Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüm;

Sahur: göbek salata (1 haşlanmış yumurta+lor+salatalık)+domates+1 küçük dilm tambugdy ekmeği+ 1 bardak süt

İftar:1 kase yayla çorbası+1 tabak kadar kabak yemeği+yogurt+salata

1 şekerpare (3.günün sonunda dayanamadım artık)

Gidip azcık yürüyüş yapayım da eriteyim tatlımı

Önce hafif mekik le baslayabilirsin
Sonra ters mekik ve abs gelir
Tabi aylar içinde olan süreç bu

İftar :
Yarım kase mercimek çorbası
Bir kase etli pilav (pirinc)
Bir dilim kadar ekmek

Maalesef çorbadan sonra 1 saat beklemeyi yapamadim
İm bi de bi şey yedim çikileta

Geçmiş olsun
Acil şifalar dilerim
Ama korku bi yerde kadar tedavini mutlaka yaptır erteleme Sakın
Unutma sana senden başka kimseden fayda gelmez sen kendine bakacaksın dikkat edeceksin
Anjiyo korkulacak bişey değil ki çok basit
Korkma canım benim

sen yorum yaptıkça biz de bilgileniriz on numara olur. tavsiyelerini ben de aldım şimdi

Tesekur ederim ne bileyim yaa ben aslinda korkmamam lazim ameliyat olursam yedinci olacak alismis olmam lazim ama korkuyorum iste ameliyat baslayana kadar yanimdaki doktorlari hemsireleri biktiriyorum korkuyorum diye aglaya aglaya

menünü yazmayacak mısın kaptanım . dünkü numunelikti sanırsam

sen yorum yaptıkça biz de bilgileniriz on numara olur. tavsiyelerini ben de aldım şimdi
Nacizane...elimden geldiğince yardım ederim..bide benim diyetisyen bir arkadaşım var..aklıma takılanları ona da soruyorum,sizinde olursa yazın sorarım..

@_AYNURA_ denize girilebilir ramazanda ama çok dikkat etmek gerekiyor genze ve boğaza su kaçmamasına..o yüzden diyanet çok tavsiye etmiyor..
ben deonu diyecektim yahu bizim burda girmior kimse artık göle ramazan geldi die. yüzünce elbette su girior ki ağza

Elimden geldiği kadar o çukura düşşmemeye çalışacağımİyi geceler canım

HARİKASIN GENE. İFTARDA HİÇ EKMEK YOK .. ŞEKERPARE DEN BİŞİ OLMAZ YAHU . TEK SEFERLİKK Kİ HEM . AMA TABİ YEMESEYDİN İYİYDİ. BEN DE BUGÜNÜN AŞKINA KOCA İLÇEYİ Bİ BAŞTAN Bİ BAŞA BİSİKLETLE GİTTİM . ÇOK TEMPOLU DEĞİLDİ AMA İİ GELDİ

Çok geçmiş olsun canım..

Menümü yazayım yarın sabah tartı da var oy
Sabah:
Peynir
1 domates
1 salatalık
1 bardak süt
1 avuç büyüklüğünde pide

Ara:
Karpuz
1 kuru kayısı

Akşam:
Yaprak sarma
1 bardak ayran

Su: 2 litre
Spor: 550 ip atlama
60 squat

550 İP GÜZELLLLL ben de size özendim 150 den 200 e çıkabildim anca sarmanın miktarı da önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…