Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy soylemeye utaniyom artik hastalik hastasi gibi...
Benim o kitle tekrarladi tekrar ameliyat olmam gerekiyor hemde acil dugune kadar olamam diyorum zor ikna ettim doktoru dugunden sonra olcam dugune kadar surekli konteol altinda olcam o tur kitleler disa dogru cok buyumez ice dogru buyurler gec kalinirsa patlar dedi cok korktum ameliyattanda cok korkuyorum genel anesteziyle yaparsa diye cunku kalbimdede sorun var testlerim baya supheli cikti ilacli film cekecek o daa kotu cikarsa anjiyo yapcak anjiyoyu gecen sene yapcakti korkudan yaptirmadim irsi oldugu icin anjiyo gerekli olabilir diyo ilacli filmin sonucuna gore karar verecek off cook korkuyoruum

üzüm hani konuşmuştuk ben bidaha yazayım akşam yemeklerinize lütfen salata ve yoğurt ekleyin daha tok olursunuz ve o kurabiyeler ihtiyaç duymassın güzelim.

Oruç tutan arkadaş lar spor yapabiliyorsunuz ben sözde yemekten sonra oğlum la cikacaktim 1 kere bile çıkamadım

canım buyuk geçmiş olsun

Gecmis olsun canım benim

geçmiş olsun canım anjiyodanmı korkuyorsun gülüm nevar onda çok zor bişey değil merak etme lütfen ve tedavini geçiktirme lütfen düğün sağlığından önemli değil bizi habersiz bırakma güzelim.

mucizelerprensesi tatlım bir gelip ce ee yapıp kaçıyorsun, naber nasılsın? kilo durumun ne alemde
Ewet ya oyle oldu dun geldim ama saat gec olmustu haliyle kimse yoktu :)
Bu ara hiic istahim yok gecen hafta elbise aldim kadin tadilat yapti ust kismini falan buyuktu ustume gore oturttu cok guzeldi bugun giydim sanki hic yapilmamis gibi olmus kilo verdim heralde

geçmiş olsun Yağmurum..hastalık hastalığı başka bişey..sende varolan sorunlar bunlar ama şükür ki dermanı var,,tedavini ihmal etme..

Fatmacim menune mutlaka kizlar yorum yapmistir , ama bende vurgulayim sahurun iyiama aksamin hiccc olmamis .
Mercimek karbonhidrat , makarna oyle ekmeler oyle . Uyyy bizde buna karbon cukuruna dusmussun derler .

Canim sebze et turu ye ekmegi az ye eger mercimek makarna varsa hic yeme bunlardan birini tercih et .

Elifim rabbim şifani verecektir insallah kuzum .

canım buyuk geçmiş olsun

Gecmis olsun canım benim
Cok tesekkur ederim kizlar
Tesekkur ederiimm
Dogru diyosun saglik daha onemli ama iste dugune az kaldi iyilesmem uzun surcek hemde annem benimle ilgilencek durumda degil..hazirliklar falan
geçmiş olsun Yağmurum..hastalık hastalığı başka bişey..sende varolan sorunlar bunlar ama şükür ki dermanı var,,tedavini ihmal etme..
Tesekkur ederim

üzüm hani konuşmuştuk ben bidaha yazayım akşam yemeklerinize lütfen salata ve yoğurt ekleyin daha tok olursunuz ve o kurabiyeler ihtiyaç duymassın güzelim.
Ay ablacım inan ki yedim de yazmayı unutmuşum. Hatta aklıma sen geldin de koydum sofraya :)

Cok tesekkur ederim kizlar

Tesekkur ederiimm
Dogru diyosun saglik daha onemli ama iste dugune az kaldi iyilesmem uzun surcek hemde annem benimle ilgilencek durumda degil..hazirliklar falan

Tesekkur ederim
Allah şifa versin , gelin olacakmışsın heralde, inşallah hayırlısıyla tedavini de olup şifa bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…