Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Saraycam çorbada pirinç var zaten başlıbaşına kalorili...her Çorba diyet Çorba olmuyor..ben Fatma'nın yerinde olsam belki 1 dilim yerdim belki de hiç ekmek yemezdim..

haklısın tabiki ama kilosu fazla olduğundan yavaş yavaş azaltırsa daha iyi sonuç alır fatma ablam

Antepia27 ben pirinc yerine hep bulgur tercih ediyorum, çocuklarımında öyle alışmasını istiyorum, örneğin yoğurt çorbasına yarma katıyorum, :)

haklısın canım pirinçten mümkün olduğunca uzak kacmalıyım saraycam 20 dk kadarda yürüdüm

haklısın canım pirinçten mümkün olduğunca uzak kacmalıyım saraycam 20 dk kadarda yürüdüm

ohh maşallah, şimdilik 20 dakika çok iyi, kilo verdikçe farkında olmadan artıracaksın zaten,

aslında diyet bir nevi sağlıklı yaşamayı öğrenmek bana göre, ben çocuklarıma çok nadir kızartma yapıyorum, zararlı gıdalara alışmasınlar diye, pirinci azalttım, makarnayı en fazla ayda 1 defa yaparım, pirinç pilavınıda 2-3 haftada bir ancak yaparım, genelde bulgurlu yiyecekler tercih ediyorum ana yemeğin yanına, pilav, dolma, sarma gibi :)

Antepia27 Fatma son gittiğin diyetisyenin menüsünü paylaşırmısın varsa..
canım son bir yıdır gitmedim ama dedigim gibi cok fazla diyetsyene gittim bir cogunun listeleri aynı şunu diym 11 dilim ekmek yeme hakkım vardı öğle protein akşam sebze aralarda meyve ve süt benim sorunum uzun süre motivasyonumu koruyamamak hayatım çok yoğun olduğu için yazdıkarını yapmak bana yorucu gelirdi yazın genelde kendime zaman ayırabildiğim için daha iyi kilo verebiliyorum fakat sizinle günlük kontrolün daha etkili olacağına inanıyorum

Kesinlikle burada devam edersen çok güzel kilolar verirsin..bide kendine hedefler koy ,şu kiloya inince şunu alacağım gibi..ve o kiloya inmeden alma :)

Olsun ablammm bi zaten hep buralardayız.biz seninle el ele verip tüm kızları mezun ederiz...sen de bu süreçte güzelce verirsin kilolarını...inşallah bıkmazsın bizden

kızlar bir çay tarifi var çok ödem attırıyormuş, ramazanda belki zararlı olabilir ama diğer zamanlarda yapılır gibi :)

adı metabolizma çayı
malzemeleri

1 elma
1 limon
1 tane çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
5-6 tane karanfil

1 çay kaşığı toz zencefil veya 1 dilim taze zencefil
1,5 litre kaynamış su

Hazırlanışı,
Çayımızı geceden hazırlıyoruz, sabah işe giderken rahatça götürebilmek için veya uyanır uyanmaz içmeniz gerektiği için bu şekilde çok pratik oluyor hem de çay iyi demleniyor.

Elma ve limonu iyice yıkayıp dörde bölüyoruz. Büyük bir tencereye tüm malzemeleri alıyoruz üzerine kaynamış sıcak suyu ekliyoruz. Tencerenin kapağını kapatıp sabaha kadar bekletiyoruz. Sabah, limonları iyice sıkıyoruz ki içindeki su çıksın. Çayı süzüp cam bir şişeye alıyoruz. Bu şekilde buzdolabında iki gün bekletebiliyoruz.

KESİNLİKLE ÇAYI KAYNATMAK YOK. MALZEMELERİN ÜZERİNE KAYNAR SUYU EKLEYİP SABAHA KADAR KENDİ KENDİNE DEMLENMEYE BIRAKIYORUZ. GÜNDE 3 ÖĞÜN SOĞUMUŞ ÇAYI İÇİYORUZ. SAKIN İÇİNE ŞEKER, BAL, PEKMEZ EKLEMEYİN. TARİFTE NE YAZIYORSA HARFİYEN UYGULAYIN.

Önemli bilgiler,

Metabolizmayı hızlandıran çayı her üç öğünden bir saat önce bir bardak olmak üzere günde toplam üç bardak içiyoruz. Çayı her gün içmeye devam edin.

Bunu yaptıydım ben ama zencefille zerdeçal koymamıştım..

işe yaradı mı, bende ramazandan sonra düşünüyorum
Valla rahatlatıyor ama zayıflamaya bi çaresi yok bu çayların ama ödem attırıcı,o yönden iyi....ben geçen bi Çay paylaşmıştım sahur için onu yapıyorum bazen fotosunu silmediysem yükleyeyim tekrar..bakıyorum hemeeen..evet silmemişim..

İyi akşamlar,

4. olmuşuz bence fena değil, bizim takım şok diyetlerle zayıflayıp yüzdeyi uçurmuyor, gram gram versek de hakkıyla veriyoruz, tebrik ediyorum kızlar hepinizi Bu hafta vucudun oruca adepte olma haftasıydı eminim haftaya daha güzel yüzdeler gelecektir

canım sen bakımlı kadınsın, sormak istiyorum, kırışık kremi vs. kullanıyor musun, ben tam bir krem özürlüyüm, hiç bir şey kullanmam, ama artık vakti geldi gibi
Ben düzenli krem sürmüyorum diaderminenin bir kremi var bazen onu Bazende Isparta'dan aldığım Gül kremim var onu sürüyorum.,.arada bir Kil maskesi yapıyorum...oda aklıma gelirse..

slm kızlar evet saraycam herşeyin ucundan bakınca nefsin köreliyo bence dayanamadığınız şeylere tadına bakıp bıraklabilir ama çoğumuz battı balık yan gitti diyip devam ediyoruz malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…