Pismis cigden daha iyi oluyorAebenim yaprak sarması yapıp pişirdim ama çok hepsini yiyemeyiz...pişmemiş konuyorda buzluğa pişmiş sarmayı koysam olur mu ki?
Ayy soylemeye utaniyom artik hastalik hastasi gibi...habinarım akşam sekiz ama 8de liste verilmesi gerekiyo yeni kaptan yardımcımızın dediği gibi akşam altı gibi verin oruç tutmayanlar sabah versin demiştik . çalışanlarda perşembe günü iftar öncesi diye anlaşmıştık.
mucize hgdin canım nasılsın sağlığın nasıl canım ?
üzüm hani konuşmuştuk ben bidaha yazayım akşam yemeklerinize lütfen salata ve yoğurt ekleyin daha tok olursunuz ve o kurabiyeler ihtiyaç duymassın güzelim.Selamlar dün iftardan sonra bi çatal pasta yedim komşuda
Sahur
1 çedar peynirli yumurta, 1 hurma,1 çay bardağı süt, 1 dilim ekmek, 1 peksimet
Bugün iftar
2 kaşık pilav, 2 çatal etli patlıcan, 4 kaşık yeşil fasulye, 1 hurma, şekersiz çay, 1 kömbe kurabiye
Pismis cigden daha iyi oluyor.
Cig koydugunda pirincler eriyor piserken ama pismiste bu olmuyor .
ben sahura kadar oturduğum için saat 1 gibi yapıyorum..Oruç tutan arkadaş lar spor yapabiliyorsunuz ben sözde yemekten sonra oğlum la cikacaktim 1 kere bile çıkamadım
canım buyuk geçmiş olsunAyy soylemeye utaniyom artik hastalik hastasi gibi...
Benim o kitle tekrarladi tekrar ameliyat olmam gerekiyor hemde acil dugune kadar olamam diyorum zor ikna ettim doktoru dugunden sonra olcam dugune kadar surekli konteol altinda olcam o tur kitleler disa dogru cok buyumez ice dogru buyurler gec kalinirsa patlar dedi cok korktum ameliyattanda cok korkuyorum genel anesteziyle yaparsa diye cunku kalbimdede sorun var testlerim baya supheli cikti ilacli film cekecek o daa kotu cikarsa anjiyo yapcak anjiyoyu gecen sene yapcakti korkudan yaptirmadim irsi oldugu icin anjiyo gerekli olabilir diyo ilacli filmin sonucuna gore karar verecek off cook korkuyoruum
Gecmis olsun canım benimAyy soylemeye utaniyom artik hastalik hastasi gibi...
Benim o kitle tekrarladi tekrar ameliyat olmam gerekiyor hemde acil dugune kadar olamam diyorum zor ikna ettim doktoru dugunden sonra olcam dugune kadar surekli konteol altinda olcam o tur kitleler disa dogru cok buyumez ice dogru buyurler gec kalinirsa patlar dedi cok korktum ameliyattanda cok korkuyorum genel anesteziyle yaparsa diye cunku kalbimdede sorun var testlerim baya supheli cikti ilacli film cekecek o daa kotu cikarsa anjiyo yapcak anjiyoyu gecen sene yapcakti korkudan yaptirmadim irsi oldugu icin anjiyo gerekli olabilir diyo ilacli filmin sonucuna gore karar verecek off cook korkuyoruum
geçmiş olsun canım anjiyodanmı korkuyorsun gülüm nevar onda çok zor bişey değil merak etme lütfen ve tedavini geçiktirme lütfen düğün sağlığından önemli değil bizi habersiz bırakma güzelim.Ayy soylemeye utaniyom artik hastalik hastasi gibi...
Ne güzel ben yürüyüş dışında spor yapamıyorum alanya da anneme bırakıp çıkacağımben sahura kadar oturduğum için saat 1 gibi yapıyorum..
Ewet ya oyle oldu dun geldim ama saat gec olmustu haliyle kimse yoktu :)
geçmiş olsun Yağmurum..hastalık hastalığı başka bişey..sende varolan sorunlar bunlar ama şükür ki dermanı var,,tedavini ihmal etme..Ayy soylemeye utaniyom artik hastalik hastasi gibi...
Fatmacim menune mutlaka kizlar yorum yapmistir , ama bende vurgulayim sahurun iyiama aksamin hiccc olmamis .Iyi aksamlar hanimlar menumu veriyorum s
Sahur
Peynir domates 2dilim kadar tam bugday ekmegi
Iftar
1 kase mercimek çorbası
3hurma
Sebzeli makarna
Zeytin birazcık tasfirin ekmegi
2dilim tam buğday ekmegi
Meyve ve maden suyu icmeyi düşünüyorum
Herkese güzel bir gece diliyorum
Elifim rabbim şifani verecektir insallah kuzumEwet ya oyle oldu dun geldim ama saat gec olmustu haliyle kimse yoktu :)
Bu ara hiic istahim yok gecen hafta elbise aldim kadin tadilat yapti ust kismini falan buyuktu ustume gore oturttu cok guzeldi bugun giydim sanki hic yapilmamis gibi olmus kilo verdim heralde
canım buyuk geçmiş olsun
Cok tesekkur ederim kizlarGecmis olsun canım benim
Tesekkur ederiimmgeçmiş olsun canım anjiyodanmı korkuyorsun gülüm nevar onda çok zor bişey değil merak etme lütfen ve tedavini geçiktirme lütfen düğün sağlığından önemli değil bizi habersiz bırakma güzelim.
Tesekkur ederimgeçmiş olsun Yağmurum..hastalık hastalığı başka bişey..sende varolan sorunlar bunlar ama şükür ki dermanı var,,tedavini ihmal etme..
Ay ablacım inan ki yedim de yazmayı unutmuşum. Hatta aklıma sen geldin de koydum sofraya :)üzüm hani konuşmuştuk ben bidaha yazayım akşam yemeklerinize lütfen salata ve yoğurt ekleyin daha tok olursunuz ve o kurabiyeler ihtiyaç duymassın güzelim.
Tesekkur ederim insallahElifim rabbim şifani verecektir insallah kuzum.
Allah şifa versin , gelin olacakmışsın heralde, inşallah hayırlısıyla tedavini de olup şifa bulursunCok tesekkur ederim kizlar
Tesekkur ederiimm
Dogru diyosun saglik daha onemli ama iste dugune az kaldi iyilesmem uzun surcek hemde annem benimle ilgilencek durumda degil..hazirliklar falan
Tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?