Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tebrikler hülyam...bu hafta menü falan vermedin ben de açıkcası iyi bi sonuç beklemiyordum ama her halde sıklntıdan verdin...bi daha tebrik ederim
sağol canım... aslında verecek menüm doğru dürüst yoktu tek öğün beslendim neredeyse... kahvaltı yok öğlen yok ikindiye doğru ne bulursam kantinden poğaça börek... yiyemezsek de eve gidince hemen makarna türü falan yaptım ... birde sürekli kızı kucağımda oradan oraya taşıdım ..gecede sabaha kadar kucağımda evin içini turladık uyuyamadığı için devamlı ayağımda salladım... bende artı çıkarım diye düşündüm...suyu bile doğru dürüst içemedim...

7.takımın çıtır hanımları günaydın. Ne zamandır sayfaya giremedim.
Şöyle bir geçmişe bakayım dedim maşaallah 700 sayfa ilerlemişsiniz. Onun için okuyamadım.
Ben koruma evresindeydim ama bu hafta da 900 gram vermişim.

Ah ah 900 gr verirdim ben önceleri . Listeye girince kaziyarak 300 gr verdim arti cikarim die korkuyordum tabi. Koruma evresinde neler yapıyorsun farklılık olarak

Hoş geldin tatlıkuşum.sen mezun oldun mu?

İşte o stres yüzünden vermişsin demekki.hadi bu hafta güzel menüler bekliyoruz

Ah ah 900 gr verirdim ben önceleri . Listeye girince kaziyarak 300 gr verdim arti cikarim die korkuyordum tabi. Koruma evresinde neler yapıyorsun farklılık olarak

Hiç bir şey yapmıyorum.
Ben diyet diye başlamamıştım zaten olaya.Amaç sağlıklı beslenmekti.
Bu olayda alışkanlık haline gelince bir şey yapmaya gerek kalmıyor zaten.
Ama en önemlisi paketli olan hiçbir şeyi yemedim.Ve asitli içecek içmedim.

hayır ben 2. takımdaydım ya canım.
Sizin takımı çok sevmiştim dışarıdan takip ediyordum.
Hedef kilom da 55 ama bilmiyorum.
Sizden de fikir alayım boyum 1,72 58'de bırakayım mı sizce?

P.tesi yolcuyum . Annemlere çörek bi de ev baklavası yapcam die biraz sonra markete giderim. Diyeceğim o ki bu hafta liste olursam seni üzersem die korkuyorm. Benden gr çıkar anca haftaya. Belki de çıkmaz o yüzden sen bilirsin mezun mu etsen beni . Sanâ bırakıyor. .

hayır ben 2. takımdaydım ya canım.
Sizin takımı çok sevmiştim dışarıdan takip ediyordum.
Hedef kilom da 55 ama bilmiyorum.
Sizden de fikir alayım boyum 1,72 58'de bırakayım mı sizce?
Biliyorum canım benim,unuturmuyum hiç o tatlılığısadece korumadayım dedin diye mezun olduğunu zann ettim...kız iskelet mi olucan?1.72 e 58 muhteşemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…