Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oruç tutuyor musun tutuyorsan ramazanda çok rahat verilir bence.
tutuyorum tutuyorum :)
ramazanda rahat verılıyor o kadar sey yememe ragmen 1 kilo verdim,
ama tabı kastan mı gıdıyor sudan mı yağdan mı bu da önemli
o yuzden kaslarım gıtmesın dıye sporla desteklıyorum

Çoook katılıyorum. Kilo veriyorum mesela 6 haftadır buradayım sanırım 5kilo falan verdim göbüşüm belim biraz inceldi ama genel olarak çok fazla değişim yok o yüzden ne kadar 9 kilo daha vericem desem de bana yetmicek biliyorum. Çünkü görüntü çok kolay değişmiyor Veriyoruz ama nereden gidiyor ben anlamış değilim

Evet birde beklemek var bnde 12:30 giyip yiyip 1 gibide yatıyorum o yüzden. Aslında az değil yediklerim, şişiyorum 11 gibi başlıyor midem acıktım diye bagırmaya Açlık konusunda hassasım sanırım ama 2 gündür iyi şükür en azından baygın balık gibi değilim

Bizim iftara 75 dk falan var nerdeyse

duzenlı olarak ölçüm yaptırabılırsın mesela
ya da spor yapıyosan kasların belırgınlesmeye baslıycaktır :)

Ne yiyorsun sahurda. Bence haşlanmış yumurta gerçekten çok güzel tok tutuyor.

ben de sahura kalkamadım uyuyakaldım
son 2 saattır acıktım
iftarda da cok bı sey yememıstım dün

O yüzden ya düzenli kontrole gitmek lazım yağ-kas ölçümü için yada vucut ölçülerinden takip etmek lazım, ben 2.sini yapıyorum

duzenlı olarak ölçüm yaptırabılırsın mesela
ya da spor yapıyosan kasların belırgınlesmeye baslıycaktır :)

Yürüyüş yapıyorum sadece pek kas çıkaran bir spor değil :) Daha önceki spor deneyimlerimden dolayı ağır spor yapmaya çekiniyorum. Bacaklarım çok kalın ve hemen şişmeye başlıyorlar önce kilo vermek yürüyüşle inceltmek istiyorum sonra farklı sporlar denicem. Bu yüzden fazla değişmiyor belki vucudum ama diğer türlüde bayan bacak oluyorum

karın çalışsan biraz, karın da fit görünmeni sağlar :)

Ne yiyorsun sahurda. Bence haşlanmış yumurta gerçekten çok güzel tok tutuyor.
2 gecedir göbek marul içine 1 haşlama yumurta+lor falan yiyiorum gayet güzel tutuyor. Sanırım yumurta yemediğim olmadı hiç, ordan bari kuvvet gelsin
ben de sahura kalkamadım uyuyakaldım
son 2 saattır acıktım
iftarda da cok bı sey yememıstım dün
Ayy kıyamam, sahursuz daha rahat tutuluyo diyolar ama açlıksa kolayı yok benim için

ya normalde sahur yapıyorum ama yatmadan önce falan, öyle yapınca cok da şişiyorum
napcagımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…