- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
hayır 57yle mı mezun olmustum ? 59 un su an küsüratlar değişiyorEzgi mezun olduğun kiloda mısın?
Bu hafta birşey var üstümüzde nazara mı geldik acaba7. takımın cadııları valla bi göz attım diğer takılmalara -ajanlık yapıyorum- herkes kilo vermiiiş. Birinciliği verirsek Aynura oyar bizi
dun yemedım canım şeker cıkolata yerıne meyvelı soda ıctım zorladım kendımı :)
o menüde bı kase corba da vardı yazmayı unuttum ben
1-2 kilo daha vermek ıstıyorum aslındaNolcak bi kase çorbadan kilo vermediğin sürece koruyorsun sanırım dimi?
1-2 kilo daha vermek ıstıyorum aslında
tutuyorum tutuyorum :)Oruç tutuyor musun tutuyorsan ramazanda çok rahat verilir bence.
bi de ben kilodan ziyade aynadaki görüntünün de çok önemli olduğunu düşünüyorum
59 kiloyum boyum 170, kilom memnun olunmıycak gıbı degıl ama gecen gun bikini denedım aynaya baktıgımda bıraz cıktı kenarlardan mesela
Ben de şu an tutamıyorum ama geçen hafta 2 gibi yapıodum. Normalde ezan 3buçukta burda ama dayanamıyodum o saate bi de üstüne beklemek lazım sonra yatıcam falan diye 2de yiyip ezanı bekleyip yatıyodum. Ama günde iki kere bi midem ağrıyo azıcık o kadar sonra acıkmıyorum sen ne yiyosun gece az mı yiyosun ondan mı acabaa
duzenlı olarak ölçüm yaptırabılırsın meselaÇoook katılıyorum. Kilo veriyorum mesela 6 haftadır buradayım sanırım 5kilo falan verdim göbüşüm belim biraz inceldi ama genel olarak çok fazla değişim yok o yüzden ne kadar 9 kilo daha vericem desem de bana yetmicek biliyorum. Çünkü görüntü çok kolay değişmiyorVeriyoruz ama nereden gidiyor ben anlamış değilim
Evet birde beklemek var bnde 12:30 giyip yiyip 1 gibide yatıyorum o yüzden. Aslında az değil yediklerim, şişiyorum11 gibi başlıyor midem acıktım diye bagırmaya Açlık konusunda hassasım sanırım ama 2 gündür iyi şükür en azından baygın balık gibi değilim
Bizim iftara 75 dk falan var nerdeyse
ben de sahura kalkamadım uyuyakaldımEvet birde beklemek var bnde 12:30 giyip yiyip 1 gibide yatıyorum o yüzden. Aslında az değil yediklerim, şişiyorum11 gibi başlıyor midem acıktım diye bagırmaya Açlık konusunda hassasım sanırım ama 2 gündür iyi şükür en azından baygın balık gibi değilim
Bizim iftara 75 dk falan var nerdeyse
Çoook katılıyorum. Kilo veriyorum mesela 6 haftadır buradayım sanırım 5kilo falan verdim göbüşüm belim biraz inceldi ama genel olarak çok fazla değişim yok o yüzden ne kadar 9 kilo daha vericem desem de bana yetmicek biliyorum. Çünkü görüntü çok kolay değişmiyorVeriyoruz ama nereden gidiyor ben anlamış değilim
duzenlı olarak ölçüm yaptırabılırsın mesela
ya da spor yapıyosan kasların belırgınlesmeye baslıycaktır :)
O yüzden ya düzenli kontrole gitmek lazım yağ-kas ölçümü için yada vucut ölçülerinden takip etmek lazım, ben 2.sini yapıyorum
karın çalışsan biraz, karın da fit görünmeni sağlar :)Yürüyüş yapıyorum sadece pek kas çıkaran bir spor değil :) Daha önceki spor deneyimlerimden dolayı ağır spor yapmaya çekiniyorum. Bacaklarım çok kalın ve hemen şişmeye başlıyorlar önce kilo vermek yürüyüşle inceltmek istiyorum sonra farklı sporlar denicem. Bu yüzden fazla değişmiyor belki vucudum ama diğer türlüde bayan bacak oluyorum
2 gecedir göbek marul içine 1 haşlama yumurta+lor falan yiyiorum gayet güzel tutuyor. Sanırım yumurta yemediğim olmadı hiç, ordan bari kuvvet gelsinNe yiyorsun sahurda. Bence haşlanmış yumurta gerçekten çok güzel tok tutuyor.
Ayy kıyamam, sahursuz daha rahat tutuluyo diyolar ama açlıksa kolayı yok benim içinben de sahura kalkamadım uyuyakaldım
son 2 saattır acıktım
iftarda da cok bı sey yememıstım dün
ya normalde sahur yapıyorum ama yatmadan önce falan, öyle yapınca cok da şişiyorum2 gecedir göbek marul içine 1 haşlama yumurta+lor falan yiyiorum gayet güzel tutuyor. Sanırım yumurta yemediğim olmadı hiç, ordan bari kuvvet gelsin
Ayy kıyamam, sahursuz daha rahat tutuluyo diyolar ama açlıksa kolayı yok benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?