aa evet söylemişdin.Rabbim şifa versin...nerede tanıştınız?Ablam kaç aydır bir gidemedim hedefe, buralardayım ya merak etme senin mezuniyetinide görücezHem bak gitselerde geri dönüyorlar mezunlar
Aman göndereyim ne olacak yaa sen mezun ol yeter ki, rahat rahat tatilde ye
Imm yetmez tatlım ya, yeterli gelmiyor hala. Hem benim sevgili bağırsaklardan rahatsız, hastalık aktif şuan benden zayıf duruyor. Oda kalsa hiç vermesemde olur, kızıyorda banane, kimseyi dinlemiyorum ben
o günleri görebilecekmiyim ya... 68 olsam gerisi kolay sanki... ama 2,5 ay olacak neredeyse ve ben 6 kilo vermişim... ya bakıyorum da zayıflama hikayelerine millet 4 ayda 20 kilo veriyor... tabi spor falanda yapıyor... kendimi çok hayıfladım bugün...Ablam kaç aydır bir gidemedim hedefe, buralardayım ya merak etme senin mezuniyetinide görücezHem bak gitselerde geri dönüyorlar mezunlar
Aman göndereyim ne olacak yaa sen mezun ol yeter ki, rahat rahat tatilde ye
Imm yetmez tatlım ya, yeterli gelmiyor hala. Hem benim sevgili bağırsaklardan rahatsız, hastalık aktif şuan benden zayıf duruyor. Oda kalsa hiç vermesemde olur, kızıyorda banane, kimseyi dinlemiyorum ben
Aynen spor yapsan gider haftaya 1kilo...o günleri görebilecekmiyim ya... 68 olsam gerisi kolay sanki... ama 2,5 ay olacak neredeyse ve ben 6 kilo vermişim... ya bakıyorum da zayıflama hikayelerine millet 4 ayda 20 kilo veriyor... tabi spor falanda yapıyor... kendimi çok hayıfladım bugün...
az olsun benim olsun ama şöyle kilo kilo gitse ne güzel olurdu... tembelliğimden böyle aylarca sürecek heralde...
Canım ne güzel vermissin işte niye uzuluyon kiKilo Bildirimi:
Geçen Hafta: 62.200
Bu Hafta: 61.800
Fark: 400 gr
tekrar oruca başladım demişsin...sahur yapıp bu sabah mı tartıldın... akşam ki yediklerinin şişliğidir belki o 1 kilo...iftara doğru tekrar tartıl bakalım...Kilo bildirimim
gecen hafta : 82.2
bu hafta :83.2
fark :+1.0
inanamıyorum gerçekten 2 gün kaçamak yaptım ve sonuç bana +1 kilo olarak geri geldi çok sinirliym kendime iyiki listede deglmişim
Canım benim 5gün sonranın regli kilo aldırmaz.hafta içi menülerin nasıldı?tam hatırlayamıyorum...listedesin artık biliyosun dimi güzelim?artık kilo vermek zorundasın...senin isteyinden ziyade takımın yüzdesi de söz konusu.inşallah önümüzdeki hafta daha dikkatli olursunGünaydın kızlar haftalik kilo bildirimim
İlk kilo: 80
Gecen hafta: 74.3
Bu hafta: 74.4
Fark: +100 gr
5 gün sonra regl olcam kızlar 100 gr ordan gelmiş olabilir
Hmmm bak bu olmamış canımKilo bildirimim
gecen hafta : 82.2
bu hafta :83.2
fark :+1.0
inanamıyorum gerçekten 2 gün kaçamak yaptım ve sonuç bana +1 kilo olarak geri geldi çok sinirliym kendime iyiki listede deglmişim
Tebrikler vapmirim...listeye alalım mı ne diyosun?hazırmısın sadece kendin için deyil 7.takım için de kilo vermeye?Geçen hafta: 61,7
Bu hafta: 60,9
Fark: 800 gram
Yüzde: 1,29
Amin canım, Rabbim tüm hastalara şifa versin.Üniversiteden ortak arkadaş grubumuz vardı, takıla takıla sevgili oldukaa evet söylemişdin.Rabbim şifa versin...nerede tanıştınız?
o günleri görebilecekmiyim ya... 68 olsam gerisi kolay sanki... ama 2,5 ay olacak neredeyse ve ben 6 kilo vermişim... ya bakıyorum da zayıflama hikayelerine millet 4 ayda 20 kilo veriyor... tabi spor falanda yapıyor... kendimi çok hayıfladım bugün...
az olsun benim olsun ama şöyle kilo kilo gitse ne güzel olurdu... tembelliğimden böyle aylarca sürecek heralde...
İyi yolculuklar canım...
Haklısın canım ama ne biliyim bir 600 gr en az her hafta vermek istiyorumCanım ne güzel vermissin işte niye uzuluyon ki
haklısın canım...aslında dün akşam bitik durumdaydım... moralimde kötüydü ipin ucunu iyice kaçırdım ben bu işi kıvıramıycam diye düşünüyordum...birde yarın sabah tartılcam cuma için acaba kaç kilo artım vardır diye korktum...eğer sabah artı görseydim iyice çökerdim ...en azından eşimin bana bayram için aldığı kıyafetlerin içine girecek kadar zayıflasam ... harika olacağım hatta size burada fotoğrafını da göstercem....ramazan olmasa detoks yapabilirdim bu hafta...çokta iyi olurdu biraz hızlanırdı kilo vermem...Ablam sende verirsin spor yapmıyorsun ama yediklerine de çok dikkat etmiyorsun. İlk başladığın haftalarda daha çok düzenliydin. Ya ögünlerin kaçıyor ya da yemeklerin. Düzenli ve dikkatli yesen bence daha hızlı vericeksin.Kendinle ilgilen birazcık en azından şu süreçte
Inşallah önemli bişey yoktur Nazcım..günaydınlar kızlar nasılsınız gelemedim kaç gündür . moralim bozuk biraz erkek kardeşin eşi hamileydi geçen gün gittikleri kontrolde bebeğin hiç suyunun kalmadığını gördüler ve hemen eğitim ve araştırma hastahanesine sevk ettiler yapılan araştırmalar sonucunda bebeğin böbreklerinin oluşmadığı anlaşıldı buna bağlı olarak ciğerlerinde ve solunum yolunda şişme ve su birikmesi olmuş . çarşamba günü kurula girecek büyük bir ihtimalle gebeliği sonlandıracaklar
Darısı benim başıma***7.TAKIM 419.ETAP***
yasom7272(70.6///)
suveyma(67.5///)
HIRSIZI(74.9/74.3/0.6/%0.80)
habinar(79///)
Asli_95(64.1/63.5/0.6/%0.94)
munukedi(69.1/68.7/0.4/%0.58)
karar77(90///)
psikohayris(68.4/68.1/0.3/%0.44)
feraceli(80///)
asfarovski(73.2///)
vorones(56.8/56.5/0.3/%0.53)
besive(74.3/74.4/-0.1/%-0.13)
mor vampir(61.7/60.9/0.8/%1.29)başlangıç tarihi 18.05,ilk kilosu 63.6,hedef kilosu 55
_incitanesi_(63.9///%)başlangıç tarihi 05.05,ilk kilosu 66.2,hedef kilosu 60
kızları da ekledim,listeye girmleriyle ilgili önce bi konuşalım.Aydan bu gün inciyi rutin kontrolü için doktora götürecekti,her halde yatıp zıbarmış şimdi de
_incitanesi_
7. TAKIM ORTALAMASI:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?