseydim motivasyonum Çoktan bitmişti bura bizi ayakta tutacak bizde verecez inanıyorum sizde Göreceksiniz inşallah size en yakın ben refekat edeceğim sanırım başaracağız

bende yazın ablam ve ailemle karşılaştım, sana ne olmuş böyle dediler, çok üzüldüler halime, ondan sonra diyete başladım, 84 civarıydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…