İp atlamaya devam hep beraber550 İP GÜZELLLLL ben de size özendim 150 den 200 e çıkabildim ancasarmanın miktarı da önemli
Tesekkur ederim canimÇok geçmiş olsun canım..
HARİKASIN GENE. İFTARDA HİÇ EKMEK YOK.. ŞEKERPARE DEN BİŞİ OLMAZ YAHU . TEK SEFERLİKK Kİ HEM . AMA TABİ YEMESEYDİN İYİYDİ. BEN DE BUGÜNÜN AŞKINA KOCA İLÇEYİ Bİ BAŞTAN Bİ BAŞA BİSİKLETLE GİTTİM . ÇOK TEMPOLU DEĞİLDİ AMA İİ GELDİ
Ben burdayım kız sporumu Yaptım 50 dakika...ezana 1,5 saat var daha..sahur menümü yazayım
bir yumurta biraz beyaz peynir 3yeşil zeytin 1hurma 3 4 kaşık yoğurt 2dilim etimek domatesçok yemişim . gün boyu 3lt su içtim 1den sonrada 750mlt oldu 40dk yürüyüş yaptım. bugece herkes uyumuş hayırlı geceler....
birazdan okunacak bende ezanı bekliyom namaz kılıp uyuyacam inş çok uykum var.Ben burdayım kız sporumu Yaptım 50 dakika...ezana 1,5 saat var daha..
Iyi uykuşlar :)birazdan okunacak bende ezanı bekliyom namaz kılıp uyuyacam inş çok uykum var.
İyi gecelersahur menümü yazayım
bir yumurta biraz beyaz peynir 3yeşil zeytin 1hurma 3 4 kaşık yoğurt 2dilim etimek domatesçok yemişim . gün boyu 3lt su içtim 1den sonrada 750mlt oldu 40dk yürüyüş yaptım. bugece herkes uyumuş hayırlı geceler....
Viy kıyamam. Küsme kız . Dur menüne bakıyım . Gece sersem sersemBen de buradayım kızlar ölsem merak etmeyeceksin iz nerde bu fatma diye küstum
Aman kız dur gündüz gözüyle hayra yor yarınViy kıyamam. Küsme kız . Dur menüne bakıyım . Gece sersem sersem
Çok güzel menü valla. İftarda hiç pide neyin yok.. Tatlı krizinde yok . MasallahhhhhMenü
Sahur
1 haşlanmış yumurta
Domates biber peynir zeytin
1 kase yoğurt çorbası
2 parmak pide 1 çatal kavun
İftar
Yarım kase mercimek çorbası
Yarım snitzel
1 tabak patlıcan sote
Salata yoğurt
3 litre su
Yarın kilonu yaz ama merak ederim1-2 gün giremeye bilirimi ablam gelicek 2 gün kalıcak onunla ve yiğenlerimle zaman geçirmek istiyorum bol bol akşamları fırsat bulursam yazarım yazamasamda pazartesi 2-3 günün menüsünü toplu yazarım öpüldünüz
Tamam yazarım neyini merak ediyon allassen kesin artı çıkacam zatiiiYarın kilonu yaz ama merak ederim
Günaydınlaaarrr.. nerde bu takııımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?