Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya birşey sorucam, öğle normal yemek saatinde uyumaya gidiyorum çok iyi geliyor Uyudugumda sürekli rüya gibi birşeyler yediriyorlar bana, uyanıyorum bildiğin yermiş gibi agzımı hareket ettirirken buluyorum. Kızıyorum kendime oruçlusun sen rüyada bile hatırla diye ama size de oluyor mu ?

Son 45 dk mesai bitimine, bitse de gitsem. Yine acıktım ama kendimi halsiz hissetmiyorum şükür

Acıkmışsın bence ondandır o rüya

canım bende regliyim... geçen ay regli olacağım tarihe yakın fazla çıkmayım diye çarşambadan ayran aşına başlamıştım... ona rağmen 900 gram eksilmiş sadece...
Hımm iyi düşünmüş sun gene ben dün yufkali yemekler yedim 900 gr nerdeeeee 300 gr ma razıyım

Kuzummmm karnını iyice doyursaydin

Asli_95 , vorones yok yesem de acıkıyorum zaten 12 gibi yiyince sabaha aç kalkıyorum

Ben de şu an tutamıyorum ama geçen hafta 2 gibi yapıodum. Normalde ezan 3buçukta burda ama dayanamıyodum o saate bi de üstüne beklemek lazım sonra yatıcam falan diye 2de yiyip ezanı bekleyip yatıyodum. Ama günde iki kere bi midem ağrıyo azıcık o kadar sonra acıkmıyorum sen ne yiyosun gece az mı yiyosun ondan mı acabaa

Bizde bugün bildirim yapıcak hatun var mı? Çok konuştum bugün yaaaaa üstelik kendi kendime deli gibiyim ne hale soktunuz beni
Aman konuş kız nolcak ama takım iftardan sonra hareketleniyor asıl Ben yarın sabah yapıcam belki veririm bi 100 gr cık daha ay

Aman konuş kız nolcak ama takım iftardan sonra hareketleniyor asıl Ben yarın sabah yapıcam belki veririm bi 100 gr cık daha ay

Biliyorum ben gidince başlıyorlar muhabbete Ben de öyle yapıcammm, ama adetim tamamen kesilirse oruç tutarım o zaman akşam yaparım artık

Biliyorum ben gidince başlıyorlar muhabbete Ben de öyle yapıcammm, ama adetim tamamen kesilirse oruç tutarım o zaman akşam yaparım artık
Hadi bakalım hayırlısı :)) Senin nasıl geçti bu hafta tartıdan umutlu musun canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…