rahmetli ananem derdi 10 tane koca insan gelsin ama 1 tane çocuklu gelmesin derdi:))))aklıma geldi şimdi ömrü boyunca da torunlarıyla cıvıl cıvıl yaşadı demek ki çok yoruyomuşuz...:)))hepsini son ana bırakınca yoruldun tabi di mi?akannehirakannehir
selam kızlar sabah beri giremedim yeni geldim sabah ve öglen yediklerimi yazayım size, sabah 1 dilim kepek ekmegi zeytin ,peynir ve şekersiz çay içtim. öglen bir kase kısır ve marul yedim akşamda 3 köfte yogurt ve salata yiyecem şimdiden 600 gr erimişim 2 gün için hiç fena degil.. siz nedersiniz iyi gidiyormuyum..
menün çok güzel canım..çıkıntı bişey yokvereliniortak
hehehe bende koptum buna yaa 10 balıklı salata:roflol:
seninde menü güzel canım..bende illa alıyorum o reçeldenalsanaalsanasmile almasam olmuyor sanki..
adım hilal canım..memnun oldum..evet hasretle bekliyordumki gece geldi..bir heves sırayla çıktık tepesine yaptık eşimle..ikimizde beğendik..karın kaslarımız ağrıdı..bide cd vermişler onunla ne tür egzersizler yapılır onlar var süper...hergün yapacağız inşallah
sakın kaçamak yaptım diye girmemezlik yapma..kaçtıkta kaçamak yaparsın,yaptıkça karaçarsın kısır döngü olur sonra..bence hep paylaşımda bulunup hemen toparlamak gerekŞeniz
vereliniortak
bende istiyorum yürümek:çok üzgünüm:
ginkoklu yeşil çay:uhm:
ben bayılırımcokacimcoook
ayyy kıyamam yaa:teselli:...bilirim o duyguları bende saatlerce yazarım valla
ben evet diyorum canım
kızlar bugünkü listemi yazayım
sabah:
yarım simit
2 dilim peynir
domates salatalık
çay kupada 1 kesmeşekerle
ara:
5 adet büyük boy yeşil erik
1 adet elma
öğle:
domates ve biberi çok az yağda öldürdüm
üzerine de 3 tepeleme kaşık yoğurt
sabahtan kalan yarım simit
ara:
1 armut
12 adet kiraz
akşam:
henüz bilemiyorum ama sebze yemem gerek:)
yoğurt (sabit)
salata???
1 dilim ekmek
2 köfte kadar da et
ara:
24 adet kiraz
bugünkü yürüyüşümü de yaptım ayrıca 70 dk. sonra da dışarıda işlerim vardı bi 30 dk daha yürüdüm ama yüzüm kıpkırmızı oldu resmen kızlar alev topu gibi oldum:roflol::roflol:
şu oylama işine gelince de olayı bi anlayım sonra oyumu vereceğim kızlar...gerçi takımın çoğunluğuna uyarım ben haberiniz olsun...
kolay geleee....a.s.
zalimi bu karar işi ile sen ilgilenirmisin ben bu aralar çok yoğunum şimdi çıkmam lazım ama dönemeyebilirim.haberiniz olsun bu hafta böyle olacak.
benim oyum ise çekimser çünkü ben bu konuya değinmemiştim ama nedense bu konu üzerine gidildi
ama benim değindiğim konu yüzündende ve yine nedense konuyu saptorıp başarı kıskanmakla suçlandım.o yüzden bu konuda çekimser kalmak istiyorum uzaktan seyradeceğim :umursamaz:kaydirigubbakcemile3
canım benim önerim kırmızı et le yoğurtu birlikte yememen.
kadınlar olarak demir eksikliğimiz zaten çok oluyor..yoğurt kırmızı etteki demirin emilmesini engelliyor..daha doğrusu süt ürünleri..onun dışında çok sağlıklı az kalorili :lepi:
önerin için teşekkür ederim bundan sonra yemeyecegim..haklısın tabii salata yeterli olur etin yanında..
yarisci
zalimi ewet
askito
ebtuna ewet
pregant
meral
cigdem83 çıktı
genciza
perperi
saliormoon ewet
zeynep__05 ewet
kilo çizelgesini nasıl azaltabilirim olmuyor denedim .
valla bende otomatik azalma varmı bilmiyorum ama her seferinde yeniden çizelge yapıyorum
selam 7. takım fıstıkları :hulya: ben 3. takım fıstıklarından :) nabersiniz?
gmzzga kaç kilosun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?