Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

arkadaslar .. sirada bekleyen sadece bir kisi varsa. tabi ki gitmek istemem.
ben hak yememek adina dedim..
bu ara pek paylasimda olmadigimdan.. silersen kirilmam yani..
size birakiyorum canlarim.

merhaba kızlar a.s.
bugün diyete uyabildim o yüzden yediklerimi yazayım :)

sabak iki dilim k.ekmeğiyle klasik kahvaltı
ara bi yeşil elma
öğlen bi kase çorba bi pors. kabak yemeği az yoğurt
ara 3 kayısı
akşam bi kase çorba bi pors. yağsız makarna
ara 3 çilek

kendime bir hafta verdim kızlar,mezun olurum yada olmam ama bir hafta sonra çıkıcam.benim yerime girer ilk sırada bekleyen.

kızlar takımda olmayan sadece sizlermisiniz gmzzga ne kadar süredir buradasın cuma günkü kilon kaçtı

oh canıma değsin sen cuma kaç kiloydun

ohcanımadeğsin bu hafta listedesin cnm bnm cumaki kilonu tekrar bildirirmisin

gmzzga cnm takım kurallarımız gereği 7 günlük kilo baz alınır ve yarışmacıya 1 hafta süre tanırız

haftaya listeye girersin cnm bnm

yarışçı
zalimi ewet
askito
ebtuna ewet
pregant
meral
cigdem83 çıktı
genciza
perperi ewet
saliormoon ewet
zeynep__05 ewet

ayçin cnm 5 ewet oyunu toparladım

takımda 9 kişi var sen yorumsuzsun etti 8 4+1 5 ewet oyuyla karırımızı ewet olarak bildiriyorum cnm
zeynep__05 ewet

kızlar yemek olarak patates yemeği yedim,1 küçük kase yoğurt yedim,2 küçük dilim beyaz ekmek yedim çünkü çavdar yoktu,salata yedim
45 dk yürüyüş yaptım...aslında daha çok ama ben sürekli yürüdüğümü sayıyorum,sonrasında markete falan gittim ama orda tempolu yürümediğim için onları saymıyorum
neyse...sonra nivea body egzersizlerimi yaptım
çayın yanında 3-4 bisküvi yedim gene:)
bakalım cumaya neler görücez

ohh emo$um kim tutar seni beyaa...
sen iyice gaza geldinn .. yakindir mezuniyett :lepi:

ayyy inşallah inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
4 kilo daha vermem lazım,inşallah yılmam veririmhihoyyyt
çok gaza geldim sorma...böyle devam inşallhkaydirigubbakcemile2
seni d ebekliyom yanımaaaaasempatiksalakcinniaklinialirimsmileolumunekankayizsmile

yok tatlum var olmaz olurmu meral haftaya çıkıyor nasılsa kalan bir kişiyi haftaya alcam

ohcanımadeğsin eğer bir aksilik olmazsa seni takıma alıyorum canım hayırlı olsun hepimize bol paylaşımlı bir 7. takıma hoşgeldin dadlum

Son düzenleme:

hayırlı olsun bideneeem ŞenizŞeniz ohcanımadeysincim şu nickini değiştirsen diyorum daha da uzun bi nick bulsan mirmirmirmir fisfisfis abdurrahmanoğullarından gibi fisfisfis

hayırlı olsun bideneeem ŞenizŞeniz ohcanımadeysincim şu nickini değiştirsen diyorum daha da uzun bi nick bulsan mirmirmirmir fisfisfis abdurrahmanoğullarından gibi fisfisfis

hahahahaha:roflol::roflol: canım ya güldürdün gece gece..hilal de gitsin yaa tabi istersen ohcanımadeysinçatlapatlagörgününü vs de diyebilirsin..saol bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…