Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benim küçük hanım sağolsun bir satte mahvediyor oratalığı..herşeyi her yere taşıdığı için bir bakıyorum dağılmış,eline verip yemesine izin vermesemde bakıyorum kırıklar falan.toz desen zaten çok uyuz.siliyorsun 10 dk sonra yine toz..ondan sabah yaptım erkende kalktım.çok uykum var..iştahta kaçtı..kahvaltıda ne yedim bilmiyorum.çay doldur,kız yedir derken arada kaynadı galibabilmiyorumkismile

selam kızlar sabah beri giremedim yeni geldim sabah ve öglen yediklerimi yazayım size, sabah 1 dilim kepek ekmegi zeytin ,peynir ve şekersiz çay içtim. öglen bir kase kısır ve marul yedim akşamda 3 köfte yogurt ve salata yiyecem şimdiden 600 gr erimişim 2 gün için hiç fena degil.. siz nedersiniz iyi gidiyormuyum..

canım benim önerim kırmızı et le yoğurtu birlikte yememen.
kadınlar olarak demir eksikliğimiz zaten çok oluyor..yoğurt kırmızı etteki demirin emilmesini engelliyor..daha doğrusu süt ürünleri..onun dışında çok sağlıklı az kalorili :lepi:

ayy kızlarrr bu ab rocket varya çok iyi ya.ben boynum ve sırtım ağrıdığı için mekik çekerken zorlanıyordum..dünden beri ara ara çekiyorum karın kaslarım ağprıdı valla çok ii ya..mekik çekmeyen vars alsın derim..ben araştırdım yorumlardan yola çıkarak aldım gerçekten etkili diyorlardı..tabi düzenli kullanılınca..1 kere yapıp 10 gün yapmazsak hiçbirşey işe yaramaz elbet.

selam fıstıklar,
Ben giremiyorum netimle sorun yaşıyordum iptal ettirdik, yenisinide bir süere bağlatmıyacağız, oyüzden giremiyorum buraya,
umarım herkes iyidir, ve istediği kiloya düşer..
size kolay gelsin...

geçmişe bi baktım yaaa harikasınız hepiniz, maşallah size,
ayçinim canım arkadaşım beni çıkart istersen bitanem, durumu biliosun yazın yokum( ondan sebep giremem takipte edemem,
bana gelince 57,5 kiloyum şuan, 2 kilom kaldı inşallah ondanda kurtulurum..
Hepinizi tekrardan tebrik ederim...

sanırım 4 ewet oyu var

zeynep_05
ben
ebtuna
salirsmoon

yarisci
zalimi ewet
askito
ebtuna ewet
pregant
meral
cigdem83 çıktı
genciza
perperi
saliormoon ewet
zeynep__05 ewet

Konuyu toparlıyorum izninizle sevgili arkadaşlarım..

Mevcut kuralımızı hatırlayalım önce.

Yarışmaya ara verip dönenlerin kilosu nasıl bildiriliyor?

1- Kilo aldı çünkü nefsine hakim olamadı.
Bu durumda takımdan ayrılış kilosu haftanın ilk kilosu, son tartıldığı kilo da haftanın son kilosu olarak alınır. Aradaki fazla fark negatif olarak takım toplamına yansır. Bu kuralda problem yok. Çünkü kuralın amacı zaten yarışmada olunmadığı zamanlarda başıboş davranmamızı engellemeye çalışmak.

2- Kilo aldı çünkü sağlık / gebelik durumları vardı.
Bu durumda yeni üye gibi kabul edilir. Takıma giriş kilosu haftanın ilk kilosu, bildirim Cuma kilosu da haftanın son kilosu olur ve diğer üyeler gibi aradaki fark listeye yansır. Burada da tartışmaya açık bir yer yok.

3- Kilo verdi.
Yarışmacı diyelim 5 hafta ara verdi yarışmaya. Bu ister keyfi olabilir, ister iş yoğunluğu olabilir vs.
Bu noktada önerimi örnek vererek açıklıyorum.
Yarışmacı geri dönmek üzere ayrıldı. Kilosu 75
Beş hafta sonra geri döndü. Kilo 70
75-70 : 5
Beş kilo verdi ama beş haftada.
Bu durumda bizim her ne kadar bildirimde 75-70 diye yazmamız gerekiyorsa da BU RAKAMI GEÇEN SÜREYE BÖLEREK haftalık rakamı buluyoruz ve 75-50: 5 5kilo / 5 hafta: 1 kilo verdi olarak kabul ediyoruz.

Yani bildirimi aşağıdaki şekilde yapıyoruz.

x üye 75 / 70 / 1

yanına da not düşerek gerekli açıklamamızı yapıyoruz.

Sizlerden ricam, konuyu kişiselleştirmeden ve lafı dallandırıp budaklandırmadan, artık çok net olarak ortaya koyduğum öneriyi oylamanız. Kabul edenler parmak kaldırsın..

Buyrun lütfen..

önerin için teşekkür ederim bundan sonra yemeyecegim..haklısın tabii salata yeterli olur etin yanında..

yarışçı listeden kimler çıkıyor kimler giriyor
girenlerden biri benimde diğerleri kimler şimdi listede kaç kişiyiz

yarisci
zalimi ewet
askito
ebtuna ewet
pregant
meral
cigdem83 çıktı
genciza
perperi
saliormoon ewet
zeynep__05 ewet

askito çıkmak mı istiyonbilmiyorumkismile

meral çıkıyormuydu

çiğdem çıktı

perperi izinli

sırada bekleyen sadece ohcanımadeysin ve gmzzga mı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…