Tesekkur eederiimAllah şifa versin , gelin olacakmışsın heralde, inşallah hayırlısıyla tedavini de olup şifa bulursun
Önce hafif mekik le baslayabilirsinÇok üşeniyorummmŞaka bi yana hiç böyle tek bölge çalışmadım hep videoları takip ettim uzun süreli. Aslında mantıklı bir yerden başlamak lazım bu bacakları beklersem ben oooo
Sen o zaman çabuk acıkıyosun demekki, ama tuttukça alışırsın :)
Pismis cigden daha iyi oluyor.
Cig koydugunda pirincler eriyor piserken ama pismiste bu olmuyor .
Ayy soylemeye utaniyom artik hastalik hastasi gibi...
Benim o kitle tekrarladi tekrar ameliyat olmam gerekiyor hemde acil dugune kadar olamam diyorum zor ikna ettim doktoru dugunden sonra olcam dugune kadar surekli konteol altinda olcam o tur kitleler disa dogru cok buyumez ice dogru buyurler gec kalinirsa patlar dedi cok korktum ameliyattanda cok korkuyorum genel anesteziyle yaparsa diye cunku kalbimdede sorun var testlerim baya supheli cikti ilacli film cekecek o daa kotu cikarsa anjiyo yapcak anjiyoyu gecen sene yapcakti korkudan yaptirmadim irsi oldugu icin anjiyo gerekli olabilir diyo ilacli filmin sonucuna gore karar verecek off cook korkuyoruum
sen yorum yaptıkça biz de bilgileniriz on numara olur.Fatmam burada olduğum müddetçe hergün senin menülerini muhakkak yorumlamaya çalışacağım nacizane,çünkü senin kilo vermeni gerçekten istiyorum..
Şimdi sahurda mutlaka haşlanmış yumurta yemelisin..senin kilona göre sahurdaki 2 dilim ekmek iyi ama şimdilik,onu zamanla 1 dilime düşürürsen daha iyi olur..
İftar menünü hiç beğenmedim bacım...mercimek,makarna,ekmek..hepsi karbonhidrat..bence iftarda ramazan bitince akşam yemeklerinde kendine koca bi kase bol yeşillikli salata yapıp midenin büyük bir kısmını doldurmalısın..koca 1 bardak ayran içmeni tavsiye ederim...akşamları 1 dilim ekmek yeterli,Yasom yazmış 1 kase çorba 1 dilim ekmek yerine geçer.....ızgara yada haşlama tavuk,ızgara köfte gibi protein ağırlıklı yiyeceklere ağırlık vermelisin...
Tesekur ederim ne bileyim yaa ben aslinda korkmamam lazim ameliyat olursam yedinci olacak alismis olmam lazim ama korkuyorum iste ameliyat baslayana kadar yanimdaki doktorlari hemsireleri biktiriyorum korkuyorum diye aglaya aglayaGeçmiş olsun
Acil şifalar dilerim
Ama korku bi yerde kadar tedavini mutlaka yaptır erteleme Sakın
Unutma sana senden başka kimseden fayda gelmez sen kendine bakacaksın dikkat edeceksin
Anjiyo korkulacak bişey değil ki çok basit
Korkma canım benim
sabah 8 mi ablam gı. ben 9 da uyanıorum geç mi olur kihgdin habinar yeniden başınsağolsun canım yarın 8e kadar yani 8den önce kilo bildirimi yapman gerekiyo yada perşembe günü iftar öncesi canım.
menünü yazmayacak mısın kaptanımİyi akşamlar canlarım.denize gittik.Allahım su nasıl güzeldi.Allah kocamdan razı olsun iftara kadar 2saat çıkmadım sudan.kızım da çok eylendi.sadece şimdi acayip miydem bulanıyo...su bile içemedim.aslında iftarda poğaça falan yedim o miydeme zarar etmiş ola bilir mi bilemedim...sahurda da böyle olursa ne edicem ben ya?ama bu gün düne nazaran iyiydim çok şükür.kiloşükür.kilo bildiren oldumu oruçlu çalışanlardan?varsa yazın geçmişe bakamıyom pil bitiyo...
Nacizane...elimden geldiğince yardım ederim..bide benim diyetisyen bir arkadaşım var..aklıma takılanları ona da soruyorum,sizinde olursa yazın sorarım..sen yorum yaptıkça biz de bilgileniriz on numara olur.tavsiyelerini ben de aldım şimdi
akşam 8 de liste paylaşılıyor...engeç akşam 6-7 arası ...sen oruç olmadığın için sabah uyandığında aç karna tartılıp bildirirsin..sabah 8 mi ablam gı. ben 9 da uyanıorum geç mi olur ki
ben deonu diyecektim yahu bizim burda girmior kimse artık göle ramazan geldi die. yüzünce elbette su girior ki ağza@_AYNURA_ denize girilebilir ramazanda ama çok dikkat etmek gerekiyor genze ve boğaza su kaçmamasına..o yüzden diyanet çok tavsiye etmiyor..
tamamdır anladım :) umarım bi kAÇ GR DA OLSA EKSİK ÇIKARIMakşam 8 de liste paylaşılıyor...engeç akşam 6-7 arası ...sen oruç olmadığın için sabah uyandığında aç karna tartılıp bildirirsin..
Elimden geldiği kadar o çukura düşşmemeye çalışacağımFatmacim menune mutlaka kizlar yorum yapmistir , ama bende vurgulayim sahurun iyiama aksamin hiccc olmamis .
Mercimek karbonhidrat , makarna oyle ekmeler oyle . Uyyy bizde buna karbon cukuruna dusmussun derler.
Canim sebze et turu ye ekmegi az ye eger mercimek makarna varsa hic yeme bunlardan birini tercih et.
HARİKASIN GENE. İFTARDA HİÇ EKMEK YOKMenüm;
Sahur: göbek salata (1 haşlanmış yumurta+lor+salatalık)+domates+1 küçük dilm tambugdy ekmeği+ 1 bardak süt
İftar:1 kase yayla çorbası+1 tabak kadar kabak yemeği+yogurt+salata
1 şekerpare (3.günün sonunda dayanamadım artık)
Gidip azcık yürüyüş yapayım da eriteyim tatlımı
Çok geçmiş olsun canım..Ayy soylemeye utaniyom artik hastalik hastasi gibi...
Benim o kitle tekrarladi tekrar ameliyat olmam gerekiyor hemde acil dugune kadar olamam diyorum zor ikna ettim doktoru dugunden sonra olcam dugune kadar surekli konteol altinda olcam o tur kitleler disa dogru cok buyumez ice dogru buyurler gec kalinirsa patlar dedi cok korktum ameliyattanda cok korkuyorum genel anesteziyle yaparsa diye cunku kalbimdede sorun var testlerim baya supheli cikti ilacli film cekecek o daa kotu cikarsa anjiyo yapcak anjiyoyu gecen sene yapcakti korkudan yaptirmadim irsi oldugu icin anjiyo gerekli olabilir diyo ilacli filmin sonucuna gore karar verecek off cook korkuyoruum
evet riskli ben çok su yutarım mesela :)ben deonu diyecektim yahu bizim burda girmior kimse artık göle ramazan geldi die. yüzünce elbette su girior ki ağza
550 İP GÜZELLLLL ben de size özendim 150 den 200 e çıkabildim ancaMenümü yazayım yarın sabah tartı da var oy
Sabah:
Peynir
1 domates
1 salatalık
1 bardak süt
1 avuç büyüklüğünde pide
Ara:
Karpuz
1 kuru kayısı
Akşam:
Yaprak sarma
1 bardak ayran
Su: 2 litre
Spor: 550 ip atlama
60 squat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?