Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Önyargili gitme suveyma !
İnsanlari en cok uzen sey bence budur ..

Gecmis olsun nazlim . Kac aylikti ?
Herseyin hayirlisi . Canlari saggolsun uzulmeyin .

Olsun sen bikma yap . Az yiyorum o zamn . Peri bi de şimdi buna laf eder yemiyim dediğim çok cıss da kalıyor yani
Oooo bunu duyduğuma sevindim tamam o zaman :))
Yok canım bugün oruçlu değilim

canım ne denir bilemem ki... hiç bir teselli cümlesi onların acısını tanımlayamaz... Allah sabır versin bu bekleyişte...
bir tanıdığım bebeğin kalp atışları yok diye kürtaj olacaktı.. başka doktora gittiler... bebek sapasağlam... canlı bebeği kürtaj yapacaktı doktor eğer başka doktora gitmeselerdi...

çok sağol canım amin İNŞALLAH . bende korkar oldum 2.yi yapmakta

aaaa ama olmaz ki regl oldum
Dün tartıldıydım onu yazayım bari:

Geçen Hafta: 56.7
Bu hafta: 56.4
Fark:-300 gr

Hedef:55.9

Kendi rekorumu kırıyorum
kizzzzz gönder kilonu bana 100 gr ma daha ihtiyacım oldu.mezun olayım
Takipteyim mmmmmm yarışa devam madem o 55 ı görmeden olmazzzz 55.9999 da olsa

N Naz cım, Allah tez zamanda şifasını versin, çok üzüldüm
amin İNŞALLAH canım
Gecmis olsun nazlim . Kac aylikti ?
Herseyin hayirlisi . Canlari saggolsun uzulmeyin .
4 aylık olmuştu abla . ALLAH hayırlı ve sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin .

hülüş kendi doktoru eğitim araştırma hastahanesine sevk ettiği için orda baya detaylı bakıldı herşeyine . kısmet değilmiş demekki . ALLAH hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli evlat nasip eder İNŞALLAH

Merhaba 7. takımın fıstık hanımları.
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 68.3
Bu hafta:68.1
Fark: 200 gram
Yüzde: % 0.30
Reglimin ilk günü. Cem yılmazın deyişiyle hallerim geldi her yanım şiş şiş
E takımdan kopunca böyle oluyo diycem ama bi de reglmişsin.ne zaman dönüyosin takıma hayrişim?

amin canım... yediğimiz içtiğimizden böyle bebeklerde de hep bir maraz çıkıyor...dediğin gibi sağlıklı bebek dünyaya getirmek şans artık...ama her şeyin bir nedeni vardır ...inşallah sağlıklı bir yavru alırlar kucaklarına...

Eve geldim. Gene kahvaltı yapasım yok . Uyucam biraz .uyanınca yerim oruca hazırlık açısından da iyi oluo boyle yemeden aç durmak sağlıksız belki ama . Akşam yemeğinde hakkını veriyoz yani görüşürüz kızlarrrr

canım bişey kalmamış yaaa. pıtır pıtır mezun olacak herkes yakında
Ablam kaç aydır bir gidemedim hedefe, buralardayım ya merak etme senin mezuniyetinide görücez Hem bak gitselerde geri dönüyorlar mezunlar

kizzzzz gönder kilonu bana 100 gr ma daha ihtiyacım oldu.mezun olayım
Takipteyim mmmmmm yarışa devam madem o 55 ı görmeden olmazzzz 55.9999 da olsa
Aman göndereyim ne olacak yaa sen mezun ol yeter ki, rahat rahat tatilde ye

Selinim yetmezmi yaaaa?çok zayıfsın ama sen...ben o kadar zayıflasam kocam boşar beni.senin sevgilin bi şey demiyomu?
Imm yetmez tatlım ya, yeterli gelmiyor hala. Hem benim sevgili bağırsaklardan rahatsız, hastalık aktif şuan benden zayıf duruyor. Oda kalsa hiç vermesemde olur, kızıyorda banane, kimseyi dinlemiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…