Sakin ol dostum şimdi o çatalı masaya bırak ve yürümeye başla ,hahahhhha..Birde bugün yeme olayım raydan çıktı, menü vermiycem off gün ilan ediyorum. Vucudum tam oruca alışıyordu nerden çıktı bu reglimNeyse regli falan dinlemem gidip spor yapıcam yarın artı görmek istemiyorum, nasıl mümkün olacaksa artık
hadi gidelim kontesim benimde işim var..Anam gene çenem düştü daha mutfağı temizlemedim öyle duruyo iftar bulaşığı..tutmayın beniiiii
buda güzel bir tarif, yapılır..Valla rahatlatıyor ama zayıflamaya bi çaresi yok bu çayların ama ödem attırıcı,o yönden iyi....ben geçen bi Çay paylaşmıştım sahur için onu yapıyorum bazen fotosunu silmediysem yükleyeyim tekrar..bakıyorum hemeeen..evet silmemişim..Eki Görüntüle 1566500
Ben düzenli krem sürmüyorum diaderminenin bir kremi var bazen onu Bazende Isparta'dan aldığım Gül kremim var onu sürüyorum.,.arada bir Kil maskesi yapıyorum...oda aklıma gelirse..
slm kızlar evet saraycam herşeyin ucundan bakınca nefsin köreliyo bence dayanamadığınız şeylere tadına bakıp bıraklabilir ama çoğumuz battı balık yan gitti diyip devam ediyoruz malesef.
Yaaa teşekkür ederim 1.tebrikler
Gözün Aydın Yasom...öbürgün doya doya koklarsın kuzuyu....yarın oğlum geliyor ve ben nöbetçiyimçoçuk gelirken giderken hep nöbetçiyim of.....
Hadi bacım kalkalım bakalım önce kim bitirecek işlerini ,namazımıda kılıp gelirim tekrar :)hadi gidelim kontesim benimde işim var..
yarın oğlum geliyor ve ben nöbetçiyimçoçuk gelirken giderken hep nöbetçiyim of.....
Anam gene çenem düştü daha mutfağı temizlemedim öyle duruyo iftar bulaşığı..tutmayın beniiiii
canım benim inanın ailem gibi hissettirdiniz aynuram belki benide bir gün mezun edersinOlsun ablammm bi zaten hep buralardayız.biz seninle el ele verip tüm kızları mezun ederiz...sen de bu süreçte güzelce verirsin kilolarını...inşallah bıkmazsın bizden
canım son zamanlarda yaptırmadım ama daha önce çok şükür bir sorun cıkmadı dediğiniz gibi bir ara yaptırsam iyi olur benimki düzensizsiz beslenme karbonhitrat ağırlıklı ve stresten oluyor azaldı ama gece uykudan uyanır yer yatardımfatmanur bacım diyetisyenin verdiği 11 dilimi ekmek değişimleriyle yapabilirsin hatta bukadar kiloya çıkmanın bir sağlık sorunununda olabileceğini düşünüyorum bence bir sağlık kontrolunden geçip diyete demeyim sağlıklı beslenmeye başlasan süper olacak . endokrine gidebilirsen tüm tahlillerini yaptır arkadaşım . bugün gelen bi üyemiz kilo veremediğini ve insülin direncinden dolayı vermediğini yazdı oda diyetisyene gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?