Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tebrikler yaaa . Masallahhhhh 2 kilo çok iyi yaaa.

Iyi aksamlar hanimlar menumu veriyorum s
Sahur
Peynir domates 2dilim kadar tam bugday ekmegi
Iftar
1 kase mercimek çorbası
3hurma
Sebzeli makarna
Zeytin birazcık tasfirin ekmegi
2dilim tam buğday ekmegi
Meyve ve maden suyu icmeyi düşünüyorum
Herkese güzel bir gece diliyorum

Sarayca tebrik ederim canım inşallah bizde senin gibi veririz

maşallah saraycam terik ederim kontesimle 2 kilo verdiydiniz ramazan sonuna kadar inş istediğiniz kiloya inersiniz canım

Ekmekler hiiiç olmamissss. İftarda hiç ekmek olmasın sahurda tam buğdaydan ye sadece. İftardan sonra meyveyi de yeme. Yemekle beraber yeseydin keşke hem yer kaplardi ben öyle yapıyorm da.
Makarna zaten olmamış miktarı 2 çatalsa no problem..
Bu arada bilenler bilir . Yorumu bilmez BİLMEz kendimce yaparım severler beni burada fantastik yorumlarm meşhurdur :) yasom ablaya yorum yaparım düşünnnn

yasom ablan yorumsuzmu kalsın vorones tabi yapacan

fatmanur akşam korbonhidrat günü yapmışsın canım insülin tavan sen diyetisyenlere gitmişsin az çok biliyosundur ekmek değişimlerini
1 mercimek çorbası _ 1dilim ekmek
2 sebzelide olsa makarna- 2. ekmekte ayrı facia canım akşam sebze yoğurt salata eklersen ve bir protein sebze yaparsanız daha dengeli beslenmiş olursunuz.

bende vereyim menümü bugün sonunda oruca başlayacam aslında bugünde tutabilirdim ama nöbette banyo yapma şansım yoktu.
sabah _ 1yumurta lor peyniri domates salatalık 1dilim tb ekmeği
ara _ bır kuru erik 5 badem
akşam öğlen oldu bugün keyfim yoktu 5gibi akşam yemeği yedim
5köfte salata ve ayran
sahura kadar 3lt içerim

Benim babamın dükkanı var oraya indim hurma alıcaktıö bi baktım şeker leblebiyi bitirmişim 1 pakette fındıklı çikolataaaa
Şeker leblebi kaç tane yedin kizzz. Vay başımıza gelen 1 paket hangisi bakim o .de bilirim ben . Spor şart bugün sana kuzu. 10 da gidicem ben gel sen de

işte benim diyet kardeşim beeee:)))

Gene harikasın ablisss. Akşam da köfte nin yanına no ekmek no problem . Valla bravo .erken yiyor olman da harika . Bu arada çabuk bitti senin .hemen oruç tutar oldun . Benim daha p.tesi yi bulur sanirim

Tebrikler yaaa . Masallahhhhh 2 kilo çok iyi yaaa.
teşekkür ederim canım, asıl haftaya ne olacak bakalım 65 sınırını uzun zamandır kıramıyorum da
Sarayca tebrik ederim canım inşallah bizde senin gibi veririz
tabikii vereceksin, burayı takip et, yasom7272 aeben Daydream- _AYNURA_ ve diğer kızlar bu konuda çok iyiler, menülerine eminimki yorum yapacaklardır

bende baktım menüne, yasom7272 dediği gibi akşamları yoğurt salata mutlaka bulundur derim, senin kilon fazla elbette daha çok yiyeceksin ama daha sağlıklı gıdalarla karnını doyur ki güzel kilo veresin, sevgiler canım..

maşallah saraycam terik ederim kontesimle 2 kilo verdiydiniz ramazan sonuna kadar inş istediğiniz kiloya inersiniz canım
teşekkür ederim canım, bu hafta pek spor yapamadım haftaya biraz artırayımda 64 leri göreyim artık..

canım benim senin Antepia27 ya çok destek olacağını biliyordum zaten,

Gene harikasın ablisss. Akşam da köfte nin yanına no ekmek no problem . Valla bravo .erken yiyor olman da harika . Bu arada çabuk bitti senin .hemen oruç tutar oldun . Benim daha p.tesi yi bulur sanirim
biz yaşlıyız kuzum eskidendi 10 gün sürsün şimdi 3gün olursan öpüp başına koyuyorsun

gayet iyi afiyet olsun

işte benim diyet kardeşim beeee:)))

çok teşekkür ederim, ikimizinde haftaya daha iyi olması dileğiyle
menüm

sahur:çeyrek muzlu yoğurtlu yulaf ezmesi

iftar:1 tabak yaprak sarma,yoğurt

Sarayca m geçen hafta:76 bugün:74 fark:2 kilo (fotosunu çektim ama tablette )

afiyet olsun, tebrik ederim aynı kiloyu vermişiz, artık kim tutar bizi

kızım başımda resim aç deyip duruyor

hepinize iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…