Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yarisci
zalimi geri döndü
askito
ebtuna
pregant
meral
cigdem83( ayrıldı
genciza
perperi( 99,9...........izinli
saliormoon
zeynep__05
ohcanimadeysin yeni üye
nesibe22 yeni üye

teşk canımopuyorumnanaktan

bende bugün yediklerimi yazayım..
sabah
domates,salatalık,peynir,yumurta

ara
ays ti kaydirigubbakcemile3

öğlen
salata,ızgara et

ara
kahve

akşam
karpuz peynir çilek

ara süt

ayrıca ab rocket sağolsun aralıklarla 250 mekik çektim karnım nasıl yandı ağrıyor anlatamam..günlük egzersizimi yaptım..:dance:

hilal 250 mekik miiiiiii
süpermiş yaa...aslında benim ihtiyacım var böyle bi şeye...göbek bölgem sorunlu çünkü...kendim o kadar yapamıyorum

evettt kızlar ben geldim

listeden meral ve çiğdem çıkıyor.kendi istekleriyle ayrıldı göstereceğizki geri gelme şansları olsun.

yeni listemiz

yarisci
ebtuna
askito
zalimi
pregant
perperi
sailormoon
ohcanimadedsin
nesibe62
gmzza
genciza
zeynep_o5

yeni üyelerin yeni üye olduğunu bildireceğiz.
onların kiloları ofiste kayıtlı bende cuma sabahı yazacağım
zalimi senin durumunuda cumaya kadar püsküütün kurallarını çoğunluk kabul ederse yeni üye olarak gireceksin.geçen haftaki kilonu unutma.:)))))))))

hilmiş sen daha burdasın bitr yere gitmek yok artık biran önce diyete başla

ayşegül sende öyle mezun olmadan ve kilonu sabitlemeden kaçmak yok bırakmam ona göre

çidommm süpersin bebeğim maşallah sana

zalimi canım perperiyi listede izinli yazma izinli olmak yasak kurallar gereği
zaten perperi bu hafta artık kilo bildirmek zorunda

zalimi çok teşekkür ederim canım benim...inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız...bunu da beraber yapıcaz inşallah...
benim hedefim 62 kilo...o kiloyla mezun olurum inşallah

emoş şimdiki halinmi bu canım gayet seksü görünüyorsunaklinialirimsmileaklinialirimsmile:jeyyar:

ivet canımsempatiksalakcinniçok tenküüüükaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
ahh bi de 84 kilo halimi görseydin-tatlicadiarzu-
eklemiştik burayaeyvahedigeldismile
ama eşim pcden silmiş,bi daha bulamadımbilmiyorumkismile

tmm cnm bnm anladım off umarım kabul edilir kurallar çok hoşuma gitti adaletsizlik oluyordu

2.maddesi çok güzel hamilelik ve hastalık bir özür sonuçta ben boğazımı tutamadığımdan kilo almadım

ilaçlar yüzünden yeeden kilo aldım

hani diyorla ya kilo alıp dönene ceza diye

bilmiyorum ama püsküütün kurallarını çok beğendim umarım kabul edilir

şimdilik sanırım 3 red 3 kabul var

aycin timem gitmiyom :)

annemde kaliyoruz bu hafta.. inan bana hergün tatli yapiyor. vee hep sevdigim yemekleri pisiriyo.

ilk gün yemicem dedim.. allahim neler sayiyorlar bana.. zaten esimde destekliyo onu..
ikisi ömrümü yiyiyor..

bende iyi bakalim 1 hafta daha erteleyim dedim:)

insallah cuma kilo almis olmammm..

evime döneyim .. size ve kendime söz veriyorum .ilk olarak step yapmaya baslicam.

canım sen de çok güzel kilo vermişsin maşalla. sen mezun mu olmuştun unutuum. söylediklerin çok doğru birileri gaz vermeden olmuyor galiba. ama yüksek irade gerektiriyor kilo vermek. kızın kaç yaşında?

aaa 14 kilo verince 62 olursun dimi..62 normal bence ben neden52 yaptıysam hesabı..sempatiksalakcinni
14 kilo verse 52 olur aaa çok zayıf diyorumkaydirigubbakcemile3

aslında 62 bana fazla zayıf geliyor. haftasonu mümkün olursa yağ ve kas ağırlığımı ölçtürücem. o zaman gerçek ideal kilom ortaya çıkar

evet hilmiş...hareket hareket hareket...yolundan dönme...bu mola ne kadar uzun sürerse o kadar kilo alırsın ve dönmen ,motivasyonun o kadar zorlaşır unutma...yine de amacını unutma sen:))
bekliyoz bakalım...

ay olur mu güzelim. 1.72 boya 68 mükemmel bence. kaç beden giyiyosun? nedense insanlar diyet yapanlara illa yorum yapıcak, iğnelicek.. ben sabahın köründeişe gittiğim için kahvaltıyı okulda yapıyorum. bazı kendini bilmezler bana diyor ki, diyetteyim diyosun ama boyna bişiler yiyosun. bence insanları pek kaale almamak lazım. sonuçta sen biliyosun tartıda görüyosun, kıyafetlerin bol oluyor. kimseye bişiy ispat etmek zorunda değiliz valla

aekadaşlar lütfen herkes telefon numarasını bana veya ayçine özelden göndersinki bir sorun olunca günlerce veya saatlerce o kişiyi beklemeyelim mesela benim sadece emoşta var 4 gün netim kesikti modem bozukmuş eğer giremeseydim ona söylicektim hiç beklemediğimiz sorunlar olabilliyor

evet ayçin,haberleşmek için önemli...ben rahatça arıyom ayçinim kaptanımı:))lazım oluyo...merakta bırakmayalım,bekletmeyelim birbirimizi...sen de saol ilgin için canım benim...
aslıııııııııııııııı
fotoma baktın mı silicem bak,senin için bekletiyorum:)

ay yok anacım gelmediler kıs. ne pazartesi, ne salı, ne de çarşamba. sene sonunda mı gelcekler bilemedim. tam öğrenciler en kuduruk zamanlarındayken :)

neden uykusuz kaldın ki? aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…