kozacım yurtdışına okullamı gidiyorsun soramadım kuzum güle güle git canım .Hadi bakalım hayırlısı :)) Senin nasıl geçti bu hafta tartıdan umutlu musun canım ?
Olsun canım 500 gr da iyi yine de hiç de veremeyebilirdik :)) Haftaya toparlırızz hem daha yarın var500 gr gözüküyodu sabah biraz daha oynar belki yarın ama çok değişmez buna da şükür diyorumAma tüm şişliğim indi aslında daha fazla bekliyodum ne yalan söyliyim.
Sağol ablacım :))) Ailecek gidiyoruz tatile :)kozacım yurtdışına okullamı gidiyorsun soramadım kuzum güle güle git canım .
Ay ablam çok yaşa e mi40 Yaşını Aşmış Kadınlar
40 yaşını geçmiş bir kadın asla sizi gecenin bir yarısı uyandırıp 'ne düşünüyorsun?' diye sormaz. Umurunda değildir çünkü ne düşündüğünüz.
40 yaşını aşmış bir kadın televizyondaki maçı seyretmek istemiyorsa, söylene söylene televizyonun karşısında yanınızda oturmaz, yapmak istediği bir şeyi yapar ve bu genellikle daha enteresan bir şeydir.
40 yaşını aşmış bir kadın kendini yeterince iyi tanır ve kendinden emindir. Kim olduğunu, ne olduğunu, ne istediğini ve kimden istediğini bilir.
40 yaşını aşmış çok az kadın onun hakkında ya da yaptıkları hakkında ne düşündüğünüzü önemser.
40 yaş üstü kadın çoğunlukla büyük aşklara, ömür boyu sürecek bağlılıklara doymuştur. Hayatında en son ihtiyacı olduğu şey, bir başka mızmız, devamlı söylenen, ne yapacağına karışan, yapışkan bir aşıktır.
40 yaşını aşmış kadın, ağırbaşlıdır. Bir operanın ortasında ya da pahalı bir restoranda sizinle çığlık çığlığa kavga etmesi çok nadirdir. Ha tabi hak ettiyseniz, sizi vururken de hiç tereddüt etmez, sonuçlarına katlanmayı da planlayarak.
40 yaşını aşmış kadın övgüler yağdırmakta çok bonkördür, çoğu hak edilmemiş bile olsa. Çünkü takdir edilmemenin ne olduğunu iyi bilir.
40 yaşını aşmış kadın sizi bayan arkadaşlarıyla rahatlıkla tanıştıracak kadar kendine güvenir. Daha genç bir kadın, en iyi arkadaşını bile görmezlikten gelebilir, yanındaki adama güvenmediği için.
40 yaşını aşmış bir kadın kıpkırmızı bir ruj sürdüğünde bu ona çok yakışır. Ama daha genç kadınlarda böyle değildir, çiğ durur.
40 üstü kadınlar açık sözlü, doğrucu ve dürüsttürler. Onun için ne anlam taşıdığınızı merak etmenize gerek yoktur. Ne kadar geri zekalı olduğunuzu bir çırpıda açık açık söyleyiverir, eğer bir geri zekalı gibi davrandıysanız.
Kadınlar yaşları ilerledikçe medyumlaşırlar. Ona günah çıkarmanıza hiç gerek yoktur. Onlar her haltınızı bilirler.
İftara yakın yapanlar oluyordu .hadi yapın bakemBizde bugün bildirim yapıcak hatun var mı? Çok konuştum bugün yaaaaa üstelik kendi kendime deli gibiyim ne hale soktunuz beni
Ramazan bereketi sanırsamO kilo geçen ayfi canim ama bu hafta bende çok az verdim
Ben deeeeeacıktımmmmm
ya aklımdan bir sürü yiycek geçiyoBen deeeee
Benimde krem karamel yapasım varrrya aklımdan bir sürü yiycek geçiyo
aksam olunca yiyemiyorum canım istemiyo
ertesı gun olunca neden yemedım dıye kendımı sucluyorum
bence yuksektır :)Benimde krem karamel yapasım varrr
Acaba kalorisi çokmu yüksek
Oruçluyken dediğini anlarım da .ben oruç değilken de böyle oldum..kesin ben de oruç tuttuğum günlerde neden şimdi yemedim diye üzülürummya aklımdan bir sürü yiycek geçiyo
aksam olunca yiyemiyorum canım istemiyo
ertesı gun olunca neden yemedım dıye kendımı sucluyorum
aynen öyle oluyo gunduz canımın cok cektıgı seyler var ama aksam canım ıstemıyoOruçluyken dediğini anlarım da .ben oruç değilken de böyle oldum..kesin ben de oruç tuttuğum günlerde neden şimdi yemedim diye üzülürummsenin iyi ama aksam olunca yiyememek
Yapmaaaaaaa. Yapınca yiyor insan .Benimde krem karamel yapasım varrr
Acaba kalorisi çokmu yüksek
İşte bizim senden farkımız aksam olunca bulursak hayal ettiklerimizi yiyoruz düşünmedenaynen öyle oluyo gunduz canımın cok cektıgı seyler var ama aksam canım ıstemıyo
kız benım şu son 2-3 gün harıc aksam yedıgım seylerı duysan agzın acık kalırİşte bizim senden farkımız aksam olunca bulursak hayal ettiklerimizi yiyoruz düşünmeden
Sen de gaza gelip tatlı planları yapıyosun. Aldanma . Hani kendimden biliorum. Zayifladim zaten die ki etraftan duyunca . Cıslara yanaşıyormmm
Kendimi çok iyi hissediyorummm
Iftara gelen misafirlerde eşimde şoktalar beni gören herkes şaşırıyor nasıl başardın bu kadar zayıflamayı diye
sporda çok yapıyırdum dahamı ince görünüyorum nee
Neyse az önce bir itiraf geldi beyimden
Bu kadar azimli olabileceğini tahmin etmiyordum gittikçe kilo alıyordun ama üzülme diye birşey demiyordum dedi
Sen spor tikkk hatunsun. Yediklerini vermişsindir. Yaz yaz bence menünü. Utanarak da olsa yaziomm ben vallakız benım şu son 2-3 gün harıc aksam yedıgım seylerı duysan agzın acık kalıro yuzden de menu veremedım buraya
bu aksam yazıyım o zaman tum gerceklıgıyleSen spor tikkk hatunsun. Yediklerini vermişsindir. Yaz yaz bence menünü. Utanarak da olsa yaziomm ben valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?