Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

inşallah canım dediğin gibi olur. aslında umursamaz bir yapım olsa rahat ederim ama maalesef öyle değilim her şeye üzülürüm ve bu huyumdan nefret ediyorum.

hayırlısı olsun inşallah canım , en ufacık kırgınlıklara dayanamayan bizler için zor ailelere yakın oturmak ,Allah pişman etmesin inşallah

Anaaaam bi de artıymışsın
maalesef valla gece çalışmak ramazanda rahat oldu ama hormonlarım için çok yanlış oldu galiba. bugünden itibaren ilacımı yasom7272 ablam gibi kullanacağım sahurdan yarım saat önce. haftaya salı-çarşamba gibi de doktorum izinden dönüyor kontrole gideceğim o zaman belli olur bakalım neden olduğu

bi de söylemesi ayıptır feci gazım var midem çok şiş? sizce nedendir?

inşallah canım dediğin gibi olur. aslında umursamaz bir yapım olsa rahat ederim ama maalesef öyle değilim her şeye üzülürüm ve bu huyumdan nefret ediyorum.
Ayyy ben de öyleyim işteee...o yüzden de ailemin sağlımığızın yerinde olmasına rağmen mutlu deyilim...çünki saat başı üzülüyorum...

hayırlısı olsun inşallah canım , en ufacık kırgınlıklara dayanamayan bizler için zor ailelere yakın oturmak ,Allah pişman etmesin inşallah
inşallah canım lütfen dua edin öyle kötü bir huyum vardır ki ne kırmak ne de kırılmak istiyorum ama ne mümkün ben istemesemde bir bakmışım olayların ortasındayım. hayırlısı ne diyeyim.

Zaten edemem kiii...hadi bi hafta daha listedesin...tartını da mı götürücen kız?
Annemlerde vardır da eski yeni bilmiom. Ama Napsam çok yer gezcez götursem mi ki. Ay eşim kızar ya bunu nereye goturuyon diye zaten ondan gizli yapiom rejimi de artık. Baskülü götürme fikri mantıklı aslında kontrolü kaybetmem. Bakım bakim düşünim

Yok kız götürrrr...tartıdan tartıya çok fark olur...koy bavuluna

tamam canım tekrar tartılıp akşam yine bildirim yaparım inşallah. şimdi halıları yıkayacağım Allah bana kolaylıklar versin.
Uf tek başına mı yikiyorsun bi de. Keşke yıkamaya neyin versen çok gıcık ve zor bi iş yahu. Ben bi mutfak halısı yıkayım demiştim hali haliliktan çıkmıştı . Deterjanli bırakmışim herhalde kurumuş iğrençti

Yemin ederim bunun için psikoloğa bile gitmeyi düşündüm..
bazen etrafımdakilere bakıyorum hiç düşünmeden konuşup karşındakini kırıyor sonra hiçbir şey yokmuş gibi hayatına devam ediyor ve kırdığı insana sanki birşey dememiş gibi aynı davranıyor. ben öyle değilim işte. bir daha o insanın yüzüne bakamıyorum kırıldığımda ise hiç unutamıyorum.

canım Allah kolaylık versin...işinde gücünde taşınmanda temizliğinde hayatında inşallah...
şöyle düşün en azında yakınına gidiyorsun ya aynı evde kalmak zorunda kalsaydın daha kötü... kapını kapattığında sıkıntılarında kapının dışında kalsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…