oruçluyum ama sahurda pek yemedim ama akşam tartıl dersen 6 gibi tekrar tartılayım.Oruçlu deyilmisin tatlım?
inşallah canım dediğin gibi olur. aslında umursamaz bir yapım olsa rahat ederim ama maalesef öyle değilim her şeye üzülürüm ve bu huyumdan nefret ediyorum.
Ben yapıyorumda bugün yediğin cısı yeme diyorum gerçekten dediğimi yapıp onu değilde başka bir cısı yiyorsunSen yappppppp. .
maalesefAnaaaam bi de artıymışsın
amin canım benim. çok teşekkür ederim.Hayırlısı canım. Tüm güzellikler seninle olsun. Yolunuz bahtiniz da açık olsun
Ayyy ben de öyleyim işteee...o yüzden de ailemin sağlımığızın yerinde olmasına rağmen mutlu deyilim...çünki saat başı üzülüyorum...inşallah canım dediğin gibi olur. aslında umursamaz bir yapım olsa rahat ederim ama maalesef öyle değilim her şeye üzülürüm ve bu huyumdan nefret ediyorum.
Ben yapıyorumda bugün yediğin cısı yeme diyorum gerçekten dediğimi yapıp onu değilde başka bir cısı yiyorsun
inşallah canım lütfen dua edin öyle kötü bir huyum vardır ki ne kırmak ne de kırılmak istiyorum ama ne mümkün ben istemesemde bir bakmışım olayların ortasındayım. hayırlısı ne diyeyim.hayırlısı olsun inşallah canım , en ufacık kırgınlıklara dayanamayan bizler için zor ailelere yakın oturmak ,Allah pişman etmesin inşallah
Eveeeet tartıııl tabiki....mutlaka mutlakaoruçluyum ama sahurda pek yemedim ama akşam tartıl dersen 6 gibi tekrar tartılayım.
Annemlerde vardır da eski yeni bilmiom. Ama Napsam çok yer gezcez götursem mi ki. Ay eşim kızar ya bunu nereye goturuyon diyeZaten edemem kiii...hadi bi hafta daha listedesin...tartını da mı götürücen kız?
nasıl umursamaz olunur bilen varsa bize taktik versin .Ayyy ben de öyleyim işteee...o yüzden de ailemin sağlımığızın yerinde olmasına rağmen mutlu deyilim...çünki saat başı üzülüyorum...
Yok kız götürrrr...tartıdan tartıya çok fark olur...koy bavulunaAnnemlerde vardır da eski yeni bilmiom. Ama Napsam çok yer gezcez götursem mi ki. Ay eşim kızar ya bunu nereye goturuyon diyezaten ondan gizli yapiom rejimi de artık. Baskülü götürme fikri mantıklı aslında kontrolü kaybetmem. Bakım bakim düşünim
Yemin ederim bunun için psikoloğa bile gitmeyi düşündüm..nasıl umursamaz olunur bilen varsa bize taktik versin .
tamam canım tekrar tartılıp akşam yine bildirim yaparım inşallah. şimdi halıları yıkayacağım Allah bana kolaylıklar versin.Eveeeet tartıııl tabiki....mutlaka mutlaka
Olsun sen bikma yap . Az yiyorum o zamn . Peri bi de şimdi buna laf eder yemiyim dediğim çok cıss da kalıyor yaniBen yapıyorumda bugün yediğin cısı yeme diyorum gerçekten dediğimi yapıp onu değilde başka bir cısı yiyorsun
Hadi canım kolay gelsinnn...bekliycemtamam canım tekrar tartılıp akşam yine bildirim yaparım inşallah. şimdi halıları yıkayacağım Allah bana kolaylıklar versin.
Uf tek başına mı yikiyorsun bi de. Keşke yıkamaya neyin versen çok gıcık ve zor bi iş yahu. Ben bi mutfak halısı yıkayım demiştim hali haliliktan çıkmıştı . Deterjanli bırakmışim herhalde kurumuş iğrençtitamam canım tekrar tartılıp akşam yine bildirim yaparım inşallah. şimdi halıları yıkayacağım Allah bana kolaylıklar versin.
bazen etrafımdakilere bakıyorum hiç düşünmeden konuşup karşındakini kırıyor sonra hiçbir şey yokmuş gibi hayatına devam ediyor ve kırdığı insana sanki birşey dememiş gibi aynı davranıyor. ben öyle değilim işte. bir daha o insanın yüzüne bakamıyorum kırıldığımda ise hiç unutamıyorum.Yemin ederim bunun için psikoloğa bile gitmeyi düşündüm..
canım Allah kolaylık versin...işinde gücünde taşınmanda temizliğinde hayatında inşallah...günaydın kızlar. çok şükür bu hafta eksilerdeyim. yediklerime bu hafta dikkat ettim ancak eksi olmamın nedeni oruçlu olduğum halde iş yapmam oldu sanırım. iki güne taşınıyoruz. son iş olarak perde ve halıları yıkayacağım. daha önce birazını yıkamıştım bugünde kalan halıları yıkayıp işe nokta koyuyorum inşallah. ilk defa taşınırken içim rahat değil içimde bir korku var. yıllardır tayin dolayısıyla geziyoruz şimdi ise kendim ve eşimin ailesine yakın bir yerde oturacağım. buda beni ister istemez endişelendiriyor. inşallah sıkıntı olmaz çok hassas birisiyim ve olumsuzluklar karşısında çabuk kırılıyorum. lütfen bu mübarek ayda dualarınızda bana da yer verin. bir yola çıktık, Allah ım inşallah pişmanlık vermez. hakkımızda hayırlısı olsun ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?