İyi akşamlar canlarım.denize gittik.Allahım su nasıl güzeldi.Allah kocamdan razı olsun iftara kadar 2saat çıkmadım sudan.kızım da çok eylendi.sadece şimdi acayip miydem bulanıyo...su bile içemedim.aslında iftarda poğaça falan yedim o miydeme zarar etmiş ola bilir mi bilemedim...sahurda da böyle olursa ne edicem ben ya?ama bu gün düne nazaran iyiydim çok şükür.kiloşükür.kilo bildiren oldumu oruçlu çalışanlardan?varsa yazın geçmişe bakamıyom pil bitiyo...
Şöyle; bu ayın 12 sinde 99.9 dum ya ilk tarih
Sonra 19 unda 98.0 dim. Bu hafta içi 96.8 e indim aç karnına. Hala o civarlardayım, ondan sonra düşmedim
Açıkcası çok tahlil yaptırdım kilo için ama çok önceydi, 4 sene önce falan. Yeniden yaptırsam mı diye düşünüyorum bende
Açıkcası çok tahlil yaptırdım kilo için ama çok önceydi, 4 sene önce falan. Yeniden yaptırsam mı diye düşünüyorum bende
habinarım akşam sekiz ama 8de liste verilmesi gerekiyo yeni kaptan yardımcımızın dediği gibi akşam altı gibi verin oruç tutmayanlar sabah versin demiştik . çalışanlarda perşembe günü iftar öncesi diye anlaşmıştık.Akşam yemeğinden dolayı fazla çıkabilirsin bence iftardan önce tartıl eğer oruç tutucaksan yarın
mucize hgdin canım nasılsın sağlığın nasıl canım ?Kizlaar iyi aksamlar napiyosunuzz
Bugünkü menüm
sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık, 3 parça beyaz peynir, 3 zeytin, 1 bardak çay
ara:1 kase kiraz
ögle; menemen,1 dilim tam bugday ekmegi, 2 parca beyaz peynir
ara: 2 hurma, 1 bardak limonata
akşam: 1 içli köfte , 1 kase mercimek çorbası,1 parca haslanmış tavuk, 1 kase cacık
2.5 litre su
Aslııı sen çok fenasınnnO kurabiyeden pilavdan pastadan olmasınYani kaçamak yapmanı anlayışla karşılıyorum kaç yıllık alışkanlıklarını bir günde değiştiremezsin ama mümkün olduğunca kaçamakları sabah öğlene al akşam olması daha bi fena. Bu hafta dikkat ederiz hep beraber menülerine bi yerde hata vardır illaki yoksa rahat vermen lazım.
Merhaba arkadaşlar özledim sizi.ben yokken neler yaptınız merak ediyorum sonunda gelen giden bitti onlar bitmediysede ben bittim cocugumun huyu değişti kocam hiç anlatayım neyse ayin 2 de Alanya'ya gidiyorum hiç kimse umrumda değil bu tatili Allah nasip ederse kendimi yenilemek için değerlendireceğim yarından itibaren menu bildirimine başlıyorum kaptanim
canım benim bu icten ilgin için çok teşekkürler takip edilmek eminim motivasyonumu artıracaktır sevgilerFatmam burada olduğum müddetçe hergün senin menülerini muhakkak yorumlamaya çalışacağım nacizane,çünkü senin kilo vermeni gerçekten istiyorum..
Şimdi sahurda mutlaka haşlanmış yumurta yemelisin..senin kilona göre sahurdaki 2 dilim ekmek iyi ama şimdilik,onu zamanla 1 dilime düşürürsen daha iyi olur..
İftar menünü hiç beğenmedim bacım...mercimek,makarna,ekmek..hepsi karbonhidrat..bence iftarda ramazan bitince akşam yemeklerinde kendine koca bi kase bol yeşillikli salata yapıp midenin büyük bir kısmını doldurmalısın..koca 1 bardak ayran içmeni tavsiye ederim...akşamları 1 dilim ekmek yeterli,Yasom yazmış 1 kase çorba 1 dilim ekmek yerine geçer.....ızgara yada haşlama tavuk,ızgara köfte gibi protein ağırlıklı yiyeceklere ağırlık vermelisin...
habinarım akşam sekiz ama 8de liste verilmesi gerekiyo yeni kaptan yardımcımızın dediği gibi akşam altı gibi verin oruç tutmayanlar sabah versin demiştik . çalışanlarda perşembe günü iftar öncesi diye anlaşmıştık.
mucize hgdin canım nasılsın sağlığın nasıl canım ?
bu hafta sporu es geçtik zaten evdede niyeyse yapasım gelmedi bugünde hiç keyfim yoktu bu hafta zaten kilo veremeyebilirim yarına allah kerim.
fatmanur dediği gibi sağlıklı beslenirse çabuk kilo verecek elimizden ne gelirse yapacağız onun için o yeterki istesin.
çok güzel bilgiler canım,Fatmam burada olduğum müddetçe hergün senin menülerini muhakkak yorumlamaya çalışacağım nacizane,çünkü senin kilo vermeni gerçekten istiyorum..
Şimdi sahurda mutlaka haşlanmış yumurta yemelisin..senin kilona göre sahurdaki 2 dilim ekmek iyi ama şimdilik,onu zamanla 1 dilime düşürürsen daha iyi olur..
İftar menünü hiç beğenmedim bacım...mercimek,makarna,ekmek..hepsi karbonhidrat..bence iftarda ramazan bitince akşam yemeklerinde kendine koca bi kase bol yeşillikli salata yapıp midenin büyük bir kısmını doldurmalısın..koca 1 bardak ayran içmeni tavsiye ederim...akşamları 1 dilim ekmek yeterli,Yasom yazmış 1 kase çorba 1 dilim ekmek yerine geçer.....ızgara yada haşlama tavuk,ızgara köfte gibi protein ağırlıklı yiyeceklere ağırlık vermelisin...
Aslııı sen çok fenasınnnmaşallah ya, gerçekten @hırsızı nın dediği gibi dikkatlisin
yasemin sen çalışıyor musun?çalışmıyorsan ya da yarın 6 gibi tartılma ihtimalin varsa o zaman tartıl kilon daha az çıkar..Saolasın abla sahurda tartılıyım o zaman
Bildirimine sahurda Yaparım
Tahlil mutlaka yaptır boşu boşuna kürek çekme eğer bir rahatsızlığın varsa
Ramazan dan sonrasını mı beklemem gerekiyor acaba kesin sonuçlar için?Yaptırın kesinlikle hiç değilse kilo verememe sebebini çğrenirsiniz
Ben yanlış anladım evetO da aynı şeyi söyledi zaten iftardan önce akşam yani bildirim yapabilirsin 6 gibi
aslında aynı şeyi yazdık aslı ama yanlış anlama oldu ben hemen atladım kusura bakma.Haklısın aslında öyle anlaştık ama Aynura cuma akşam da 6yı geçmemek şartıyla bildirim yapabilirler dedi ondan öyle dedim
Ramazan dan sonrasını mı beklemem gerekiyor acaba kesin sonuçlar için?
aslında aynı şeyi yazdık aslı ama yanlış anlama oldu ben hemen atladım kusura bakma.
yasemin sen çalışıyor musun?çalışmıyorsan ya da yarın 6 gibi tartılma ihtimalin varsa o zaman tartıl kilon daha az çıkar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?