Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aslında işimizi garantiye alıp seni mezun edelim.karneni de alıp öyle gidersin tatile...spor falan yapamıcaksın.bi de cıss mıss yersin kesin burda çıldırtırsın beni ne me lazım

günaydın kızlar. çok şükür bu hafta eksilerdeyim. yediklerime bu hafta dikkat ettim ancak eksi olmamın nedeni oruçlu olduğum halde iş yapmam oldu sanırım. iki güne taşınıyoruz. son iş olarak perde ve halıları yıkayacağım. daha önce birazını yıkamıştım bugünde kalan halıları yıkayıp işe nokta koyuyorum inşallah. ilk defa taşınırken içim rahat değil içimde bir korku var. yıllardır tayin dolayısıyla geziyoruz şimdi ise kendim ve eşimin ailesine yakın bir yerde oturacağım. buda beni ister istemez endişelendiriyor. inşallah sıkıntı olmaz çok hassas birisiyim ve olumsuzluklar karşısında çabuk kırılıyorum. lütfen bu mübarek ayda dualarınızda bana da yer verin. bir yola çıktık, Allah ım inşallah pişmanlık vermez. hakkımızda hayırlısı olsun ....

Söylemem dediyinde nasıl sevindim her halde bomba diyeama iftara doğru tartılırsan eminimki super bi bildirim gelir
yok aynuram bu hafta ne oldu bilmiyorum. galiba gece çalışıp gündüz uyuyunca metabolizmam çalışmadı. bir de birkaç gün ilacımı alamadım. diğer günler de aç içilmesi gereken ilacı içip hemen yemek yedim. anlayacağın benim hormonlar kafayı yedi. ama ben de artı beklemiyordum ama ciddi artı var tartıda. zaten iftara doğru hala o rakam çıkarsa kendimi diskalifiye edeceğim

günaydın güzellikler hayırlı cumalar

kuzum ya okudum ama nickinle ilgili yorum yapamadım :) anlamı iyi hoş da bunu nasıl aklımızda tutacaz

hadi şimdiden hayırlı yolculuklar

Aslında işimizi garantiye alıp seni mezun edelim.karneni de alıp öyle gidersin tatile...spor falan yapamıcaksın.bi de cıss mıss yersin kesin burda çıldırtırsın beni ne me lazım
Evet millete yer açılsın hem.. Ama söz ver gene yorum yapın herkescikler . Kimse yorum yapmiyo bana hani çok az diyim. Bikma benden cıslarım dan . Siz olmazsaniz miktarları abartirim. Biliom kendimi.

Biliyorum canım benim,unuturmuyum hiç o tatlılığısadece korumadayım dedin diye mezun olduğunu zann ettim...kız iskelet mi olucan?1.72 e 58 muhteşemmmm

Ya vallaha bir şey yapmıyorum artık.
Babam da miden kurudu sırtına geçti diyor.
Ama yiyemiyorum ya.
Mesela iftarda millet yemeğe yumulur ben suya.Zaten yiyince mideme kramp giriyor.
Bu arada çok şımardım deminden beri iltifatları yağdırıyorsun, o senin güzel yüreğinden dolayı canım

Anaaaam kız yeniden hesap yapıyom 56.4 gerekmiş...

ben bile unutup kuzularinannesi giriyorum böyle bir nick yok diyor

Hayırlısı canım. Tüm güzellikler seninle olsun. Yolunuz bahtiniz da açık olsun

İnşallah daha iyi olur suveymam.huzurun kaçmaz daim olur mutluluğun...

Anaaaam bi de artıymışsın

gördün mü kendin bile kabullenemedin insan durum mesajına falan yazar ne bileyim ya da eski profil fotosunu koyar. hepsini birden değiştirince garip oldu

ne yapıyor benim damatlar ?

biri uyuyor, biri balık tutuyor ve dolma pişiriyor

saç bandımı istiyor 'lütfen anne lütfen' , olta yapçakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…