Aslında işimizi garantiye alıp seni mezun edelim.karneni de alıp öyle gidersin tatile...spor falan yapamıcaksın.bi de cıss mıss yersin kesin burda çıldırtırsın beni ne me lazımP.tesi yolcuyum . Annemlere çörek bi de ev baklavası yapcam die biraz sonra markete giderim. Diyeceğim o ki bu hafta liste olursam seni üzersem die korkuyorm. Benden gr çıkar anca haftaya. Belki de çıkmazo yüzden sen bilirsin mezun mu etsen beni . Sanâ bırakıyor. .
Kız deme öyle sirtimdan ne kadar ter attım güllaç aşkınaE güllaçları gömerken kilo vermen bile güzel...
yok aynuram bu hafta ne oldu bilmiyorum. galiba gece çalışıp gündüz uyuyunca metabolizmam çalışmadı. bir de birkaç gün ilacımı alamadım. diğer günler de aç içilmesi gereken ilacı içip hemen yemek yedim. anlayacağın benim hormonlar kafayı yedi. ama ben de artı beklemiyordum ama ciddi artı var tartıda. zaten iftara doğru hala o rakam çıkarsa kendimi diskalifiye edeceğimSöylemem dediyinde nasıl sevindim her halde bomba diyeama iftara doğru tartılırsan eminimki super bi bildirim gelir
günaydın güzellikler hayırlı cumalar
Evet millete yer açılsın hem.. Ama söz ver gene yorum yapın herkescikler . Kimse yorum yapmiyo bana hani çok az diyim. Bikma benden cıslarım dan . Siz olmazsaniz miktarları abartirim. Biliom kendimi.Aslında işimizi garantiye alıp seni mezun edelim.karneni de alıp öyle gidersin tatile...spor falan yapamıcaksın.bi de cıss mıss yersin kesin burda çıldırtırsın beni ne me lazım
Biliyorum canım benim,unuturmuyum hiç o tatlılığısadece korumadayım dedin diye mezun olduğunu zann ettim...kız iskelet mi olucan?1.72 e 58 muhteşemmmm
Anaaaam kız yeniden hesap yapıyom 56.4 gerekmiş...P.tesi yolcuyum . Annemlere çörek bi de ev baklavası yapcam die biraz sonra markete giderim. Diyeceğim o ki bu hafta liste olursam seni üzersem die korkuyorm. Benden gr çıkar anca haftaya. Belki de çıkmazo yüzden sen bilirsin mezun mu etsen beni . Sanâ bırakıyor. .
yok aynuram bu hafta ne oldu bilmiyorum. galiba gece çalışıp gündüz uyuyunca metabolizmam çalışmadı. bir de birkaç gün ilacımı alamadım. diğer günler de aç içilmesi gereken ilacı içip hemen yemek yedim. anlayacağın benim hormonlar kafayı yedi. ama ben de artı beklemiyordum ama ciddi artı var tartıda. zaten iftara doğru hala o rakam çıkarsa kendimi diskalifiye edeceğim
kuzum ya okudum ama nickinle ilgili yorum yapamadım :) anlamı iyi hoş da bunu nasıl aklımızda tutacaz
hadi şimdiden hayırlı yolculuklar
Hayırlısı canım. Tüm güzellikler seninle olsun. Yolunuz bahtiniz da açık olsungünaydın kızlar. çok şükür bu hafta eksilerdeyim. yediklerime bu hafta dikkat ettim ancak eksi olmamın nedeni oruçlu olduğum halde iş yapmam oldu sanırım. iki güne taşınıyoruz. son iş olarak perde ve halıları yıkayacağım. daha önce birazını yıkamıştım bugünde kalan halıları yıkayıp işe nokta koyuyorum inşallah. ilk defa taşınırken içim rahat değil içimde bir korku var. yıllardır tayin dolayısıyla geziyoruz şimdi ise kendim ve eşimin ailesine yakın bir yerde oturacağım. buda beni ister istemez endişelendiriyor. inşallah sıkıntı olmaz çok hassas birisiyim ve olumsuzluklar karşısında çabuk kırılıyorum. lütfen bu mübarek ayda dualarınızda bana da yer verin. bir yola çıktık, Allah ım inşallah pişmanlık vermez. hakkımızda hayırlısı olsun ....
İnşallah daha iyi olur suveymam.huzurun kaçmaz daim olur mutluluğun...günaydın kızlar. çok şükür bu hafta eksilerdeyim. yediklerime bu hafta dikkat ettim ancak eksi olmamın nedeni oruçlu olduğum halde iş yapmam oldu sanırım. iki güne taşınıyoruz. son iş olarak perde ve halıları yıkayacağım. daha önce birazını yıkamıştım bugünde kalan halıları yıkayıp işe nokta koyuyorum inşallah. ilk defa taşınırken içim rahat değil içimde bir korku var. yıllardır tayin dolayısıyla geziyoruz şimdi ise kendim ve eşimin ailesine yakın bir yerde oturacağım. buda beni ister istemez endişelendiriyor. inşallah sıkıntı olmaz çok hassas birisiyim ve olumsuzluklar karşısında çabuk kırılıyorum. lütfen bu mübarek ayda dualarınızda bana da yer verin. bir yola çıktık, Allah ım inşallah pişmanlık vermez. hakkımızda hayırlısı olsun ....
Kimse sana yorum yapamıyor ki napsınlarEvet millete yer açılsın hem.. Ama söz ver gene yorum yapın herkescikler . Kimse yorum yapmiyo bana hani çok az diyim. Bikma benden cıslarım dan . Siz olmazsaniz miktarları abartirim. Biliom kendimi.
Oruçlu deyilmisin tatlım?bildirimimi yapayım.
geçen hafta: 67,5
bu hafta: 66,9
fark: 600 gr.
ben bile unutup kuzularinannesi giriyorum böyle bir nick yok diyor
AnaaammmmAnaaaam kız yeniden hesap yapıyom 56.4 gerekmiş...
Anaaaam bi de artıymışsınyok aynuram bu hafta ne oldu bilmiyorum. galiba gece çalışıp gündüz uyuyunca metabolizmam çalışmadı. bir de birkaç gün ilacımı alamadım. diğer günler de aç içilmesi gereken ilacı içip hemen yemek yedim. anlayacağın benim hormonlar kafayı yedi. ama ben de artı beklemiyordum ama ciddi artı var tartıda. zaten iftara doğru hala o rakam çıkarsa kendimi diskalifiye edeceğim
kuzum ya okudum ama nickinle ilgili yorum yapamadım :) anlamı iyi hoş da bunu nasıl aklımızda tutacaz
hadi şimdiden hayırlı yolculuklar
inşallah canım dediğin gibi olur. aslında umursamaz bir yapım olsa rahat ederim ama maalesef öyle değilim her şeye üzülürüm ve bu huyumdan nefret ediyorum.İnşallah daha iyi olur suveymam.huzurun kaçmaz daim olur mutluluğun...
Sen yappppppp. .Kimse sana yorum yapamıyor ki napsınlar
gördün mü kendin bile kabullenemedininsan durum mesajına falan yazar ne bileyim ya da eski profil fotosunu koyar. hepsini birden değiştirince garip oldu
ne yapıyor benim damatlar ?
Zaten edemem kiii...hadi bi hafta daha listedesin...tartını da mı götürücen kız?Anaaammmm)) o zaman mezun olmuyom . Veririm onu ben yahu haftaya listede oliyim madem . Oruçlu haftam olacak .istesem de alamam kilo.mezun etme etme iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?