bu aksam yazıyım o zaman tum gerceklıgıyle
e hadı bakalım gorcezBiz cısslara alışkınız rahat ol
e hadı bakalım gorcez
Kendimi çok iyi hissediyorummm
Iftara gelen misafirlerde eşimde şoktalar beni gören herkes şaşırıyor nasıl başardın bu kadar zayıflamayı diye
sporda çok yapıyırdum dahamı ince görünüyorum nee
Neyse az önce bir itiraf geldi beyimden
Bu kadar azimli olabileceğini tahmin etmiyordum gittikçe kilo alıyordun ama üzülme diye birşey demiyordum dedi
Kanatın derilerini yedin mi Aslıcım?Menümü veriiiyim de sonra unutuyorum
Sabah:
1 Domates
Beyaz Peynir
4 Zeytin
Yarım Dilim Tam Buğday Ekmeği
Ara: 3 Diyet Bisküvi
Öğle:
5 Kanat
3 Kaşık Bulgur Pilavı
Salata
Ara: 2 Hurma
Akşam:
4 Kaşık Ispanak
2 Kaşık Bulgur Pilavı
3 Kaşık Yoğurt
2.4lt su
30 dk yürüyüş
Ezgi mezun olduğun kiloda mısın?bu aksam yazıyım o zaman tum gerceklıgıyle
Hurma cokkk şekerli bir meyve .dikkatli ye baciAjjjjıktım
ksrays çok güzel birşey gerçekten etrafındakilerin farketmesi Sakın gaza gelipte sağlıklı beslenmeyi bırakma(diyet demiyorum bu kelimeye gıcık kapıyorumda )
Yarın ablam geliyooooooor
1-2 günlüğüne kalıcaklar eniştem geçen tunıs hurması getirmiş(doğu ülkelerine gidiyorda hep) rabiaya getiririz o sever demişHurmamda geliyor
Ajjjjıktım
ksrays çok güzel birşey gerçekten etrafındakilerin farketmesi Sakın gaza gelipte sağlıklı beslenmeyi bırakma(diyet demiyorum bu kelimeye gıcık kapıyorumda )
1-2 günlüğüne kalıcaklar eniştem geçen tunus hurması getirmiş(doğu ülkelerine gidiyorda hep) rabiaya getiririz o sever demişHurmamda geliyor
İftara gidiyoruzzz deli gibi yemesem yaa ... komşu poğaça getirmiş sıcaktı . Çantamâ attım 2 tane . Artik nasıl bi açsak
Tamam bacım :))Hurma cokkk şekerli bir meyve .dikkatli ye baci
Benim suçum değil ya eşim tutturduHadi gözün aydıııın :)
Kıız bırak o poğaçaları yerine
Benim suçum değil ya eşim tutturdusahurda yemiyorum ya ben aksam yemeğinde yiyelim die. Restaurant ta düşünsene çantamdn cikarcam
Ay benim de ablam geliyo üni den annem sarma yapmışAjjjjıktım
1-2 günlüğüne kalıcaklar eniştem geçen tunus hurması getirmiş(doğu ülkelerine gidiyorda hep) rabiaya getiririz o sever demişHurmamda geliyor
dun yemedım canım şeker cıkolata yerıne meyvelı soda ıctım zorladım kendımı :)Kii ben senindi galiba dün menünü gördün sen miydin oFıstık gibi menüydü yani cıssız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?