Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

karın çalışsan biraz, karın da fit görünmeni sağlar :)

Çok üşeniyorummm Şaka bi yana hiç böyle tek bölge çalışmadım hep videoları takip ettim uzun süreli. Aslında mantıklı bir yerden başlamak lazım bu bacakları beklersem ben oooo

Sen o zaman çabuk acıkıyosun demekki, ama tuttukça alışırsın :)

Tabi Aebenim benim sorunum farkında olmadan atıştırdıklarım...damlaya damlaya göl oluyo :)
Diyet yapmadigim zamanlar bende senin gibiyim oturupda adam gibi ogun yemiyorum . Sonra azcik birdaha derken aclik tokluk karisi oda kilo yapiyo bende ...
Bacim ne guzel senin derdine
oruc derman oluyormus iste masallah ne guzel oldu bu .

Diyet yapmadigim zamanlar bende senin gibiyim oturupda adam gibi ogun yemiyorum . Sonra azcik birdaha derken aclik tokluk karisi oda kilo yapiyo bende ...
Bacim ne guzel senin derdine
oruc derman oluyormus iste masallah ne guzel oldu bu .
Sanada derman olur Aebenim sende de varmış aynı sorun :)

Sanada derman olur Aebenim sende de varmış aynı sorun :)
Yok hulyam diyet yaptigim zaman atistirmiyorum ...
Ama iste adam gibi diyet yapmayali cokkk oldu
Aslinda ramazan basladiginda iyi duzen kurmustum sen aklima geldin az yedim kalktim azda olsa kili gitmeye baslamisti . 3 gun tuttum anca regl olunca vede sehir disinda hersey karisti .
Az kaldi cumartasi niyetlenirim
İnsallah .

Aebenim yaprak sarması yapıp pişirdim ama çok hepsini yiyemeyiz...pişmemiş konuyorda buzluğa pişmiş sarmayı koysam olur mu ki?

İyi akşamlar... bugün arkadaşımla fotğraf çekimine çıktık hava çarptı sanırım beynim sökülüyor sanki yok böyle bir ağrı kafamı vurasım geliyor sağa sola ama yoldayım eve geçincw okuyacağım geçmişide

Menümü yazıyimm
sabah 1 form çayı 1 dilim peynir
Öğle
1 domates
1 salatalık
1 form kepekli bisküvi

Aksam
Tavuk şiş. 2 lokma kadar adana
el içi kadar pide
salata

Çay saati yarım kinder süt dilimi 2 hurma 1 incir
Spor 200 ip Atlama 30 dk yürüyüş 40 bisiklete binme olur sanirim

TE="HIRSIZI, post: 41524503, member: 510472"]canım bende regliyim... geçen ay regli olacağım fazla çıkmayım diye çarşambadan ayran aşına başlamıştım... ona rağmen 900 gram eksilmiş sadece...[/QUOTE]
Cene calmaktan menuler arada kayniyor fatmacim

Alinti yapmakda zorlaniyormusun fatmacim?
Canim şimdi anladım herhalde ben sizden hem kiloluyum hemde yasliyim ayak uydurabilirmiyim acaba

TE="HIRSIZI, post: 41524503, member: 510472"]canım bende regliyim... geçen ay regli olacağım fazla çıkmayım diye çarşambadan ayran aşına başlamıştım... ona rağmen 900 gram eksilmiş sadece...

Canim şimdi anladım herhalde ben sizden hem kiloluyum hemde yasliyim ayak uydurabilirmiyim acaba[/QUOTE]
Allam yaa . Ne alaka .şimdi . Sen mı yaşlısın . Ayak uyduramicak bişi yok . 15 yaşındakiyle de 40 yaşındakiyle de çok güzel muhabbet edilip kilo verebiliyorum. Sen motivasyon unu kaybetme yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…