Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok kız götürrrr...tartıdan tartıya çok fark olur...koy bavuluna
Ay valla mi mantıklı. . Ay tamam çaktırmadan yer buliyim ona . Zaten kışın diyet yapamama sebebim tartimin pilini n bitmesiydi görmemişim 66 lara dayandığımi. İnsanı kendine getiriyor.

öyle canım doğru söylüyorsun tabi. çok sıkıntılı olduğu halde birlikte oturmak zorunda olanlar var.

günaydınlar kızlar nasılsınız gelemedim kaç gündür . moralim bozuk biraz erkek kardeşin eşi hamileydi geçen gün gittikleri kontrolde bebeğin hiç suyunun kalmadığını gördüler ve hemen eğitim ve araştırma hastahanesine sevk ettiler yapılan araştırmalar sonucunda bebeğin böbreklerinin oluşmadığı anlaşıldı buna bağlı olarak ciğerlerinde ve solunum yolunda şişme ve su birikmesi olmuş . çarşamba günü kurula girecek büyük bir ihtimalle gebeliği sonlandıracaklar

Ben halı yıkamaya bayılırımmmmm...daracık banyoma sokar yıkarım küçük halıları...

Kacamaklarin hepsini yazdim bu hafta meyve (karpuz/kavun) yememem gerekiyordu lahmacun hele ayda 1 ama o koruma asamasindaymis bir de mocha olayi vardi zaten..

Ayyy canım benim yaaa...kaç haftalıktı?

acaba yine mi birinciyiz bugün. ayy bende bildirim yapmaya utanıyorum gerçekten dün 67,2 bugün 68,2 var bir gariplik ama çözemedim bir günde mi oldu bu
Ya sen oruçlu değilmiydin akşam tartışmıcan mı ?

nasıl umursamaz olunur bilen varsa bize taktik versin .
Ben veririm ama okuldayım akşama yazarım benim umursdığım tek yer kendi çekirdek ailem ablam abim anam babam onların dışında biri bişi yapınca o insanı yok sayıyorum ailemi de takmıcam inş başka eve çıkarsam onları takmamın tek nedeni aynı evde yaşıyor olmamız sabrım taşıyor o da olmasa ruhum umursamaz ha benim de kendimle sorunlarım var ama neyse yazarım akşam şu an müsait değilim pek

nasıl umursamaz olunur bilen varsa bize taktik versin .

zamanında gittiğim psikolog duymak istemediğin durumlarda radyo dinler gibi dinle ve geç demişti. ben beceremedim ama
babamın bana söylediği cümle beni kendime getirdi: Bu dünyada benim için benden değerli kimse yok

Çok üzüldüm canım ya Rabbim hayırlısını versin. Çok korktum şimdi sen öyle söyleyince

Ben halı yıkamaya bayılırımmmmm...daracık banyoma sokar yıkarım küçük halıları...

halı yıkamak sevilir mi kızım ya çok kızdım

şaka bir yana benimkileri de kargolayayım mı sana

Hadi bekliycez o zaman...

evet canım ilk bebekti . geçen senede kız kardeşim düşük yapmıştı onunda bebeğininde kalp atışları olmamıştı . artık ne kadar çok sağlıksız gebelik oluyor .
Allah sabr versin güzelim.ilk bebek olunca zor oluyo...

Yolla canım yıkarım serin serin...ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…