Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün pilav ve patates yiyince kimseye yorum yapasım gelmedi. Bir yorgunluk mevcut . Kafamda deli sorular valiz hazirlicam. Çamaşırları ayirmam tatil malzemelerini unutmamam lazım. . Bir de baskülü götürmeyi yarın yaparım artık . Hala oruç tutamıyorum tabi. bekleyelim bakalım

Yorum yapma zorunluluğum yok tabi de bi eksik hissettim kendimi

Sakin ol dostum şimdi o çatalı masaya bırak ve yürümeye başla ,hahahhhha..
Heyy dostum benim sorunum ne biliyor musun, yemek bittiğinde çatalı bırakmış olmam
yarın oğlum geliyor ve ben nöbetçiyim çoçuk gelirken giderken hep nöbetçiyim of.....
Gözün aydın ablam

Bende sporumu yaptım dusumu aldım geldim ohh, vorones ne olacak bizim bu halimiz yaa ben bugün menü bile veremedim düşün

Ooooo yoooo nolamaz :)

Yaptın mı kız baklavayı ,biz bu akşam survivordakiler baklava yerken oğlanla Çığlık attık

Bence ilk Başlarda 1 dilim az kiloya göre ama 3 dilimde çok gibi 2 ideal şimdilik bence
Ahum beynini kandır yazmıştım ya Fatmaya ,bu akşam ben Kızartma yedim yememem gerek ama evdekilere normal servis tabağı koydum kendime küçük pasta tabağı...yani benim 1 tabak dediğim aslında yarım porsiyon oluyor..tabaklarımızı ve dilimlerimizi küçültmemiz gerek.,.öyle olunca 2. Tabağı almayayım çok olur diyoruz..ekmek 1 dilim ama kalınlığı ne Büyüklüğü ne önemli...

Selam kızlar bugün beni veremeyeceğim iftardan sonra misafirim yeni gitti çok yorgunum menü vermeye Yarin başlayacağım beni affedin

selam canlar hayirli geceler yogunluktan yazamiyorum yaa
bu arada 4. olmusuuzzz inanmiyoruuummm nazara geldik bence

bu arada gecmisi okuyamadim tam 778 mesaj birikmis 3 gun okusam bitmez neler oldu ben yokken biriniz ozet gecin neolur okuyamayincada insan merak ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…