Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Habinar nerde ya?haberi olan var mı?

Geldim kaptan geldim
Cenazenin ertesi günü yazlığı temizlemeye gittik
Yani dün gittik
Bugün öyle yorgundumki ellerim şişmişti
Telefonu bile tutamıyordum kollarım sızlıyordu
Neyseki düzeldim
Inşallah bi sorun Çıkmaz ise burdayım artık
Şimdi sahurdamı tartılacağız

Merhaba arkadaşlar özledim sizi.ben yokken neler yaptınız merak ediyorum sonunda gelen giden bitti onlar bitmediysede ben bittim cocugumun huyu değişti kocam hiç anlatayım neyse ayin 2 de Alanya'ya gidiyorum hiç kimse umrumda değil bu tatili Allah nasip ederse kendimi yenilemek için değerlendireceğim yarından itibaren menu bildirimine başlıyorum kaptanim

Selamlar dün iftardan sonra bi çatal pasta yedim komşuda
Sahur
1 çedar peynirli yumurta, 1 hurma,1 çay bardağı süt, 1 dilim ekmek, 1 peksimet

Bugün iftar
2 kaşık pilav, 2 çatal etli patlıcan, 4 kaşık yeşil fasulye, 1 hurma, şekersiz çay, 1 kömbe kurabiye

hgdin habinar yeniden başınsağolsun canım yarın 8e kadar yani 8den önce kilo bildirimi yapman gerekiyo yada perşembe günü iftar öncesi canım.

hgdin karacım inş senin için yeni bir başlangıç olur canım.

İyi akşamlar canlarım.denize gittik.Allahım su nasıl güzeldi.Allah kocamdan razı olsun iftara kadar 2saat çıkmadım sudan.kızım da çok eylendi.sadece şimdi acayip miydem bulanıyo...su bile içemedim.aslında iftarda poğaça falan yedim o miydeme zarar etmiş ola bilir mi bilemedim...sahurda da böyle olursa ne edicem ben ya?ama bu gün düne nazaran iyiydim çok şükür.kiloşükür.kilo bildiren oldumu oruçlu çalışanlardan?varsa yazın geçmişe bakamıyom pil bitiyo...

Menümü yazayım
Sahur
3 Kaşık kıymalı yumurta
2 dil peynir
2 dl tb ekmeği
Iftar
Yarım kase yoğurt Çorbası yarmalı
3 baget
1 kase haşlanmış sebza
3 dl karpuz
1 tb ekmeği
Su 1 litre
Valla yatalak gibi yattım ne sporu spor yok

Diyet nasıl gidiyor ben çok menülerine dikkat edemedim yarın sonuçlar güzel gelir mi
Diyet süper gidiyor, yine canımın istediği herşeyden az az yiyorum ama önceye göre yarı yarıyadır yediklerim. Uyuyorum yani diyetime aslıcımmm. ama kilom sabit yaa

Kimse kilo bildirmedi benim gördüğüm kadarıyla tamamını okudum yani bütün gün burdaydım zaten

Diyet süper gidiyor, yine canımın istediği herşeyden az az yiyorum ama önceye göre yarı yarıyadır yediklerim. Uyuyorum yani diyetime aslıcımmm. ama kilom sabit yaa

Kilon sabitse bir yerlerde hata var demektir

Tahlil yaptırdınızmı hiç
Yediklerimizin yarısını bile yeseniz kilo verirsiniz

Kilo bildirimi ama ben sağlam yedim yarın 19.00 bildirim diye düşünüyorum olmamı ya

Akşam yemeğinden dolayı fazla çıkabilirsin bence iftardan önce tartıl eğer oruç tutucaksan yarın
Iftar derken aslıcım Yarınki iftardamı
Haa yaso abla sekizde bildirim Demişti ya ben sabah sekiz anladım
Doğru değilmi cuma akşam sekize kadar bildirim süresi

Arkadslar uyarılarınız icın cok sagolun uymaya calısacagım herzaman gorus ve önerilerinizi beklerim yarın daha dikkatli bir menü veririm insallah tlf bir sorun var herhalde küçük oğlum izin verdiği sürece laptoptan yazmaya calısacağım herkese iyi geceler yarın kilo bildirimi yaparım inş.reglimde yakın ama olsun

Iftar derken aslıcım Yarınki iftardamı
Haa yaso abla sekizde bildirim Demişti ya ben sabah sekiz anladım
Doğru değilmi cuma akşam sekize kadar bildirim süresi

O da aynı şeyi söyledi zaten iftardan önce akşam yani bildirim yapabilirsin 6 gibi

Kimse kilo bildirmedi benim gördüğüm kadarıyla tamamını okudum yani bütün gün burdaydım zaten

Kilon sabitse bir yerlerde hata var demektir
Şöyle; bu ayın 12 sinde 99.9 dum ya ilk tarih

Sonra 19 unda 98.0 dim. Bu hafta içi 96.8 e indim aç karnına. Hala o civarlardayım, ondan sonra düşmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…