- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Deme öyle yaabiz yaşlıyız kuzum eskidendi 10 gün sürsün şimdi 3gün olursan öpüp başına koyuyorsun
bu hafta sporu es geçtik zaten evdede niyeyse yapasım gelmedi bugünde hiç keyfim yoktu bu hafta zaten kilo veremeyebilirim yarına allah kerim.teşekkür ederim canım, asıl haftaya ne olacak bakalım 65 sınırını uzun zamandır kıramıyorum da
tabikii vereceksin, burayı takip et,yasom7272 @aeben Daydream- @_AYNURA_ ve diğer kızlar bu konuda çok iyiler, menülerine eminimki yorum yapacaklardır
bende baktım menüne,yasom7272 dediği gibi akşamları yoğurt salata mutlaka bulundur derim, senin kilon fazla elbette daha çok yiyeceksin ama daha sağlıklı gıdalarla karnını doyur ki güzel kilo veresin, sevgiler canım..
teşekkür ederim canım, bu hafta pek spor yapamadım haftaya biraz artırayımda 64 leri göreyim artık..
canım benim seninAntepia27 ya çok destek olacağını biliyordum zaten,
Ay ben 2 kaşık bulgur pilavı yedim bi de yazmamsimMenümü yazıyimm
sabah 1 form çayı 1 dilim peynir
Öğle
1 domates
1 salatalık
1 form kepekli bisküvi
Aksam
Tavuk şiş. 2 lokma kadar adana
el içi kadar pide
salata
Çay saati yarım kinder süt dilimi 2 hurma 1 incir
Spor 200 ip Atlama 30 dk yürüyüş 40 bisiklete binme olur sanirim
TE="HIRSIZI, post: 41524503, member: 510472"]canım bende regliyim... geçen ay regli olacağım fazla çıkmayım diye çarşambadan ayran aşına başlamıştım... ona rağmen 900 gram eksilmiş sadece...
Fatmam burada olduğum müddetçe hergün senin menülerini muhakkak yorumlamaya çalışacağım nacizane,çünkü senin kilo vermeni gerçekten istiyorum..Iyi aksamlar hanimlar menumu veriyorum s
Sahur
Peynir domates 2dilim kadar tam bugday ekmegi
Iftar
1 kase mercimek çorbası
3hurma
Sebzeli makarna
Zeytin birazcık tasfirin ekmegi
2dilim tam buğday ekmegi
Meyve ve maden suyu icmeyi düşünüyorum
Herkese güzel bir gece diliyorum
Ekmekler hiiiç olmamissss. İftarda hiç ekmek olmasın sahurda tam buğdaydan ye sadece. İftardan sonra meyveyi de yeme. Yemekle beraber yeseydin keşke hem yer kaplardi ben öyle yapıyorm da.
Makarna zaten olmamış miktarı 2 çatalsa no problem..
Bu arada bilenler bilir . Yorumu bilmez BİLMEz kendimce yaparım severler beni burada fantastik yorumlarm meşhurdur :)yasom ablaya yorum yaparım düşünnnn
İnşallah canım :))Bende wukur iyi canim tesekkur ederim...sikma canini jnsallah iyi olur
besive geçen nededik hazır meyve suları noooooooooooooKızlar nasılsınız bugün. .. benim günüm sanki hiç geçmiyor sabahleyin vardım ablamin yanına temizlik yaptık sonra denize gittik sonra bisiklet surduk yani bugün sporun en iyisini yaptim resmengünlük menüm
Kahvaltı: peynir 2 dilim ekmek menemen domates zeytin 2 bardak çay
Oglen: kayısı
Akşam: ciğer sote yoğurt salata 1 bardak meyve suyu
hayırlı geceler aydan bebişi öp yerimize.Ne ise iyi geceler kizlar...uykum var,kizimi yedirdim yatayim..hadi bye bye
Ablam zaten yoğurt yedim ayran icemedim o yüzden biliyorum ya daha dikkat edicem ama özlemişim kana kana içtim elma suyuydu bidebesive geçen nededik hazır meyve suları nooooooooooooosalata ayran çiğerin yanında süper olur.
Saolasın aebencimAllah rahmet eylesin habin .
Esin kocsarlimi ?
Benim babamın dükkanı var oraya indim hurma alıcaktıö bi baktım şeker leblebiyi bitirmişim 1 pakette fındıklı çikolataaaa
Sabah
2 kırmızı biber
1 Haşlanmış yumurta
Öğle
100 gr etsiz çiğ köfte
1 bardak gazoz
Akşam
2 yk bulgur pilavı
Salata
Cacım
2 yk Et sote
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?