Habinar nerde ya?haberi olan var mı?
hgdin habinar yeniden başınsağolsun canım yarın 8e kadar yani 8den önce kilo bildirimi yapman gerekiyo yada perşembe günü iftar öncesi canım.Geldim kaptan geldim
Cenazenin ertesi günü yazlığı temizlemeye gittik
Yani dün gittik
Bugün öyle yorgundumki ellerim şişmişti
Telefonu bile tutamıyordum kollarım sızlıyordu
Neyseki düzeldim
Inşallah bi sorun Çıkmaz ise burdayım artık
Şimdi sahurdamı tartılacağız
hgdin karacım inş senin için yeni bir başlangıç olur canım.Merhaba arkadaşlar özledim sizi.ben yokken neler yaptınız merak ediyorum sonunda gelen giden bitti onlar bitmediysede ben bittim cocugumun huyu değişti kocam hiç anlatayım neyse ayin 2 de Alanya'ya gidiyorum hiç kimse umrumda değil bu tatili Allah nasip ederse kendimi yenilemek için değerlendireceğim yarından itibaren menu bildirimine başlıyorum kaptanim
Diyet süper gidiyor, yine canımın istediği herşeyden az az yiyorum ama önceye göre yarı yarıyadır yediklerim. Uyuyorum yani diyetime aslıcımmm. ama kilom sabit yaaDiyet nasıl gidiyor ben çok menülerine dikkat edemedim yarın sonuçlar güzel gelir mi
İyi akşamlar canlarım.denize gittik.Allahım su nasıl güzeldi.Allah kocamdan razı olsun iftara kadar 2saat çıkmadım sudan.kızım da çok eylendi.sadece şimdi acayip miydem bulanıyo...su bile içemedim.aslında iftarda poğaça falan yedim o miydeme zarar etmiş ola bilir mi bilemedim...sahurda da böyle olursa ne edicem ben ya?ama bu gün düne nazaran iyiydim çok şükür.kiloşükür.kilo bildiren oldumu oruçlu çalışanlardan?varsa yazın geçmişe bakamıyom pil bitiyo...
Diyet süper gidiyor, yine canımın istediği herşeyden az az yiyorum ama önceye göre yarı yarıyadır yediklerim. Uyuyorum yani diyetime aslıcımmm. ama kilom sabit yaa
Saolasın abla sahurda tartılıyım o zamanhgdin habinar yeniden başınsağolsun canım yarın 8e kadar yani 8den önce kilo bildirimi yapman gerekiyo yada perşembe günü iftar öncesi canım.
Saolasın abla sahurda tartılıyım o zaman
Bildirimine sahurda Yaparım
Diyet süper gidiyor, yine canımın istediği herşeyden az az yiyorum ama önceye göre yarı yarıyadır yediklerim. Uyuyorum yani diyetime aslıcımmm. ama kilom sabit yaa
Iftar derken aslıcım Yarınki iftardamıAkşam yemeğinden dolayı fazla çıkabilirsin bence iftardan önce tartıl eğer oruç tutucaksan yarın
Kilo bildirimi ama ben sağlam yedim yarın 19.00 bildirim diye düşünüyorum olmamı ya
Iftar derken aslıcım Yarınki iftardamı
Haa yaso abla sekizde bildirim Demişti ya ben sabah sekiz anladım
Doğru değilmi cuma akşam sekize kadar bildirim süresi
Şöyle; bu ayın 12 sinde 99.9 dum ya ilk tarihKimse kilo bildirmedi benim gördüğüm kadarıyla tamamını okudum yani bütün gün burdaydım zaten
Kilon sabitse bir yerlerde hata var demektir
Açıkcası çok tahlil yaptırdım kilo için ama çok önceydi, 4 sene önce falan. Yeniden yaptırsam mı diye düşünüyorum bendeTahlil yaptırdınızmı hiç
Yediklerimizin yarısını bile yeseniz kilo verirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?