Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

500 gr gözüküyodu sabah biraz daha oynar belki yarın ama çok değişmez buna da şükür diyorum Ama tüm şişliğim indi aslında daha fazla bekliyodum ne yalan söyliyim.
Olsun canım 500 gr da iyi yine de hiç de veremeyebilirdik :)) Haftaya toparlırızz hem daha yarın var

Ay ablam çok yaşa e mi bir anda 10 yaş yaslanmak istedim

Bizde bugün bildirim yapıcak hatun var mı? Çok konuştum bugün yaaaaa üstelik kendi kendime deli gibiyim ne hale soktunuz beni
İftara yakın yapanlar oluyordu .hadi yapın bakem bu arada 200 ip atladım çok yorucu beyaaaa. Yemek de hazirlamiom bugün dışarı gidem dedim yapiom iftar sofrası oturuyorum deli gibi yiyorum yaniii

Kendimi çok iyi hissediyorummm
Iftara gelen misafirlerde eşimde şoktalar beni gören herkes şaşırıyor nasıl başardın bu kadar zayıflamayı diye
sporda çok yapıyırdum dahamı ince görünüyorum nee
Neyse az önce bir itiraf geldi beyimden
Bu kadar azimli olabileceğini tahmin etmiyordum gittikçe kilo alıyordun ama üzülme diye birşey demiyordum dedi

ya aklımdan bir sürü yiycek geçiyo
aksam olunca yiyemiyorum canım istemiyo
ertesı gun olunca neden yemedım dıye kendımı sucluyorum
Oruçluyken dediğini anlarım da .ben oruç değilken de böyle oldum..kesin ben de oruç tuttuğum günlerde neden şimdi yemedim diye üzülürumm senin iyi ama aksam olunca yiyememek

Oruçluyken dediğini anlarım da .ben oruç değilken de böyle oldum..kesin ben de oruç tuttuğum günlerde neden şimdi yemedim diye üzülürumm senin iyi ama aksam olunca yiyememek
aynen öyle oluyo gunduz canımın cok cektıgı seyler var ama aksam canım ıstemıyo

Sen de gaza gelip tatlı planları yapıyosun. Aldanma . Hani kendimden biliorum. Zayifladim zaten die ki etraftan duyunca . Cıslara yanaşıyormmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…