Önyargili gitme suveyma !bazen etrafımdakilere bakıyorum hiç düşünmeden konuşup karşındakini kırıyor sonra hiçbir şey yokmuş gibi hayatına devam ediyor ve kırdığı insana sanki birşey dememiş gibi aynı davranıyor. ben öyle değilim işte. bir daha o insanın yüzüne bakamıyorum kırıldığımda ise hiç unutamıyorum.
Gecmis olsun nazlim . Kac aylikti ?günaydınlar kızlar nasılsınız gelemedim kaç gündür . moralim bozuk biraz erkek kardeşin eşi hamileydi geçen gün gittikleri kontrolde bebeğin hiç suyunun kalmadığını gördüler ve hemen eğitim ve araştırma hastahanesine sevk ettiler yapılan araştırmalar sonucunda bebeğin böbreklerinin oluşmadığı anlaşıldı buna bağlı olarak ciğerlerinde ve solunum
yolunda şişme ve su birikmesi olmuş . çarşamba günü kurula girecek büyük bir ihtimalle gebeliği sonlandıracaklar
Oooo bunu duyduğuma sevindim tamam o zaman :))Olsun sen bikma yap . Az yiyorum o zamn . Peri bi de şimdi buna laf eder yemiyim dediğim çok cıss da kalıyor yani
Yok canım bugün oruçlu değilimYa sen oruçlu değilmiydin akşam tartışmıcan mı ?
Ben veririm ama okuldayım akşama yazarım benim umursdığım tek yer kendi çekirdek ailem ablam abim anam babam onların dışında biri bişi yapınca o insanı yok sayıyorum ailemi de takmıcam inş başka eve çıkarsamonları takmamın tek nedeni aynı evde yaşıyor olmamız sabrım taşıyor o da olmasa ruhum umursamaz ha benim de kendimle sorunlarım var ama neyse yazarım akşam şu an müsait değilim pek
canım ne denir bilemem ki... hiç bir teselli cümlesi onların acısını tanımlayamaz... Allah sabır versin bu bekleyişte...günaydınlar kızlar nasılsınız gelemedim kaç gündür . moralim bozuk biraz erkek kardeşin eşi hamileydi geçen gün gittikleri kontrolde bebeğin hiç suyunun kalmadığını gördüler ve hemen eğitim ve araştırma hastahanesine sevk ettiler yapılan araştırmalar sonucunda bebeğin böbreklerinin oluşmadığı anlaşıldı buna bağlı olarak ciğerlerinde ve solunum yolunda şişme ve su birikmesi olmuş . çarşamba günü kurula girecek büyük bir ihtimalle gebeliği sonlandıracaklar
zamanında gittiğim psikolog duymak istemediğin durumlarda radyo dinler gibi dinle ve geç demişti. ben beceremedim ama
babamın bana söylediği cümle beni kendime getirdi: Bu dünyada benim için benden değerli kimse yok
Çok üzüldüm canım ya Rabbim hayırlısını versin. Çok korktum şimdi sen öyle söyleyince
halı yıkamak sevilir mi kızım yaçok kızdım
şaka bir yana benimkileri de kargolayayım mı sana
canım bişey kalmamış yaaa. pıtır pıtır mezun olacak herkes yakındaaaaa ama olmaz ki regl oldum
Dün tartıldıydım onu yazayım bari:
Geçen Hafta: 56.7
Bu hafta: 56.4
Fark:-300 gr
Hedef:55.9
Kendi rekorumu kırıyorum
kizzzzz gönder kilonu bana 100 gr ma daha ihtiyacım oldu.mezun olayımaaaa ama olmaz ki regl oldum
Kendi rekorumu kırıyorum
amin İNŞALLAH canım
4 aylık olmuştu abla . ALLAH hayırlı ve sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin .Gecmis olsun nazlim . Kac aylikti ?
Herseyin hayirlisi . Canlari saggolsun uzulmeyin.
canım ne denir bilemem ki... hiç bir teselli cümlesi onların acısını tanımlayamaz... Allah sabır versin bu bekleyişte...
bir tanıdığım bebeğin kalp atışları yok diye kürtaj olacaktı.. başka doktora gittiler... bebek sapasağlam... canlı bebeği kürtaj yapacaktı doktor eğer başka doktora gitmeselerdi...
E takımdan kopunca böyle oluyo diycem ama bi de reglmişsin.ne zaman dönüyosin takıma hayrişim?Merhaba 7. takımın fıstık hanımları.
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 68.3
Bu hafta:68.1
Fark: 200 gram
Yüzde: % 0.30
Reglimin ilk günü. Cem yılmazın deyişiyle hallerim geldi her yanım şiş şiş
amin canım... yediğimiz içtiğimizden böyle bebeklerde de hep bir maraz çıkıyor...dediğin gibi sağlıklı bebek dünyaya getirmek şans artık...ama her şeyin bir nedeni vardır ...inşallah sağlıklı bir yavru alırlar kucaklarına...hülüş kendi doktoru eğitim araştırma hastahanesine sevk ettiği için orda baya detaylı bakıldı herşeyine . kısmet değilmiş demekki . ALLAH hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli evlat nasip eder İNŞALLAH
Selinim yetmezmi yaaaa?çok zayıfsın ama sen...ben o kadar zayıflasam kocam boşar beni.senin sevgilin bi şey demiyomu?aaaa ama olmaz ki regl oldum
Kendi rekorumu kırıyorum
Bak listeye alınmama kararın bu konuda da isabetli olmuş.tatile ne zaman gidiyosun?Akşama kadar çok uğrayamam sanırım.Şimdiden kilo veren herkesi tebrik ederimHepinize iyi günler
Yarın sabah gidicem kaptanım ..Bak listeye alınmama kararın bu konuda da isabetli olmuş.tatile ne zaman gidiyosun?
İyi yolculuklar canım...Yarın sabah gidicem kaptanım ..
Ablam kaç aydır bir gidemedim hedefe, buralardayım ya merak etme senin mezuniyetinide görücezcanım bişey kalmamış yaaa. pıtır pıtır mezun olacak herkes yakında
Aman göndereyim ne olacak yaa sen mezun ol yeter ki, rahat rahat tatilde yekizzzzz gönder kilonu bana 100 gr ma daha ihtiyacım oldu.mezun olayım
Takipteyim mmmmmmyarışa devam madem o 55 ı görmeden olmazzzz 55.9999 da olsa
Imm yetmez tatlım ya, yeterli gelmiyor hala. Hem benim sevgili bağırsaklardan rahatsız, hastalık aktif şuan benden zayıf duruyor. Oda kalsa hiç vermesemde olur, kızıyorda banane, kimseyi dinlemiyorum benSelinim yetmezmi yaaaa?çok zayıfsın ama sen...ben o kadar zayıflasam kocam boşar beni.senin sevgilin bi şey demiyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?