Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Arkadaslar yedikleri mizi yazmıyor muyuz yoksa baska bir yeremi yaziyoruz okudukca size daha çok isindim iyiki buraya gelmisim güzel bir gün dilegiyle

Yazıyoruz hergün günlük menünü vermen gerekiyor. Bu arada daha önce attığın mesajlar biraz karışmış sanırım telefondan alıntı yapmakta zorlanıyorsun. Öyle olmuyorsa direkt de yazabilirsin başına kime yazmak istiyorsan onun adını yaz bilemedim belki çözüm olur

Arkadaslar yedikleri mizi yazmıyor muyuz yoksa baska bir yeremi yaziyoruz okudukca size daha çok isindim iyiki buraya gelmisim güzel bir gün dilegiyle

akşam iftardan sonra yazarlar, sen istediğin zaman yaz, ama 1 gününkini toptan yazarsın, istersen dünün menüsünü şimdi yazabilirsin :)

canım bu hafta doğru düzgün olmadı zaten girmeyede fırssat olmadı hastaneye gidip gelmekten...bu akşam menü vercem inşallah

Takipteyim haberin olsun Yok kızın hastaydı zaten bu hafta için demiyorum çok normal, ondan önce bi verdin bi vermedin aklım karıştı.

canım bende regliyim... geçen ay regli olacağım tarihe yakın fazla çıkmayım diye çarşambadan ayran aşına başlamıştım... ona rağmen 900 gram eksilmiş sadece...

Son düzenleme:
Insallah...hayirli ve ugurlu olshn cannim,mutlu olursun insallah

AMIN INŞALLAH cumlemiz ALLAH razi olsunn cok sagol canim

bende sizi cok özledim guzellik

Ay inşallah biran önce mutlu mutlu gelsin de aliriz seni aramiza

Cok sagol gül guzeli

@psikohayris
@karar77 hiç uğramıyorsunuz...korkutuyorsunuz beni...
Aynuram benim nette sorun var. Ariza kaydı bıraktık. Bu cumadan itibaren anacımla birlikte geliriz insallah. Diyete ara vermedim hatta daha bi kolay oluyor alistm sanki. Bu hafta regl olabilirm. O yüzden tartidan bisey beklemiyorum. 0 kacamakla decam ediyorum. Benim icin meraklanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…