günaydın arkadaşlar sabah nescafemi içiyorum sonrada yürüyüşe gitcem inş dönünce kahvaltımı listelerim size hoşçakalın...
selam kızlar
dün çok geç yatttım uykusuzdum,okuldan gelince uyudum valla...
yemeği yeni yedik
1 küçük parça tavuklu patates yemeği,1 d. ç ekmeği
3-4 k. yoğurt,salatalık domates ve biraz salata
şimdi dışarı çıkıcaz,yürürüm
meral çok geçmiş olsun hayatım
nesibe......10 balık biraz çok olmaz mı kuuu:)))
günaydın kızlarrrrr
aslıcım fark okadar barizki bir kere sanki 10 yaş daha gençsin.
bende kendimde bunu görüyorum 70in altına indim ya kendime güvenim geldi saçım değişti giyimim değişti duruşum değişti.
bende tüm kiloyu hamileyken alanlardanım.
hiç bulantı kusma yaşamadım.dikkatte ettim ama sebebini anlamadığım şekilde kilo aldım.27 kilo(((((((((
lohusayken 86 ile doğumdan döndüğümden sonra hiç kilo almadım ama veremedimde.82 ye düşüyor sonra emzirme ve iç kazıntıları yüzünden 86 oluyordum 87 olmadım ama veremedimde.
şimdiki halime şükürler olsun ama daha yolum var en az 5 kilo daha vermeliyim.hala olmayan güzel durmayan kıyafetlerim var.
hep birlişkte başaracağız kızlar.lanet olası yağlardan kurtulacağız.
üniden bir arkadaşım var.boyu ancak 160 yeni doğum yaptı şimdi 62 kiloymuş. 2 hafta önce gittik ben 69 kilo 172cm boyundayım.ikramlardan hazırlamış ben yemiyecxem sağol dedim yinemi diyettesin diye alaycı sözle içime oturdu.kendisi artık ancak 60 olurum diyor.düşündüm beni hala kilolu mu görüyor yoksa benmi herkese öyle hissettiriyorum.
ama ben boyumdan 3 kilo daha aşağıdayım oysa aynı olmayı hedefliyor demekki ben daha zayıfım ondan ama neden ben hala şişkoyum milletin gözünde.of içime oturdu kızlar beni son görüşünden bu yana 7 kilo verdim ama hala şişkoydum belkide çevremizi biz böyle empoze ediyoruz bilemiyorum.
menün çok güzel canım..çıkıntı bişey yokvereliniortakselam kızlar, cok seviniyorum kilo verenleri gorunce :)
bugun yediklerimi yazayım bende:
sabah
1kk peynir,1,5 yumurta, domates, salatalık, yeşil çay, 1 d ekmek
1 porsiyon meyve
kıymalı yumurta, 1d ekmek
1 porsiyon meyve
1 paket kraker
aksama da on balıklı salata yiyeceğim inş.
hehehe bende koptum buna yaa 10 balıklı salata:roflol:selam kızlar
dün çok geç yatttım uykusuzdum,okuldan gelince uyudum valla...
yemeği yeni yedik
1 küçük parça tavuklu patates yemeği,1 d. ç ekmeği
3-4 k. yoğurt,salatalık domates ve biraz salata
şimdi dışarı çıkıcaz,yürürüm
meral çok geçmiş olsun hayatım
nesibe......10 balık biraz çok olmaz mı kuuu:)))
seninde menü güzel canım..bende illa alıyorum o reçeldenalsanaalsanasmile almasam olmuyor sanki..meraba kızlar önce bugünki menümü yazayım
sabah peynir zeytin domates salatalık maydonoz 1 dilim ekmek 1 bardak çay bide bir iki kere vişne reçelinden aldım
ara 1 elma bi yarım saat sonra 1 şeftali
öğlen tavuk yoğrt
arada bir aktivya
akşam yarmalı eşil mercmek çorbası salatası
adım hilal canım..memnun oldum..evet hasretle bekliyordumki gece geldi..bir heves sırayla çıktık tepesine yaptık eşimle..ikimizde beğendik..karın kaslarımız ağrıdı..bide cd vermişler onunla ne tür egzersizler yapılır onlar var süper...hergün yapacağız inşallahboşverin kızlar yaa...herkes istediği gibi düşünsün...önemli olan bizim ne düşündüğümüz:umursamaz:
ohcanımadeysin adın ne kuu?benimki emine,emoş diii arkadaşlarsırnaşık şey
ab roket gerçekten iyi miymiş,heyecanla beklyosun yaa merak ettim,ben de mi alsam öyle bi şeybilmiyorumkismile
45 dk yürüyüş yaptım,merdivenleri de çıktım asansöre binmedim(5.katta oturuyoruz)sempatiksalakcinni
çay içtik yanında bi kaç bisküvi yedim gene...bu da benim zaafım:sinifsinif:
mekiklerimi yapmadan yatmıcam,kararlıyımkaydirigubbakcemile2
sakın kaçamak yaptım diye girmemezlik yapma..kaçtıkta kaçamak yaparsın,yaptıkça karaçarsın kısır döngü olur sonra..bence hep paylaşımda bulunup hemen toparlamak gerekŞenizmerhaba kızlar a.s.
iki gündür biraz diyeti bozdum maalesef o yüzden giremedimde burayatekrar toparlanmaya çalışıcam son bir hafta veriyorum kendime mezun oldum oldum artık.
vereliniortakgenciza yanlış anladıysam düzelt kaçamak yaptığın içinmi giremedin
lafım genele yani sana özel deil
birçok arkadaş bu hafta kaçamak yaptım yüzüm yok giremedim diyor
lütfen böyle birşey yapmayalım
buraya gelmekten hiç çekeinmeyin
çok arkadaştan bunu duyduğum için yazdım
sonuöta bişey olmuş ama bu yüzden gelmemezlik olmazki
hatta lafı bilen var:jeyyar:
olmuşla kaçamağa çare yoktur hayatımsırnaşık şey
en azında burada tekrar kendimize geliyoruz
yaptığımız hatayı telafi ediyoruz
diimi amaopuyorumnanaktan
bende istiyorum yürümek:çok üzgünüm:günaydın arkadaşlar sabah nescafemi içiyorum sonrada yürüyüşe gitcem inş dönünce kahvaltımı listelerim size hoşçakalın...
ginkoklu yeşil çay:uhm:günaydın kızlarrr
ben dün ne yedim bir bakalım
sabah 2 dil. t.b ekmeği+lıght peynir+dom+yeşil çay
ara ginkoklu yeşil çay
öğlen semiz otu+izmir köfte+az salata+1 kaşık yoğpurt
ara meyve
akşam 1 tabak taze fasulyeli barbunya (o neki demeyin kayınvaldem yapmış güzelde olmuş)+yoğurt
ara meyve+1 bardak light süt
bu sabah klasik kahvaltımı yaptım:))))))))))))))
ben bayılırımcokacimcoookayçin cnm bnm listeye dönüyorum dimi bu hafta
dün neler yedim yazayım
sabah:hatırlamıyorum çok düşündüm
sonra 1-2 erik yedim saat 3
çıktım annaneme
sonra dondurma yedim
sonra küçücük bir kase puding
eve geldiğimde 8:15ti
eve gelince annem sarma dolma yapmış
onu arkadaşa götürdük
geldim 9 yattım biraz çok yorulmuştum
ama aç deildim
annanem gömlek güzel durmuş yakışmış dedi
iştahım kaçtı
sonra başım dönüyordu çok fena
bu arada tansiyon 10/6 nabız 115 çıkmıştı
bana göre düşük çünkü benim noramli 12/8
annemde zorla yoğurt yedirdi tuzlu
ama sarma yemedim çünkü sevmiyorum sarma dolma
ayyy kıyamam yaa:teselli:...bilirim o duyguları bende saatlerce yazarım vallakaptanım bence bizim de payımız var insanların böyle söylemelerinde...kilolu olunca sanki herkes istediğini söyleyebilir gibi davranıyoruz hakettiğimizi düşünüyoruz tabi sonrasında da sınırları doğru çizemediğimiz için alışanlar illa ki laf söylemeye devam ediyo zaten bu tür insanlar da çok zayıflarsan da laf sokmaya devam ediyolar bi türlü mutlu edemiyoruz onları...laf söyleyince de eskiden kalma alışkanlık tabi pısıp kalıyoruz yerimize..hal böyle olunca da sinir bozukluğu başka bişey değil...ben artık karşı taraf bunu canımı acıtmak için mi yapıyo yoksa iyiliğimi düşündüğü için mi ayırt edebiliyorum tecrübe ne de olsa...2.gruba gülüp geçiyorum ama sinirli bi anıma denk gelirse ben de konuşuyorum artık tahammülüm kalmadı benim...kayınvalidem çok zayıf bi kadındır 52 kilo hayatı boyunca zayıf olmuş hani şu fazla yiyince midesi bulananlardanklava: neyse geçende bana diyo ki amaaan diyeti boşver eziyet kendine..ben de dedim ki ama veriyorum iyi gidiyo dedim..o da şaşırıp kocamannnnn bi kahkaha eşliğinde ayy sen daha mı fazlaydın dedi??sofradaydık ağlamamak için zor tuttum kendimi sadece buruk bi şekilde tebessüm ettim...ama o kadar koydu ki lafı halimden anlamıyosun ok...akıl veriyosun ona da ok...e bari laf sokma be kadın...ama biliyorum ki özünde iyi bi insan inkar edemem iyi ki de saygısızlık yapmamışım ona karşı çünkü niyeti temiz...napalım onlar da bize motivasyon olsun artık...üfff konudan konuya atladım valaaa:)))bu konuda saatlerce yazabilirim:)))kusuruma bakmayın kızlara.s.
kızlar gelince lütfen cevaplarınızıda bildirin şu iş netleşsin listeyi hazırlıcam pericim hoşgeldin sen ne diyorsun ewet hayır?
günaydın kızlar..
benim bugün kahvaltıya misafirlerim vardı..off çoluk çocuk başım kazan gibi çok ta erken kalktım..toz alma işini sabah yaptım süpürmeyide çünkü akşam yapsam sabaha yine aynı olacaktı..
acaip yorgunum şimdi yazdıklarınızı okuyacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?