karın çalışsan biraz, karın da fit görünmeni sağlar :)
2 gecedir göbek marul içine 1 haşlama yumurta+lor falan yiyiorum gayet güzel tutuyor. Sanırım yumurta yemediğim olmadı hiç, ordan bari kuvvet gelsin
Ayy kıyamam, sahursuz daha rahat tutuluyo diyolar ama açlıksa kolayı yok benim için
ya normalde sahur yapıyorum ama yatmadan önce falan, öyle yapınca cok da şişiyorum
napcagımı şaşırdım
Diyet yapmadigim zamanlar bende senin gibiyim oturupda adam gibi ogun yemiyorum . Sonra azcik birdaha derken aclik tokluk karisi oda kilo yapiyo bende ...Tabi Aebenim benim sorunum farkında olmadan atıştırdıklarım...damlaya damlaya göl oluyo :)
Sanada derman olur Aebenim sende de varmış aynı sorun :)Diyet yapmadigim zamanlar bende senin gibiyim oturupda adam gibi ogun yemiyorum . Sonra azcik birdaha derken aclik tokluk karisi oda kilo yapiyo bende ...
Bacim ne guzel senin derdine
oruc derman oluyormus iste masallah ne guzel oldu bu.
Cene calmaktan menuler arada kayniyor fatmacimArkadaslar yedikleri mizi yazmıyor muyuz yoksa baska bir yeremi yaziyoruz okudukca size daha çok isindim iyiki buraya gelmisim güzel bir gün dilegiyle
Yok hulyam diyet yaptigim zaman atistirmiyorum ...Sanada derman olur Aebenim sende de varmış aynı sorun :)
Hosgeldin zayifim ... Heyacan dorukta dimiAMIN INŞALLAH cumlemiz ALLAH razi olsunn cok sagol canim
bende sizi cok özledim guzellik
Cok sagol gül guzeli
Aebenim yaprak sarması yapıp pişirdim ama çok hepsini yiyemeyiz...pişmemiş konuyorda buzluğa pişmiş sarmayı koysam olur mu ki?Yok hulyam diyet yaptigim zaman atistirmiyorum ...
Ama iste adam gibi diyet yapmayali cokkk oldu
Aslinda ramazan basladiginda iyi duzen kurmustum sen aklima geldin az yedim kalktim azda olsa kili gitmeye baslamisti . 3 gun tuttum anca regl olunca vede sehir disinda hersey karisti .
Az kaldi cumartasi niyetlenirim
İnsallah .
Evet kuzummm başarılıydım bence tadına baktım biraktimmHepsini kocana yedir sen yeme yarın tartıııı
Bende wukur iyi canim tesekkur ederim...sikma canini jnsallah iyi olurİyiyim canım ben sen nasılsın :))) Olmaz mıı ay bu hafta istediğim gibi veremedim sanırım oyy
Cannnn...Var var hemde çok
Takima digilde balli tuz tarafindan sana neler olucak vok merak ediyorumValla ben iyiyimOkuldan geldim şükür bugünde geçtiii. Var olmaz mı ben bu kadar cıstan sonra takıma neler olacak merak ediyorum
Canim şimdi anladım herhalde ben sizden hem kiloluyum hemde yasliyim ayak uydurabilirmiyim acabaCene calmaktan menuler arada kayniyor fatmacim
Alinti yapmakda zorlaniyormusun fatmacim?
TE="HIRSIZI, post: 41524503, member: 510472"]canım bende regliyim... geçen ay regli olacağım fazla çıkmayım diye çarşambadan ayran aşına başlamıştım... ona rağmen 900 gram eksilmiş sadece...
Ben de hurma gömdümCanım tatlı birşeyler çekîyooooo
Hurma yada kuru üzüm yerim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?