gozun aydin ablamslm teşşekür ederim hepinize sağ salim gelsin bakalım hayırlısıyla... tosunum
meryemcim sen bi yerde hata yapıyon bence ekmekten çok yanlış saatlerde meyve falan tüketiyormusun yada yemek miktarın ne. tsh ne durumda bunlar çok önemlibuarada ben kilo bildirimi yapmadim cunku moralim cok bozuldu bugun menulerimi hergun olmasada paylasmaya calisiyorum paylasmadigim gunlerdede dikkati elden birakmiyorum buna ragmen +800 gr ciktim bugun
yuzum gozum cokmesin diye her ogunde azcik karbonhidrat almaya calistim ama ben ekmek yiyince kilo veremiyorum ne yapcam ben yaa
korbonu kesince zayifliyorum bu defada yuzum gozum cokuyor bana bir akil verin ne olur hulyam, yasemin ablaammm, ayse ablaamm bana bir akil verin
Evet ablam bencede bir hata var troidi bilmiyorum persembe kan verdim sonucu 1temmuzda ogrenecem insallah, gece yemek bana hic iyi gelmiyor ablam yaa.. Menumu verirken miktari yaziyorum ablam ustelik yuruyus ve son iki gundur platesde yapmaya basladimmeryemcim sen bi yerde hata yapıyon bence ekmekten çok yanlış saatlerde meyve falan tüketiyormusun yada yemek miktarın ne. tsh ne durumda bunlar çok önemli
Meryemim ekmek yenmediği zaman Yüz çökmez..hergün 1 kase yoğurt ye,yatmadan 1 bardak tarçınlı süt iç ,hergün protein almaya ve 1 öğününde sebze tüketmeye çalış,yeterli...buarada ben kilo bildirimi yapmadim cunku moralim cok bozuldu bugun menulerimi hergun olmasada paylasmaya calisiyorum paylasmadigim gunlerdede dikkati elden birakmiyorum buna ragmen +800 gr ciktim bugun
yuzum gozum cokmesin diye her ogunde azcik karbonhidrat almaya calistim ama ben ekmek yiyince kilo veremiyorum ne yapcam ben yaa
korbonu kesince zayifliyorum bu defada yuzum gozum cokuyor bana bir akil verin ne olur hulyam, yasemin ablaammm, ayse ablaamm bana bir akil verin
Yasom dün bi yazı okudum vücut 2 litreden az su içildiği zaman susuz Kalırım diye düşünüp vücuttaki suyu tutuyormuş...yani günde enaz 2 litre su içilirse ödem olmazmış..bende ramazanın ilk 3günü 70 di kilom adet oldum kilom 71e çıktı halbuki 70 600 vermiştim geçen cuma zaten ödemim oluyor hemen bi önlem planı çıkardım neyse bugün düşmüştüm. tabi 500 gr her hafta aynı olmuyo meryem heleki tsh çok etkiliyor çoğu zaman ödemimiz oluyor bizlerin kilodan çok.
Aaa bunu ilk duydumYasom dün bi yazı okudum vücut 2 litreden az su içildiği zaman susuz Kalırım diye düşünüp vücuttaki suyu tutuyormuş...yani günde enaz 2 litre su içilirse ödem olmazmış..
kontesim bizdeki ödem sudan çok tsh az çalışmadımı oluyor hergün 2ltden fazla su içiyorum canım ama tsh da oynama olunca garip bi şekilde şişiyorsun.Yasom dün bi yazı okudum vücut 2 litreden az su içildiği zaman susuz Kalırım diye düşünüp vücuttaki suyu tutuyormuş...yani günde enaz 2 litre su içilirse ödem olmazmış..
Yogurdu severim ama sutle hic aram yokMeryemim ekmek yenmediği zaman Yüz çökmez..hergün 1 kase yoğurt ye,yatmadan 1 bardak tarçınlı süt iç ,hergün protein almaya ve 1 öğününde sebze tüketmeye çalış,yeterli...
Kız vereydin gülerdiik azıcık.Heyy dostum benim sorunum ne biliyor musun, yemek bittiğinde çatalı bırakmış olmam
Gözün aydın ablam
Bende sporumu yaptım dusumu aldım geldim ohh,vorones ne olacak bizim bu halimiz yaa ben bugün menü bile veremedim düşün
Girmedi ,bende diyorum Emine niye sık gelmiyor diye..,bideInternet Paketim yenilenmiş bir gün bile uzak kalmak kötü oluyo elim hep tlf a gitti.
Peri listeye girebildi mi i bu hafta
Yasom yaa bizim bu troitin doğal bi çözümü yok mu araştırdın mi hiçkontesim bizdeki ödem sudan çok tsh az çalışmadımı oluyor hergün 2ltden fazla su içiyorum canım ama tsh da oynama olunca garip bi şekilde şişiyorsun.
Bi dün girmedim yaa o da pc başına geçmek zor geldi alismisiz tlf a. Sürekli elim tlf da. Sanırım bağımlı olmuşumGirmedi ,bende diyorum Emine niye sık gelmiyor diye..,bideaeben neden gelmedi hiç bugün acaba?
malesef ilaç ömürboyu içeceğiz şansımız yok seninki alınmış benimkide kendi kendini yemişYasom yaa bizim bu troitin doğal bi çözümü yok mu araştırdın mi hiç
Dereotu kuru selenyum filan var ama ilaçsız bi çözüm yok değil mi
Yarın yapcam ya da pazar mi yapsam ki .. Şimdi şerbet dökmeden bekleyecek ya .bayatlar mı ki bilemedim.. en iyisi c.tesi valiz hazırlayıp pazar onla uğraşıyim. Daha bi de acma çörek yapcam onu da babam çok sever..Yaptın mı kız baklavayı ,biz bu akşam survivordakiler baklava yerken oğlanla Çığlık attık
Hoş bulduk canım benim.hgdin eminecim iyiki geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?