Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
supersin canım ya sabah sabah gülmekten öldüm

günaydın kızlarrr

ben dün ne yedim bir bakalım

sabah 2 dil. t.b ekmeği+lıght peynir+dom+yeşil çay

ara ginkoklu yeşil çay

öğlen semiz otu+izmir köfte+az salata+1 kaşık yoğpurt

ara meyve

akşam 1 tabak taze fasulyeli barbunya (o neki demeyin kayınvaldem yapmış güzelde olmuş)+yoğurt

ara meyve+1 bardak light süt

bu sabah klasik kahvaltımı yaptım:))))))))))))))

hasretim haklısın canım bakalım kurallar belirlensin zalimiyi ona göre alacağız listeye

ayçin cnm bnm listeye dönüyorum dimi bu hafta

dün neler yedim yazayım

sabah:hatırlamıyorum çok düşündüm

sonra 1-2 erik yedim saat 3

çıktım annaneme

sonra dondurma yedim

sonra küçücük bir kase puding

eve geldiğimde 8:15ti

eve gelince annem sarma dolma yapmış

onu arkadaşa götürdük

geldim 9 yattım biraz çok yorulmuştum

ama aç deildim

annanem gömlek güzel durmuş yakışmış dedi

iştahım kaçtı

sonra başım dönüyordu çok fena

bu arada tansiyon 10/6 nabız 115 çıkmıştı

bana göre düşük çünkü benim noramli 12/8

annemde zorla yoğurt yedirdi tuzlu

ama sarma yemedim çünkü sevmiyorum sarma dolma

kaptanım bence bizim de payımız var insanların böyle söylemelerinde...kilolu olunca sanki herkes istediğini söyleyebilir gibi davranıyoruz hakettiğimizi düşünüyoruz tabi sonrasında da sınırları doğru çizemediğimiz için alışanlar illa ki laf söylemeye devam ediyo zaten bu tür insanlar da çok zayıflarsan da laf sokmaya devam ediyolar bi türlü mutlu edemiyoruz onları...laf söyleyince de eskiden kalma alışkanlık tabi pısıp kalıyoruz yerimize..hal böyle olunca da sinir bozukluğu başka bişey değil...ben artık karşı taraf bunu canımı acıtmak için mi yapıyo yoksa iyiliğimi düşündüğü için mi ayırt edebiliyorum tecrübe ne de olsa...2.gruba gülüp geçiyorum ama sinirli bi anıma denk gelirse ben de konuşuyorum artık tahammülüm kalmadı benim...kayınvalidem çok zayıf bi kadındır 52 kilo hayatı boyunca zayıf olmuş hani şu fazla yiyince midesi bulananlardanklava: neyse geçende bana diyo ki amaaan diyeti boşver eziyet kendine..ben de dedim ki ama veriyorum iyi gidiyo dedim..o da şaşırıp kocamannnnn bi kahkaha eşliğinde ayy sen daha mı fazlaydın dedi??sofradaydık ağlamamak için zor tuttum kendimi sadece buruk bi şekilde tebessüm ettim...ama o kadar koydu ki lafı halimden anlamıyosun ok...akıl veriyosun ona da ok...e bari laf sokma be kadın...ama biliyorum ki özünde iyi bi insan inkar edemem iyi ki de saygısızlık yapmamışım ona karşı çünkü niyeti temiz...napalım onlar da bize motivasyon olsun artık...üfff konudan konuya atladım valaaa:)))bu konuda saatlerce yazabilirim:)))kusuruma bakmayın kızlara.s.

zalimi bu karar işi ile sen ilgilenirmisin ben bu aralar çok yoğunum şimdi çıkmam lazım ama dönemeyebilirim.haberiniz olsun bu hafta böyle olacak.

benim oyum ise çekimser çünkü ben bu konuya değinmemiştim ama nedense bu konu üzerine gidildi
ama benim değindiğim konu yüzündende ve yine nedense konuyu saptorıp başarı kıskanmakla suçlandım.o yüzden bu konuda çekimser kalmak istiyorum uzaktan seyradeceğim :umursamaz:kaydirigubbakcemile3

ayçinim tmm dadlum ben hallettiriveririm o işi

listeyide hazırlarım öğlenden sonra püsküütle de konuşurum

ben şimdi dişçiye gitcem ameliyattan pek fırçalayamadım

tiksiniyorum hiç hoş durmuyor rahatsız oluyorum

temizletcem bide dolgum var

gelinceye kadar takım arkadaşlarımdan ricam

buraya uğrayanların kabulmü redmi oy kullandığını bildirmeleri

o zmn zeynebide kendi oyumla ewet yazıyorum demişti ya sen ne dersen bende öyle diyorum diye

etti 2

4 kişi daha ewet derse kararımızı ewet olarak bildiririm paylaşım alanına

merhabalar kızlar dün gelemediğim için kusuruma bakmayın inanın netin yanına dahi yaklaşamadım çok yoğun bi işgünüydü akşamleyin de çarşıda işlerim vardı...sonuç olrak da akşam 20.30 da uyudum deliksiz bi şekilde sabahleyin 8.30 a kadar tam 12 koca saat horul horul hem de:teytey:sempatiksalakcinni anca üniversitedeyken final haftalarından sonra bu kadar uyumuşluğum vardır..işin garibi de sabah işe gelmek zorunda olmasam daha da uyurdum gibilaelaelaelaelae
neyse biliyosunuz dün diyetisyenime gittim o kadar koşturmacanın arasında ooof oof!!kızlar çok garip bi sonuç çıktı bende sadece 400 gram vermiş gibi görünüyorum geçen cuma tartıldığımdan 1.5 kilo kadar fazla şaşırdım kaldım ama işin garibi yağ oranımda aşırı bi düşme söz konusu diyetisyenim de dedi ki büyük bi ihtimal ödem nedeniyle verdiğin kilolar gözükmüyo...çünkü yağ oranın çok düşmüş mutlaka kilon da hatırı sayılır bi şekilde gitmiş olması lazım dedi...kafam allak bullak oldukafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
cuma günü sabah tartılıp kilo bildirimimi yapacağım hem size hem de telefon açıp diyetisyenime söyleyeceğim...benim tabi moralim çok bozuldu çünkü şişlik nedir pek bilmediğim için olayı yorumlayamıyorum da açıkçası...ayrıca listemde de bazı oynamalar oldu mesela 6 dilim ekmekten 5 dilime düştük..araları da hep meyvelerle doldurduk grissini süt yoğurt falan olmayacak aralarda...
bana verdiği diyet de 2000 kalorilikmiş ayrıca bunu da sordum..pazar günü yemekli misafirim vardı ya çok ayakta durmuştum hani şişkinliğim ondan dolayı olabilirmiş..bir de spor konusunda kesinlikle şimdilik 5 i geçmiyosun dedi 60 dk yapsan daha iyi olur dedi şimdilik...en güzeli yemekten 1 saat sonra yapılanmış ayrıca...
aklıma başka bişey gelmiyo hatırlarsam faydalı bilgilerimi sizinle de paylaşırım:)))
bu arada sabahları 2 dilim ekmek yerine de haftada bir olacak şekilde yarım simidim var..bayılırım simide...tatlıdan yana da gene haftada 1 sütlü tatlı tercihen 2 top dondurma ikindi öğünü olarak meyvemin yerine yiyebilirim:)))
ne yediğimi de yazarım akşama doğru aslında hepinize uzun uzun cevaplar yazacaktım dünden kalma ama herşey söylenmiş bakıyorum da :lepi: bu cumayı sabırsızlıkla bekliyorum kızlar..biraz işlerim var şimdi gene gelirim..hepinizi opuyorumnanaktan

kızlar gelince lütfen cevaplarınızıda bildirin şu iş netleşsin listeyi hazırlıcam pericim hoşgeldin sen ne diyorsun ewet hayır?

günaydın kızlar
ben bu oy meselesi nedir bilmiyorum,bakamadım...sonra bakıp kararımı bildiricem
şimdi veli toplantım var oraya gitmem lazım...

sabah
1 d. ç.ekmeği
1 yumurta,1 kk peynir,azıcık diyet reçel,dmates,salatalık,biber

alev gene gel yaz kuu,bekliyoz bak.:))
gizem canım,ayşegül hedef kilosuna ulaştı zaten,kiloyu sabitleyip öyle ayrılayım dedi...ama anlatmak istediğini anladım...
s.zyenep seni de merak etmiştim hoşgeldin...aslı da uğramadı hiç...

selam arkadaşlarım
çok özledim hepinizi. içim buruk. sizden yrı kaldıgım haftaları yok saymak istiyorum. Ama artık burada olmaya çalışacagım..

Zalimi hangi konuda fikir söylüyoruz ben gecmişi okuyamadım da. Bana izah ederseniz çok memnun olurum. Eger geri dönen üyelerle ilgili ise yarisci gibi düşünüyorum. o verdiği linkteki gibi.

selam

aycinim bu ara paylasimda bulunamiyorum..
yedekte varsa bekleyen beni cikarip onlari alabilirsin.

SIKI bir diyete giricem dogum günüme kadar ama yarin , öbürgüün. bilmiyorum ne zaman.
acikcasi utaniyorum artik buraya gelip gelip diyete baslayamadim demekten.

Takimida bosu bosuna gerilere atiyorum.
eger daha istikrarli diyet yapacak biri varsa.. beni cikar lütfen.

günaydın kızlar..
benim bugün kahvaltıya misafirlerim vardı..off çoluk çocuk başım kazan gibi çok ta erken kalktım..toz alma işini sabah yaptım süpürmeyide çünkü akşam yapsam sabaha yine aynı olacaktı..
acaip yorgunum şimdi yazdıklarınızı okuyacağım..

menün çok güzel canım..çıkıntı bişey yokvereliniortak
hehehe bende koptum buna yaa 10 balıklı salata:roflol:
seninde menü güzel canım..bende illa alıyorum o reçeldenalsanaalsanasmile almasam olmuyor sanki..
adım hilal canım..memnun oldum..evet hasretle bekliyordumki gece geldi..bir heves sırayla çıktık tepesine yaptık eşimle..ikimizde beğendik..karın kaslarımız ağrıdı..bide cd vermişler onunla ne tür egzersizler yapılır onlar var süper...hergün yapacağız inşallah
merhaba kızlar a.s.

iki gündür biraz diyeti bozdum maalesef o yüzden giremedimde buraya tekrar toparlanmaya çalışıcam son bir hafta veriyorum kendime mezun oldum oldum artık.
sakın kaçamak yaptım diye girmemezlik yapma..kaçtıkta kaçamak yaparsın,yaptıkça karaçarsın kısır döngü olur sonra..bence hep paylaşımda bulunup hemen toparlamak gerekŞeniz
vereliniortak
günaydın arkadaşlar sabah nescafemi içiyorum sonrada yürüyüşe gitcem inş dönünce kahvaltımı listelerim size hoşçakalın...
bende istiyorum yürümek:çok üzgünüm:
ginkoklu yeşil çay:uhm:
ben bayılırımcokacimcoook
ayyy kıyamam yaa:teselli:...bilirim o duyguları bende saatlerce yazarım valla
kızlar gelince lütfen cevaplarınızıda bildirin şu iş netleşsin listeyi hazırlıcam pericim hoşgeldin sen ne diyorsun ewet hayır?

ben evet diyorum canım

kızlar bugünkü listemi yazayım

sabah:
yarım simit
2 dilim peynir
domates salatalık
çay kupada 1 kesmeşekerle

ara:
5 adet büyük boy yeşil erik
1 adet elma

öğle:
domates ve biberi çok az yağda öldürdüm
üzerine de 3 tepeleme kaşık yoğurt
sabahtan kalan yarım simit

ara:
1 armut
12 adet kiraz

akşam:
henüz bilemiyorum ama sebze yemem gerek:)
yoğurt (sabit)
salata???
1 dilim ekmek
2 köfte kadar da et

ara:
24 adet kiraz

bugünkü yürüyüşümü de yaptım ayrıca 70 dk. sonra da dışarıda işlerim vardı bi 30 dk daha yürüdüm ama yüzüm kıpkırmızı oldu resmen kızlar alev topu gibi oldum:roflol::roflol:

şu oylama işine gelince de olayı bi anlayım sonra oyumu vereceğim kızlar...gerçi takımın çoğunluğuna uyarım ben haberiniz olsun...
kolay geleee....a.s.

kızlar paylaşım bölümünü okudum olay nerelere çekilmiş şaşırdım valaaa...neyse benim oyum yeni kuralın adil olduğu şeklinde yani evet diyorum bence çok da mantıklı ayrıca neyse o yani...haftalık ne kadar kilon gitmiş hesaplamak bu kadar da zor olmamalı...neyse adaletten yanayız her zamanvereliniortak:lepi:a.s.:enbuyukkk:

rahmetli ananem derdi 10 tane koca insan gelsin ama 1 tane çocuklu gelmesin derdi:))))aklıma geldi şimdi ömrü boyunca da torunlarıyla cıvıl cıvıl yaşadı demek ki çok yoruyomuşuz...:)))hepsini son ana bırakınca yoruldun tabi di mi?akannehirakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…