Sana iyi gezenler canim anne lerde...neredeyse yarım ekmek yedim...şimdi de öyle açım ki ...Ama sahur yap cam şimdi yersem kötü oluröğlen o 3dilim ekmeyin ardından akşam sadece yoğurt yemen iyi olmuş hülyam...
Kaç haftadır zaten derecedeyiz saraycammm...bu arada kilo veren ve veremeyen herkesi tebrik ederim, 4. olmuşuz ve bence 3 hafta üst üste 1. olup, sonrasında 4. olmak bile büyük başarı.. tekrar tebrikler
Immmmm enfessssss...patates kızartma deyildir diye umud ediyorum...bi de 4.olmuşuz...merhaba arkadaslar takım sonucları acıklandımı umarım 1. oluruz
Bugunki menumü yazıyorum bakalım arkadaşlarım beğeneceklermi
sahur uyuya kalmışım yapamadım
iftar
1 kase yoğurtlu çorba
4 et köfte
bir kaşık kadar patates
bol salata
ayran
3 dilim tambuğday ekmeği
birazdan biraz meyve yemeyi düşünüyorum
merhaba arkadaslar takım sonucları acıklandımı umarım 1. oluruz
iftar
1 kase yoğurtlu çorba
4 et köfte
bir kaşık kadar patates
bol salata
ayran
3 dilim tambuğday ekmeği
Kaç haftadır zaten derecedeyiz saraycammm...
Biliyorum biliyorum çok kötü oldu akşamAkşamkı menün çok fena biliyosun dimi bitanem....dikkattt daha çok dikkat
iyi geçti canım listemi yazdım dün arkadaslarında uyarılarına dikkat ederek dugün daha iyiydimHaaa tamam o zaman ablammm...bu hafta sende 2kilo bekliyorummm...kesinlikle kolayca vere bilirsin.nasıl geçti bugünün?
Fatmam çorbanda pirinç var mı?1 Kaşık patatesten bişeycik olmaz...ama ekmeğin çok onu 1 dilimle sınırlandırabilirmisin?merhaba arkadaslar takım sonucları acıklandımı umarım 1. oluruz
iftar
1 kase yoğurtlu çorba
4 et köfte
bir kaşık kadar patates
bol salata
ayran
3 dilim tambuğday ekmeği
yok canım fırında beğendiğine sevindimImmmmm enfessssss...patates kızartma deyildir diye umud ediyorum...bi de 4.olmuşuz...
Hülyam fatma ablanın kilosu fazla olduğu için bence gayet iyi,zamanla azalta bilir tabi bence(yasom ablam gibi yazdım)Fatmam çorbanda pirinç var mı?1 Kaşık patatesten bişeycik olmaz...ama ekmeğin çok onu 1 dilimle sınırlandırabilirmisin?
Oh ohhh misssyok canım fırında beğendiğine sevindim
tamam canım yarın bir dilim daha eksik yemeye çalışırımFatmam çorbanda pirinç var mı?1 Kaşık patatesten bişeycik olmaz...ama ekmeğin çok onu 1 dilimle sınırlandırabilirmisin?
evet canım corbamda pirinç vardıtamam canım yarın bir dilim daha eksik yemeye çalışırım
tamam canım yarın bir dilim daha eksik yemeye çalışırım
tamam canım yarın bir dilim daha eksik yemeye çalışırım
tesekkür ederim canımafiyet olsun canım, ben beğendim, hatta köfte fazla bile olabilirdi bence :)
evet canım corbamda pirinç vardı
Saraycam çorbada pirinç var zaten başlıbaşına kalorili...her Çorba diyet Çorba olmuyor..ben Fatma'nın yerinde olsam belki 1 dilim yerdim belki de hiç ekmek yemezdim..Daydream- çorba içtiğin için öyle yazmış
çorba 1 dilim ekmeğe bedelmiş, çorba içeceğin zaman 2 dilime düşürebilirsin,
Tabi canım dün yazdım ben Fatmaya kilona göre iyi ama şimdilik diye..ama bu akşamki Çorbası Pirinçli ve 3 dilim çok fazla kilosuna görede fazla...Hülyam fatma ablanın kilosu fazla olduğu için bence gayet iyi,zamanla azalta bilir tabi bence(yasom ablam gibi yazdım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?