Kuzum hoşgeldin, kilo verdin mi bakalım. Birde düğün ne zamandıAMIN INŞALLAH cumlemiz ALLAH razi olsunn cok sagol canim
bende sizi cok özledim guzellik
Cok sagol gül guzeli
Gündüzleri sessizleşiyor burası kimseler yokYürüyüşümü yaptım duşumu aldım ara öğünümü yedim her bişeyimi yaptım yine kimse yoook
Ya birşey sorucam, öğle normal yemek saatinde uyumaya gidiyorum çok iyi geliyorUyudugumda sürekli rüya gibi birşeyler yediriyorlar bana, uyanıyorum bildiğin yermiş gibi agzımı hareket ettirirken buluyorum. Kızıyorum kendime oruçlusun sen rüyada bile hatırla diye ama size de oluyor mu ?
Son 45 dk mesai bitimine, bitse de gitsem. Yine acıktım ama kendimi halsiz hissetmiyorum şükür
Hımm iyi düşünmüş sun gene ben dün yufkali yemekler yedimcanım bende regliyim... geçen ay regli olacağım tarihe yakın fazla çıkmayım diye çarşambadan ayran aşına başlamıştım... ona rağmen 900 gram eksilmiş sadece...
Aynen ben de . Çok acikmistim domates salatalık yedim . Aksami bekliyorumAkşam olsa da yemek yesemÖf ya gören de oruç tutuyorum sanır..
Kuşummm nasilsinAMIN INŞALLAH cumlemiz ALLAH razi olsunn cok sagol canim
bende sizi cok özledim guzellik
Cok sagol gül guzeli
Kuzummmm karnını iyice doyursaydinYa birşey sorucam, öğle normal yemek saatinde uyumaya gidiyorum çok iyi geliyorUyudugumda sürekli rüya gibi birşeyler yediriyorlar bana, uyanıyorum bildiğin yermiş gibi agzımı hareket ettirirken buluyorum. Kızıyorum kendime oruçlusun sen rüyada bile hatırla diye ama size de oluyor mu ?
Son 45 dk mesai bitimine, bitse de gitsem. Yine acıktım ama kendimi halsiz hissetmiyorum şükür
Yok okuyamadım zamanım yok o kadar birde internet yavaş iki saate açılmıyor sayfalarOkudun mu canım hepsini
Yok okuyamadım zamanım yok o kadar birde internet yavaş iki saate açılmıyor sayfalar
Aman konuş kız nolcak ama takım iftardan sonra hareketleniyor asılBizde bugün bildirim yapıcak hatun var mı? Çok konuştum bugün yaaaaa üstelik kendi kendime deli gibiyim ne hale soktunuz beni
Aman konuş kız nolcak ama takım iftardan sonra hareketleniyor asılBen yarın sabah yapıcam belki veririm bi 100 gr cık daha ay
Hadi bakalım hayırlısı :)) Senin nasıl geçti bu hafta tartıdan umutlu musun canım ?Biliyorum ben gidince başlıyorlar muhabbeteBen de öyle yapıcammm, ama adetim tamamen kesilirse oruç tutarım o zaman akşam yaparım artık
Hadi bakalım hayırlısı :)) Senin nasıl geçti bu hafta tartıdan umutlu musun canım ?
O kilo geçen ayfi canim ama bu hafta bende çok az verdimHımm iyi düşünmüş sun gene ben dün yufkali yemekler yedim900 gr nerdeeeee 300 gr ma razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?