Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy ne güzel kaptan denize girmişsiniz
Ben bayramdan sonra gidiyorum tatile ayın 8 inde
Öyle özledimki denizi

Şöyle; bu ayın 12 sinde 99.9 dum ya ilk tarih

Sonra 19 unda 98.0 dim. Bu hafta içi 96.8 e indim aç karnına. Hala o civarlardayım, ondan sonra düşmedim

O kurabiyeden pilavdan pastadan olmasın Yani kaçamak yapmanı anlayışla karşılıyorum kaç yıllık alışkanlıklarını bir günde değiştiremezsin ama mümkün olduğunca kaçamakları sabah öğlene al akşam olması daha bi fena. Bu hafta dikkat ederiz hep beraber menülerine bi yerde hata vardır illaki yoksa rahat vermen lazım.

Akşam yemeğinden dolayı fazla çıkabilirsin bence iftardan önce tartıl eğer oruç tutucaksan yarın
habinarım akşam sekiz ama 8de liste verilmesi gerekiyo yeni kaptan yardımcımızın dediği gibi akşam altı gibi verin oruç tutmayanlar sabah versin demiştik . çalışanlarda perşembe günü iftar öncesi diye anlaşmıştık.
Kizlaar iyi aksamlar napiyosunuzz
mucize hgdin canım nasılsın sağlığın nasıl canım ?

böyle devam edersen haftada enaz 1 kilo gider :)

Aslııı sen çok fenasınnn maşallah ya, gerçekten @hırsızı nın dediği gibi dikkatlisin

Tatil olayı senin için iyi olmuş canım
Tamamen deşarj olursun

canım benim bu icten ilgin için çok teşekkürler takip edilmek eminim motivasyonumu artıracaktır sevgiler

Haklısın aslında öyle anlaştık ama Aynura cuma akşam da 6yı geçmemek şartıyla bildirim yapabilirler dedi ondan öyle dedim

bu hafta yürüyelim biraz :) tabi yağmur yağmazsa

çok güzel bilgiler canım,
Daydream- Sarayca Ay valla süpersiniz tebriklerr

teşekkürler canım ilk hafta birazda ödem attık sanırım, haftaya bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…