Ay valla mi mantıklı. . Ay tamam çaktırmadan yer buliyim ona . Zaten kışın diyet yapamama sebebim tartimin pilini n bitmesiydi görmemişim 66 lara dayandığımi. İnsanı kendine getiriyor.Yok kız götürrrr...tartıdan tartıya çok fark olur...koy bavuluna
öyle canım doğru söylüyorsun tabi. çok sıkıntılı olduğu halde birlikte oturmak zorunda olanlar var.canım Allah kolaylık versin...işinde gücünde taşınmanda temizliğinde hayatında inşallah...
şöyle düşün en azında yakınına gidiyorsun ya aynı evde kalmak zorunda kalsaydın daha kötü... kapını kapattığında sıkıntılarında kapının dışında kalsın inşallah...
yok kuzum eşim yardım edecek ben de yalnız yıkayamam.Uf tek başına mı yikiyorsun bi de. Keşke yıkamaya neyin versen çok gıcık ve zor bi iş yahu. Ben bi mutfak halısı yıkayım demiştim hali haliliktan çıkmıştı . Deterjanli bırakmışim herhalde kurumuş iğrençti
Ben halı yıkamaya bayılırımmmmm...daracık banyoma sokar yıkarım küçük halıları...Uf tek başına mı yikiyorsun bi de. Keşke yıkamaya neyin versen çok gıcık ve zor bi iş yahu. Ben bi mutfak halısı yıkayım demiştim hali haliliktan çıkmıştı . Deterjanli bırakmışim herhalde kurumuş iğrençti
Kacamaklarin hepsini yazdim bu hafta meyve (karpuz/kavun) yememem gerekiyordu lahmacun hele ayda 1 ama o koruma asamasindaymisMenün gayet iyi güzelim.her halde kilon için kızacağımı düşünüyorsun ama ben kızmadım da şaşırdım.bu kadar güzel menülerle bu yaşda 1kiloya takın vermen gerek.arada kaçamaklar var mı bize yazmadığın?
Ayyy canım benim yaaa...kaç haftalıktı?günaydınlar kızlar nasılsınız gelemedim kaç gündür . moralim bozuk biraz erkek kardeşin eşi hamileydi geçen gün gittikleri kontrolde bebeğin hiç suyunun kalmadığını gördüler ve hemen eğitim ve araştırma hastahanesine sevk ettiler yapılan araştırmalar sonucunda bebeğin böbreklerinin oluşmadığı anlaşıldı buna bağlı olarak ciğerlerinde ve solunum yolunda şişme ve su birikmesi olmuş . çarşamba günü kurula girecek büyük bir ihtimalle gebeliği sonlandıracaklar
Onlar pek ciddi kaçamaklar deyildi kiiiii....Kacamaklarin hepsini yazdim bu hafta meyve (karpuz/kavun) yememem gerekiyordu lahmacun hele ayda 1 ama o koruma asamasindaymisbir de mocha olayi vardi zaten..
Ayyy canım benim yaaa...kaç haftalıktı?
Valla bilmiyorum ya doktora gitsem iyi olacak sanirimOnlar pek ciddi kaçamaklar deyildi kiiiii....
Ayyy canım yaaa.Rabbim annesine sabr versin.peki ilk bebekmiydi?16 haftalık olmutu aynura
Ayyy canım yaaa.Rabbim annesine sabr versin.peki ilk bebekmiydi?
Ya sen oruçlu değilmiydin akşam tartışmıcan mı ?acaba yine mi birinciyiz bugün. ayy bende bildirim yapmaya utanıyorum gerçekten dün 67,2 bugün 68,2 var bir gariplik ama çözemedim bir günde mi oldu bu
Ben veririm ama okuldayım akşama yazarım benim umursdığım tek yer kendi çekirdek ailem ablam abim anam babam onların dışında biri bişi yapınca o insanı yok sayıyorum ailemi de takmıcam inş başka eve çıkarsamnasıl umursamaz olunur bilen varsa bize taktik versin .
nasıl umursamaz olunur bilen varsa bize taktik versin .
günaydınlar kızlar nasılsınız gelemedim kaç gündür . moralim bozuk biraz erkek kardeşin eşi hamileydi geçen gün gittikleri kontrolde bebeğin hiç suyunun kalmadığını gördüler ve hemen eğitim ve araştırma hastahanesine sevk ettiler yapılan araştırmalar sonucunda bebeğin böbreklerinin oluşmadığı anlaşıldı buna bağlı olarak ciğerlerinde ve solunum yolunda şişme ve su birikmesi olmuş . çarşamba günü kurula girecek büyük bir ihtimalle gebeliği sonlandıracaklar
Ben halı yıkamaya bayılırımmmmm...daracık banyoma sokar yıkarım küçük halıları...
Hadi bekliycez o zaman...Ya sen oruçlu değilmiydin akşam tartışmıcan mı ?
Ben veririm ama okuldayım akşama yazarım benim umursdığım tek yer kendi çekirdek ailem ablam abim anam babam onların dışında biri bişi yapınca o insanı yok sayıyorum ailemi de takmıcam inş başka eve çıkarsamonları takmamın tek nedeni aynı evde yaşıyor olmamız sabrım taşıyor o da olmasa ruhum umursamaz ha benim de kendimle sorunlarım var ama neyse yazarım akşam şu an müsait değilim pek
Allah sabr versin güzelim.ilk bebek olunca zor oluyo...evet canım ilk bebekti . geçen senede kız kardeşim düşük yapmıştı onunda bebeğininde kalp atışları olmamıştı . artık ne kadar çok sağlıksız gebelik oluyor .
Yolla canım yıkarım serin serin...ohhhzamanında gittiğim psikolog duymak istemediğin durumlarda radyo dinler gibi dinle ve geç demişti. ben beceremedim ama
babamın bana söylediği cümle beni kendime getirdi: Bu dünyada benim için benden değerli kimse yok
Çok üzüldüm canım ya Rabbim hayırlısını versin. Çok korktum şimdi sen öyle söyleyince
halı yıkamak sevilir mi kızım yaçok kızdım
şaka bir yana benimkileri de kargolayayım mı sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?