Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

. Unutulmaması gereken bir nokta;kadınların aylık periyotlarda yaşadığı adet dönemi öncesi vücudunun su tutmaya başlaması; bu da tartıda 0.5-2 kg gibi fark ettirebiliyor. Adet döneminin 4. gününden itibaren yavaş yavaş su tutumu çözülmeye başlar. Biz buna yalancı kilo diyoruz. Mevsime göre, hormonlarınızın durumuna göre su tutumu değişebilmektedir. Bunun dışında kabızlık durumunuz, kullandığınız bir ilacın vücudunuzda su tutmaya yol açması, tuzlu besinleri fazla tüketmeniz yüzünden veya bol su içmediğiniz için de vücudunuz su tutabilir. Bu sebeple, zaman zaman kilo almadıkları halde, almış gibi hissederek endişelenirler. Bu da diyeti zorlaştırır.Çünkü kişi kilo veremediğini düşünerek demoralize olur ve kilo veremediğini düşünerek diyeti bırakabilir. Başarılı bir diyette kilo kaybı yavaş ve daha kalıcıdır.
kızlar kilom istediğim gibi değil bu yazıyı okuyunca rahatladim biraz. Uyudum uyanamiyorum . Kendimi severim ama sevmedim bugün öğle yemeği de yemiom işte

Bende regl olucam olamadım 2 gündür şiş geziyorum ve kilo kaybı yok buna bağlıyorum bende ..

Tabi Aebenim benim sorunum farkında olmadan atıştırdıklarım...damlaya damlaya göl oluyo :)

Kaçısın yoook Aynuradan voronescim :) Eğer cısları yemeyip de kilo veremeseydin bişi demezdi gerçekten ama durum böyle olunca adet bile bizi kurtaramıyor biliyorsun Yine de sabit değilsiiin boşver hep iyi kilo vericek değiliz ya

Bende regl olucam olamadım 2 gündür şiş geziyorum ve kilo kaybı yok buna bağlıyorum bende ..
Kesin birileri de çıkar reglin arkasına sığınıyorum sanar ama işte bilmiom . Ya beni etkileyen regl ya da değişen aksam saati vaktim.iftar dolayısıyla 3 saat geç yiyorum. Yoksa duzen aynı cıslarım zavallilarim bana bişi yapmiyodu. Bugün hafif yiyip sabah tartıyı bekliycim. 4. Günüm de geçmiş olacak hem.inşallah düşer kilo ;( o değil 300 gr ma ihtiyacimm var nasıl gitmez yaaa agliycam valla

E="Ahu060812, post: 41522661, member: 683826"]Hoşgeldiniz buarada.bende 3 doğum Yaptım ve çocukluktan beri şişmanım bu Kışta kayınvalidemde kalmanın verdiği rehavetle 93 kiloya kadar çıkmıştım istanbul da öğretmen olan ablam beni görünce çok kızmıştı nolmuşsun diye 4 Mayıs'ta başladım diyete 3 hafta öncede buraya geldim şu ana kadar 6 kilo verdim hemde çok yüklenmeden ama eğer buraya gelmeseydim motivasyonum Çoktan bitmişti bura bizi ayakta tutacak bizde verecez inanıyorum sizde Göreceksiniz inşallah size en yakın ben refekat edeceğim sanırım başaracağız [/QUOTE]
Cok t

Çok teşekkür ederim canım inan burda sizinle olmak basaracagima dair çok umitlendirduQUOTE="Ahu060812, post: 41522661, member: 683826"]Hoşgeldiniz buarada.bende 3 doğum Yaptım ve çocukluktan beri şişmanım bu Kışta kayınvalidemde kalmanın verdiği rehavetle 93 kiloya kadar çıkmıştım istanbul da öğretmen olan ablam beni görünce çok kızmıştı nolmuşsun diye 4 Mayıs'ta başladım diyete 3 hafta öncede buraya geldim şu ana kadar 6 kilo verdim hemde çok yüklenmeden ama eğer buraya gelmeseydim motivasyonum Çoktan bitmişti bura bizi ayakta tutacak bizde verecez inanıyorum sizde Göreceksiniz inşallah size en yakın ben refekat edeceğim sanırım başaracağız [/QUOTE]
C

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…