Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Birde bugün yeme olayım raydan çıktı, menü vermiycem off gün ilan ediyorum. Vucudum tam oruca alışıyordu nerden çıktı bu reglim Neyse regli falan dinlemem gidip spor yapıcam yarın artı görmek istemiyorum, nasıl mümkün olacaksa artık

Bugunki menum
Sabah
2 yumurta
Bir avuc peynir
10 zeytin
Domates ve salatalik
3 gunkurusu kayisi
1 bardak sut

Aksam
Tavuk kanat 5-6 tane
Salata
2 bardak ayran

Su 2.250 ml spor bilincli olarak yok bugun ama banka isleri arkadasimla bukusma derken otobusu de tercih etmedim baya yurudum

fatmanur bacım diyetisyenin verdiği 11 dilimi ekmek değişimleriyle yapabilirsin hatta bukadar kiloya çıkmanın bir sağlık sorunununda olabileceğini düşünüyorum bence bir sağlık kontrolunden geçip diyete demeyim sağlıklı beslenmeye başlasan süper olacak . endokrine gidebilirsen tüm tahlillerini yaptır arkadaşım . bugün gelen bi üyemiz kilo veremediğini ve insülin direncinden dolayı vermediğini yazdı oda diyetisyene gidiyor.

Sakin ol dostum şimdi o çatalı masaya bırak ve yürümeye başla ,hahahhhha..

Uzun bir aradan sonra menum
Dün sahur bugun iftar şeklinde veriyorum ayyy heycanlandim sanki ilk kez menu veriyorum
Sahurda kalktım daha doğrusu yatmadan 3 bardak su içtim 1 lokma peynir attım ağzıma sahurda yiyemiyorum
İftar 1 tabak patlıcan kabak kıyma ve domatesler oluşan kavurma ile Kızartma arası bir yemek çok az yağda kizarttigim için zor oldu ama tadı çok güzeldi 1 kase cacık el büyüklüğünde balık 1 dilim kavun
Saat 10 da 1 kase kiraz 3 tane badem çay yatan kadar 2 lt su içmeyi planlıyorum

buda güzel bir tarif, yapılır..
Ben düzenli krem sürmüyorum diaderminenin bir kremi var bazen onu Bazende Isparta'dan aldığım Gül kremim var onu sürüyorum.,.arada bir Kil maskesi yapıyorum...oda aklıma gelirse..

bende ayda yılda bir kil maskesi yaparım, evde arkadaşımın getirdiği orjinal kilim var :)

slm kızlar evet saraycam herşeyin ucundan bakınca nefsin köreliyo bence dayanamadığınız şeylere tadına bakıp bıraklabilir ama çoğumuz battı balık yan gitti diyip devam ediyoruz malesef.

zamanla öğreniyorum işte, 3 gündür iyi sayılırım :)

Olsun ablammm bi zaten hep buralardayız.biz seninle el ele verip tüm kızları mezun ederiz...sen de bu süreçte güzelce verirsin kilolarını...inşallah bıkmazsın bizden
canım benim inanın ailem gibi hissettirdiniz aynuram belki benide bir gün mezun edersin

canım son zamanlarda yaptırmadım ama daha önce çok şükür bir sorun cıkmadı dediğiniz gibi bir ara yaptırsam iyi olur benimki düzensizsiz beslenme karbonhitrat ağırlıklı ve stresten oluyor azaldı ama gece uykudan uyanır yer yatardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…