Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu hafta sporu es geçtik zaten evdede niyeyse yapasım gelmedi bugünde hiç keyfim yoktu bu hafta zaten kilo veremeyebilirim yarına allah kerim.
fatmanur dediği gibi sağlıklı beslenirse çabuk kilo verecek elimizden ne gelirse yapacağız onun için o yeterki istesin.

Ay ben 2 kaşık bulgur pilavı yedim bi de yazmamsim neyse ben gidiom yollara düşüyim

TE="HIRSIZI, post: 41524503, member: 510472"]canım bende regliyim... geçen ay regli olacağım fazla çıkmayım diye çarşambadan ayran aşına başlamıştım... ona rağmen 900 gram eksilmiş sadece...

Canim şimdi anladım herhalde ben sizden hem kiloluyum hemde yasliyim ayak uydurabilirmiyim acaba[/QUOTE]
Yaşı hiç sorun etme bence abla kii sen gençsin yaşlı değilsin yanii Ben takımdaki en küçük üyeyim hatta diğer takımlarda da benim yaşımda olan var mıdır bilmiyorum. Bu yüzden ilk başta gelsem mi gelmesem mi diye düşünürken şuan iyi ki gelmişim diyorum Konuşmaya başladıkça ortamın sıcaklığından sen de çok çabuk motive olup alışıyosun zaten

Kızlar nasılsınız bugün. .. benim günüm sanki hiç geçmiyor sabahleyin vardım ablamin yanına temizlik yaptık sonra denize gittik sonra bisiklet surduk yani bugün sporun en iyisini yaptim resmen günlük menüm
Kahvaltı: peynir 2 dilim ekmek menemen domates zeytin 2 bardak çay
Oglen: kayısı
Akşam: ciğer sote yoğurt salata 1 bardak meyve suyu

E="yasom7272, post: 41529378, member: 668569"]Fatmanur hg din sabahta yazmıştım ama geçmişi okumadınız sanırım yeniden hgdin[/QUOTE]
Hosbulduk canım sizinle olmak gerçekten çok güzel

Fatmam burada olduğum müddetçe hergün senin menülerini muhakkak yorumlamaya çalışacağım nacizane,çünkü senin kilo vermeni gerçekten istiyorum..

Şimdi sahurda mutlaka haşlanmış yumurta yemelisin..senin kilona göre sahurdaki 2 dilim ekmek iyi ama şimdilik,onu zamanla 1 dilime düşürürsen daha iyi olur..

İftar menünü hiç beğenmedim bacım...mercimek,makarna,ekmek..hepsi karbonhidrat..bence iftarda ramazan bitince akşam yemeklerinde kendine koca bi kase bol yeşillikli salata yapıp midenin büyük bir kısmını doldurmalısın..koca 1 bardak ayran içmeni tavsiye ederim...akşamları 1 dilim ekmek yeterli,Yasom yazmış 1 kase çorba 1 dilim ekmek yerine geçer.....ızgara yada haşlama tavuk,ızgara köfte gibi protein ağırlıklı yiyeceklere ağırlık vermelisin...

Antepia27 Fatmanur alıntı yaparken sorun oluyor sanırım..cevap yazarken @ işareti koyup ceyap vereceğin kişinin isminimyazıp cevapla istersen..mesela yasom7272 yazarsan verdiğin cevabı yasom etiket olarak görür :)

besive geçen nededik hazır meyve suları nooooooooooooo salata ayran çiğerin yanında süper olur.

Bugünkü menüm
sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık, 3 parça beyaz peynir, 3 zeytin, 1 bardak çay
ara:1 kase kiraz
ögle; menemen,1 dilim tam bugday ekmegi, 2 parca beyaz peynir
ara: 2 hurma, 1 bardak limonata
akşam: 1 içli köfte , 1 kase mercimek çorbası,1 parca haslanmış tavuk, 1 kase cacık
2.5 litre su

Benim babamın dükkanı var oraya indim hurma alıcaktıö bi baktım şeker leblebiyi bitirmişim 1 pakette fındıklı çikolataaaa

Sen bana bugün dikkat ediyorum dediin hanii olmadı

Sabah
2 kırmızı biber
1 Haşlanmış yumurta

Öğle
100 gr etsiz çiğ köfte
1 bardak gazoz

Akşam
2 yk bulgur pilavı
Salata
Cacım
2 yk Et sote

Gazoz mu kız sen hani listeye girecektiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…