Kesin kilosu için yazmışMunum aynura niye kizsin gayet guzel menun afiyet olsun.
sağol canım... aslında verecek menüm doğru dürüst yoktu tek öğün beslendim neredeyse... kahvaltı yok öğlen yok ikindiye doğru ne bulursam kantinden poğaça börek... yiyemezsek de eve gidince hemen makarna türü falan yaptım ... birde sürekli kızı kucağımda oradan oraya taşıdım ..gecede sabaha kadar kucağımda evin içini turladık uyuyamadığı için devamlı ayağımda salladım... bende artı çıkarım diye düşündüm...suyu bile doğru dürüst içemedim...Tebrikler hülyam...bu hafta menü falan vermedin ben de açıkcası iyi bi sonuç beklemiyordum ama her halde sıklntıdan verdin...bi daha tebrik ederim
bu haftaki tatlılardan olmasın oooGeçen hafta 56.8
bu hafta 56.5
fark 300 gr
şaka gibi ne lazım o gitmiş3 kez çıktım tartiya gr oynamadı
Ah ah 900 gr verirdim ben önceleri . Listeye girince kaziyarak 300 gr verdim7.takımın çıtır hanımları günaydın. Ne zamandır sayfaya giremedim.
Şöyle bir geçmişe bakayım dedim maşaallah 700 sayfa ilerlemişsiniz.Onun için okuyamadım.
Ben koruma evresindeydim ama bu hafta da 900 gram vermişim.
Mezun mu olmak istiyosun cadı?Geçen hafta 56.8
bu hafta 56.5
fark 300 gr
Hoş geldin tatlıkuşum.sen mezun oldun mu?7.takımın çıtır hanımları günaydın. Ne zamandır sayfaya giremedim.
Şöyle bir geçmişe bakayım dedim maşaallah 700 sayfa ilerlemişsiniz.Onun için okuyamadım.
Ben koruma evresindeydim ama bu hafta da 900 gram vermişim.
Ben hep yiyom ki tatlı.bu haftaki tatlılardan olmasın ooo
İşte o stres yüzünden vermişsin demekki.hadi bu hafta güzel menüler bekliyoruzsağol canım... aslında verecek menüm doğru dürüst yoktu tek öğün beslendim neredeyse... kahvaltı yok öğlen yok ikindiye doğru ne bulursam kantinden poğaça börek... yiyemezsek de eve gidince hemen makarna türü falan yaptım ... birde sürekli kızı kucağımda oradan oraya taşıdım ..gecede sabaha kadar kucağımda evin içini turladık uyuyamadığı için devamlı ayağımda salladım... bende artı çıkarım diye düşündüm...suyu bile doğru dürüst içemedim...
Ah ah 900 gr verirdim ben önceleri . Listeye girince kaziyarak 300 gr verdimarti cikarim die korkuyordum tabi. Koruma evresinde neler yapıyorsun farklılık olarak
E güllaçları gömerken kilo vermen bile güzel...Ah ah 900 gr verirdim ben önceleri . Listeye girince kaziyarak 300 gr verdimarti cikarim die korkuyordum tabi. Koruma evresinde neler yapıyorsun farklılık olarak
Günaydın kuşum.hazırlıklar nasıl gidiyo?günaydın güzellikler hayırlı cumalar
Hoş geldin tatlıkuşum.sen mezun oldun mu?
P.tesi yolcuyum . Annemlere çörek bi de ev baklavası yapcam die biraz sonra markete giderim. Diyeceğim o ki bu hafta liste olursam seni üzersem die korkuyorm. Benden gr çıkar anca haftaya. Belki de çıkmazHoş geldin tatlıkuşum.sen mezun oldun mu?
Geçen hafta 56.8
bu hafta 56.5
fark 300 gr
Günaydın kuşum.hazırlıklar nasıl gidiyo?
Biliyorum canım benim,unuturmuyum hiç o tatlılığıhayır ben 2. takımdaydım ya canım.
Sizin takımı çok sevmiştim dışarıdan takip ediyordum.
Hedef kilom da 55 ama bilmiyorum.
Sizden de fikir alayım boyum 1,72 58'de bırakayım mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?