Tebrikler yaaa . Masallahhhhh 2 kilo çok iyi yaaa.menüm
sahur
1 yumurta
2 kaşık lor
salatalık
biber
iftar
fırında somon
salata
1 bardak ev yapımı kayısı suyu
1 kaşık dudey
1 küçücük parça kek
Daydream- kilom 65.4 kg.-- geçen perşembe 67.5 idi toplam 2.1 kg kayıp :)
Sarayca tebrik ederim canım inşallah bizde senin gibi veririzmenüm
sahur
1 yumurta
2 kaşık lor
salatalık
biber
iftar
fırında somon
salata
1 kaşık dudey
1 küçücük parça kek
maşallah saraycam terik ederim kontesimle 2 kilo verdiydiniz ramazan sonuna kadar inş istediğiniz kiloya inersiniz canımmenüm
sahur
1 yumurta
2 kaşık lor
salatalık
biber
iftar
fırında somon
salata
1 kaşık dudey
1 küçücük parça kek
Ekmekler hiiiç olmamissss. İftarda hiç ekmek olmasın sahurda tam buğdaydan ye sadece. İftardan sonra meyveyi de yeme. Yemekle beraber yeseydin keşke hem yer kaplardi ben öyle yapıyorm da.Iyi aksamlar hanimlar menumu veriyorum s
Sahur
Peynir domates 2dilim kadar tam bugday ekmegi
Iftar
1 kase mercimek çorbası
3hurma
Sebzeli makarna
Zeytin birazcık tasfirin ekmegi
2dilim tam buğday ekmegi
Meyve ve maden suyu icmeyi düşünüyorum
Herkese güzel bir gece diliyorum
yasom ablan yorumsuzmu kalsın vorones tabi yapacanEkmekler hiiiç olmamissss. İftarda hiç ekmek olmasın sahurda tam buğdaydan ye sadece. İftardan sonra meyveyi de yeme. Yemekle beraber yeseydin keşke hem yer kaplardi ben öyle yapıyorm da.
Makarna zaten olmamış miktarı 2 çatalsa no problem..
Bu arada bilenler bilir . Yorumu bilmez BİLMEz kendimce yaparım severler beni burada fantastik yorumlarm meşhurdur :)yasom ablaya yorum yaparım düşünnnn
Neyyyyseee nasıl ..bak ben . Süt dilimini çeyrek yedim . Serbetli tatlı konusunda çok ısrar aldım amaaaaa yemedimmmmmCısss yedim
Ilahiiii ablamm sen çok yasaaa. Beni yorumsuz birakmayun daaaa. ..yasom ablan yorumsuzmu kalsın vorones tabi yapacan
fatmanur akşam korbonhidrat günü yapmışsın canım insülin tavanIyi aksamlar hanimlar menumu veriyorum s
Sahur
Peynir domates 2dilim kadar tam bugday ekmegi
Iftar
1 kase mercimek çorbası
3hurma
Sebzeli makarna
Zeytin birazcık tasfirin ekmegi
2dilim tam buğday ekmegi
Meyve ve maden suyu icmeyi düşünüyorum
Herkese güzel bir gece diliyorum
Benim babamın dükkanı var oraya indim hurma alıcaktıö bi baktım şeker leblebiyi bitirmişim 1 pakette fındıklı çikolataaaaNeyyyyseee nasıl ..bak ben . Süt dilimini çeyrek yedim . Serbetli tatlı konusunda çok ısrar aldım amaaaaa yemedimmmmm
Şeker leblebi kaç tane yedin kizzz. Vay başımıza gelen 1 paket hangisi bakim o .de bilirim ben . Spor şart bugün sana kuzu. 10 da gidicem ben gel sen deBenim babamın dükkanı var oraya indim hurma alıcaktıö bi baktım şeker leblebiyi bitirmişim 1 pakette fındıklı çikolataaaa
menüm
sahur
1 yumurta
2 kaşık lor
salatalık
biber
iftar
fırında somon
salata
1 kaşık dudey
1 küçücük parça kek
Gene harikasın ablisss. Akşam da köfte nin yanına no ekmek no problem . Valla bravo .erken yiyor olman da harika . Bu arada çabuk bitti senin .hemen oruç tutar oldun . Benim daha p.tesi yi bulur sanirimbende vereyim menümü bugün sonunda oruca başlayacam aslında bugünde tutabilirdim ama nöbette banyo yapma şansım yoktu.
sabah _ 1yumurta lor peyniri domates salatalık 1dilim tb ekmeği
ara _ bır kuru erik 5 badem
akşam öğlen oldu bugün keyfim yoktu 5gibi akşam yemeği yedim
5köfte salata ve ayran
sahura kadar 3lt içerim
teşekkür ederim canım, asıl haftaya ne olacak bakalım 65 sınırını uzun zamandır kıramıyorum daTebrikler yaaa . Masallahhhhh 2 kilo çok iyi yaaa.
tabikii vereceksin, burayı takip et,Sarayca tebrik ederim canım inşallah bizde senin gibi veririz
teşekkür ederim canım, bu hafta pek spor yapamadım haftaya biraz artırayımda 64 leri göreyim artık..maşallah saraycam terik ederim kontesimle 2 kilo verdiydiniz ramazan sonuna kadar inş istediğiniz kiloya inersiniz canım
Cısss yedim
fatmanur akşam korbonhidrat günü yapmışsın canım insülin tavansen diyetisyenlere gitmişsin az çok biliyosundur ekmek değişimlerini
1 mercimek çorbası _ 1dilim ekmek
2 sebzelide olsa makarna- 2. ekmekte ayrı facia canım akşam sebze yoğurt salata eklersen ve bir protein sebze yaparsanız daha dengeli beslenmiş olursunuz.
biz yaşlıyız kuzum eskidendi 10 gün sürsün şimdi 3gün olursan öpüp başına koyuyorsunGene harikasın ablisss. Akşam da köfte nin yanına no ekmek no problem . Valla bravo .erken yiyor olman da harika . Bu arada çabuk bitti senin .hemen oruç tutar oldun . Benim daha p.tesi yi bulur sanirim
bende vereyim menümü bugün sonunda oruca başlayacam aslında bugünde tutabilirdim ama nöbette banyo yapma şansım yoktu.
sabah _ 1yumurta lor peyniri domates salatalık 1dilim tb ekmeği
ara _ bır kuru erik 5 badem
akşam öğlen oldu bugün keyfim yoktu 5gibi akşam yemeği yedim
5köfte salata ve ayran
sahura kadar 3lt içerim
işte benim diyet kardeşim beeee:)))
menüm
sahur:çeyrek muzlu yoğurtlu yulaf ezmesi
iftar:1 tabak yaprak sarma,yoğurt
Sarayca m geçen hafta:76 bugün:74 fark:2 kilo (fotosunu çektim ama tablette )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?