- 28 Mayıs 2015
- 803
- 1.436
- 28
- 32
Öperim canım benim, oğlum da bana çekmiş tombiş tombiş, tabi bilirsin bebeklerde olunca acayip tatlı oluyo kiloBen de seni seviyorum kibebisini de öp benim icin emerken cuk cuk . Oy yesın onu anasi. Ben sana çok inanıyorum. Önce 80 hedefini sonra 70 sonra 60lari göreceksin.
Öperim canım benim, oğlum da bana çekmiş tombiş tombiş, tabi bilirsin bebeklerde olunca acayip tatlı oluyo kiloBen de seni seviyorum kibebisini de öp benim icin emerken cuk cuk . Oy yesın onu anasi. Ben sana çok inanıyorum. Önce 80 hedefini sonra 70 sonra 60lari göreceksin.
İyiyim canım ben sen nasılsın :))) Olmaz mıı ay bu hafta istediğim gibi veremedim sanırım oyyMerhaba arkadaslar nasilsuniz???yarin icin heyacan varmi?
Var var hemde çokMerhaba arkadaslar nasilsuniz???yarin icin heyacan varmi?
Kozam sen hatırlıon mu aynura ne demişti bana .yahu . Unuttum. Böyle işi matematiğe vurunca da çok saçma bişi çıktı . 55 in yüzde 80 ıiskelet olur [/Q
evet gerçekten böyle yapmak Lazım ama napayım çok güzel yemekler yapıyorum dayanamıyorumoy kıyamam bende aeben bacım gibi az yenme taraftarıyım ama hiç yemek yememk değil çünkü yemek yemekdikçe metobolzima yavaşlıyor bende iftardan sonra bişey ağzıma sürmüyorum sahura kadar çünkü aç olmam gerekiyo ilaç içmem gerektiğinden ozaman acıkıyorum çünkü iftarda bişey yiyemiyorum bence iftarıda tıka basa yemessen 6 saat açlık oluyo iftarla sahur arasında buda mide boşalıyo demektir heleki sporda yapıyorsanız iftar sonrası acıkırsınız diye düşünüyorum sahurdada. ama arada meyve kuruyemiş tüketirseniz açıkmassınız sahurda bence buna dikkat edin benim nacizane fikrim bu.
Hoşgeldiniz buarada.bende 3 doğum Yaptım ve çocukluktan beri şişmanım bu Kışta kayınvalidemde kalmanın verdiği rehavetle 93 kiloya kadar çıkmıştım istanbul da öğretmen olan ablam beni görünce çok kızmıştı nolmuşsun diye 4 Mayıs'ta başladım diyete 3 hafta öncede buraya geldim şu ana kadar 6 kilo verdim hemde çok yüklenmeden ama eğer buraya gelmeseydim motivasyonum Çoktan bitmişti bura bizi ayakta tutacak bizde verecez inanıyorum sizde Göreceksiniz inşallah size en yakın ben refekat edeceğim sanırım başaracağızBende okuldayim canim bir ara gittim bos sinifta biraz uyukladim
Tamam ablam hemen söylüyorumBeni de söyledinmi yağmurum?unutma ha
Çok şükür Allahımmm...Ailemi seviyorum her biri canımın içi kendimide çok seviyorum dün biraz abimle dertleştik(beni kıran değil başka ilde olan abimle)öyle güzel şeyler söylediki aslında ne kadarda şükürsüz olduğumu anladım...
neden fıstık + mısın yoksaVar var hemde çok
Ben de yarım saat uyudum kalktım hazırlık yapıyorum denize gitcez...biraz uyudum öğlen arası, iyi geldi
merhaba canım, buraya daha sık bekliyoruz seni :)Bende okuldayim canim bir ara gittim bos sinifta biraz uyukladim
Ben o mesajları görmedim kiiii...neden fıstık + mısın yoksa
Ben de yarım saat uyudum kalktım hazırlık yapıyorum denize gitcez...
Abla peki sen çalıştığında o 4paşaya kim bakıyo?Bende okuldayim canim bir ara gittim bos sinifta biraz uyukladim
artı değil bence kolpa yapıyorBen o mesajları görmedim kiiii...
Anaaam o ne kız?artı değil bence kolpa yapıyor(aynura al sana argo bir kelime )
Hoşgeldiniz buarada.bende 3 doğum Yaptım ve çocukluktan beri şişmanım bu Kışta kayınvalidemde kalmanın verdiği rehavetle 93 kiloya kadar çıkmıştım istanbul da öğretmen olan ablam beni görünce çok kızmıştı nolmuşsun diye 4 Mayıs'ta başladım diyete 3 hafta öncede buraya geldim şu ana kadar 6 kilo verdim hemde çok yüklenmeden ama eğer buraya gelmeseydim motivasyonum Çoktan bitmişti bura bizi ayakta tutacak bizde verecez inanıyorum sizde Göreceksiniz inşallah size en yakın ben refekat edeceğim sanırım başaracağız
Anaaam o ne kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?