sporumu yaptım kaptanım .deyil ya deyilll...hiç diyet iftarı deyiiiiiiiiil...
Al benden de o kadar....Saraycam çorbada pirinç var zaten başlıbaşına kalorili...her Çorba diyet Çorba olmuyor..ben Fatma'nın yerinde olsam belki 1 dilim yerdim belki de hiç ekmek yemezdim..
Yorum yapma zorunluluğum yok tabi de bi eksik hissettim kendimiBugün pilav ve patates yiyince kimseye yorum yapasım gelmedi. Bir yorgunluk mevcut . Kafamda deli sorular valiz hazirlicam. Çamaşırları ayirmam tatil malzemelerini unutmamam lazım. . Bir de baskülü götürmeyiyarın yaparım artık . Hala oruç tutamıyorum tabi. bekleyelim bakalım
Heyy dostum benim sorunum ne biliyor musun, yemek bittiğinde çatalı bırakmış olmamSakin ol dostum şimdi o çatalı masaya bırak ve yürümeye başla ,hahahhhha..
Gözün aydın ablamyarın oğlum geliyor ve ben nöbetçiyimçoçuk gelirken giderken hep nöbetçiyim of.....
yarın oğlum geliyor ve ben nöbetçiyimçoçuk gelirken giderken hep nöbetçiyim of.....
Ooooo yoooo nolamaz :)Heyy dostum benim sorunum ne biliyor musun, yemek bittiğinde çatalı bırakmış olmam
Gözün aydın ablam
Bende sporumu yaptım dusumu aldım geldim ohh,vorones ne olacak bizim bu halimiz yaa ben bugün menü bile veremedim düşün
Yaptın mı kız baklavayı ,biz bu akşam survivordakiler baklava yerken oğlanla Çığlık attıkBugün pilav ve patates yiyince kimseye yorum yapasım gelmedi. Bir yorgunluk mevcut . Kafamda deli sorular valiz hazirlicam. Çamaşırları ayirmam tatil malzemelerini unutmamam lazım. . Bir de baskülü götürmeyiyarın yaparım artık . Hala oruç tutamıyorum tabi. bekleyelim bakalım
Bence ilk Başlarda 1 dilim az kiloya göre ama 3 dilimde çok gibi 2 ideal şimdilik benceFatmam çorbanda pirinç var mı?1 Kaşık patatesten bişeycik olmaz...ama ekmeğin çok onu 1 dilimle sınırlandırabilirmisin?
Ahum beynini kandır yazmıştım ya Fatmaya ,bu akşam ben Kızartma yedim yememem gerek ama evdekilere normal servis tabağı koydum kendime küçük pasta tabağı...yani benim 1 tabak dediğim aslında yarım porsiyon oluyor..tabaklarımızı ve dilimlerimizi küçültmemiz gerek.,.öyle olunca 2. Tabağı almayayım çok olur diyoruz..ekmek 1 dilim ama kalınlığı ne Büyüklüğü ne önemli...Bence ilk Başlarda 1 dilim az kiloya göre ama 3 dilimde çok gibi 2 ideal şimdilik bence
Iftar:
Alaca çorba bi kase (antebe özgü )
Yarım tane lor böreği
Ekmek bi iki lokma yedim
Bi de 3 tane kucucuk un Kurabiyesi yedim:)
Sahuru bekliyorum..
Meryemim önemli bişey yok muhabbet ettik..bu arada gecmisi okuyamadim tam 778 mesaj birikmis3 gun okusam bitmez neler oldu ben yokken biriniz ozet gecin neolur okuyamayincada insan merak ediyor
sagol canim gelemiyorum ama aklim hep sizdeMeryemim önemli bişey yok muhabbet ettik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?