Arkadaslar yedikleri mizi yazmıyor muyuz yoksa baska bir yeremi yaziyoruz okudukca size daha çok isindim iyiki buraya gelmisim güzel bir gün dilegiyle
Feraceli canım okuyamadım geçmişi Allah ne sıkıntın varsa selamet versin inşallah
Arkadaslar yedikleri mizi yazmıyor muyuz yoksa baska bir yeremi yaziyoruz okudukca size daha çok isindim iyiki buraya gelmisim güzel bir gün dilegiyle
Amin canım...çok sağolFeraceli canım okuyamadım geçmişi Allah ne sıkıntın varsa selamet versin inşallah
yarın çok kötü geçecek benim için ya... korkumdan hafta içi tartıya bile çıkamadım...
canım hoş geldin..başka yeni gelen arkadaşlar varsa onlarda hoş gelmişler...Arkadaslar yedikleri mizi yazmıyor muyuz yoksa baska bir yeremi yaziyoruz okudukca size daha çok isindim iyiki buraya gelmisim güzel bir gün dilegiyle
canım bu hafta doğru düzgün olmadı zaten girmeyede fırssat olmadı hastaneye gidip gelmekten...bu akşam menü vercem inşallahMenülerini düzenli vermiyorsun kuzum olmuyor böyle
canım bu hafta doğru düzgün olmadı zaten girmeyede fırssat olmadı hastaneye gidip gelmekten...bu akşam menü vercem inşallah
canım bende regliyim... geçen ay regli olacağım tarihe yakın fazla çıkmayım diye çarşambadan ayran aşına başlamıştım... ona rağmen 900 gram eksilmiş sadece...Kesin birileri de çıkar reglin arkasına sığınıyorum sanar ama işte bilmiom . Ya beni etkileyen regl ya da değişen aksam saati vaktim.iftar dolayısıyla 3 saat geç yiyorum. Yoksa duzen aynı cıslarım zavallilarim bana bişi yapmiyodu. Bugün hafif yiyip sabah tartıyı bekliycim. 4. Günüm de geçmiş olacak hem.inşallah düşer kilo ;( o değil 300 gr ma ihtiyacimm var nasıl gitmez yaaaagliycam valla
Hoşbulduk canım sizlerle tanıştığıma çok memnun oldumcanım hoş geldin..başka yeni gelen arkadaşlar varsa onlarda hoş gelmişler...
maşşallah ...nasıl dikkatlisin... evet öyle yaptım...Takipteyim haberin olsunYok kızın hastaydı zaten bu hafta için demiyorum çok normal, ondan önce bi verdin bi vermedin aklım karıştı.
maşşallah ...nasıl dikkatlisin... evet öyle yaptım...
sen başaksın galiba...ayrıntılar senin işin...:))))
Insallah...hayirli ve ugurlu olshn cannim,mutlu olursun insallah
Ben kafama göre takılıyorum yarın olur cuma olurKendimi tutmasam tabak tabak yiycem de haftaya İzmir yolcusu kalmasın diye ne kadar versem kardır
İnşallah canım, kalbimizden geceni ömrümüzde görelim cümlemiz. Ne güzel olurdu 2 Yağmur arasında dilek tutardım. @zayiflicammm bitsin düğünü, balayı da gelsin aramıza. Özlüyorum ikinizin sevgi patlamalarını
Ay inşallah biran önce mutlu mutlu gelsin de aliriz seni aramiza
Aynuram benim nette sorun var. Ariza kaydı bıraktık. Bu cumadan itibaren anacımla birlikte geliriz insallah. Diyete ara vermedim hatta daha bi kolay oluyor alistm sanki. Bu hafta regl olabilirm. O yüzden tartidan bisey beklemiyorum. 0 kacamakla decam ediyorum. Benim icin meraklanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?