Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

buarada ben kilo bildirimi yapmadim cunku moralim cok bozuldu bugun menulerimi hergun olmasada paylasmaya calisiyorum paylasmadigim gunlerdede dikkati elden birakmiyorum buna ragmen +800 gr ciktim bugun
yuzum gozum cokmesin diye her ogunde azcik karbonhidrat almaya calistim ama ben ekmek yiyince kilo veremiyorum ne yapcam ben yaa
korbonu kesince zayifliyorum bu defada yuzum gozum cokuyor bana bir akil verin ne olur hulyam, yasemin ablaammm, ayse ablaamm bana bir akil verin

meryemcim sen bi yerde hata yapıyon bence ekmekten çok yanlış saatlerde meyve falan tüketiyormusun yada yemek miktarın ne. tsh ne durumda bunlar çok önemli

meryemcim sen bi yerde hata yapıyon bence ekmekten çok yanlış saatlerde meyve falan tüketiyormusun yada yemek miktarın ne. tsh ne durumda bunlar çok önemli
Evet ablam bencede bir hata var troidi bilmiyorum persembe kan verdim sonucu 1temmuzda ogrenecem insallah, gece yemek bana hic iyi gelmiyor ablam yaa.. Menumu verirken miktari yaziyorum ablam ustelik yuruyus ve son iki gundur platesde yapmaya basladim

bende ramazanın ilk 3günü 70 di kilom adet oldum kilom 71e çıktı halbuki 70 600 vermiştim geçen cuma zaten ödemim oluyor hemen bi önlem planı çıkardım neyse bugün düşmüştüm. tabi 500 gr her hafta aynı olmuyo meryem heleki tsh çok etkiliyor çoğu zaman ödemimiz oluyor bizlerin kilodan çok.

Meryemim ekmek yenmediği zaman Yüz çökmez..hergün 1 kase yoğurt ye,yatmadan 1 bardak tarçınlı süt iç ,hergün protein almaya ve 1 öğününde sebze tüketmeye çalış,yeterli...

Yasom dün bi yazı okudum vücut 2 litreden az su içildiği zaman susuz Kalırım diye düşünüp vücuttaki suyu tutuyormuş...yani günde enaz 2 litre su içilirse ödem olmazmış..

bence üzülme bizim kilomuz sürekli oynayacak meryem yemeklerin az yağlı yap nebileyim çok çay kahve tüketme ve sürekli aklın acaba kilo verdimmi diye takıntı haline getirme psikoloji insanı mahvediyor emin ol. sen kendine güven menüleri bu hafta çok takip edemedim ama bidaha iyice bakarım meryem.

Yasom dün bi yazı okudum vücut 2 litreden az su içildiği zaman susuz Kalırım diye düşünüp vücuttaki suyu tutuyormuş...yani günde enaz 2 litre su içilirse ödem olmazmış..
kontesim bizdeki ödem sudan çok tsh az çalışmadımı oluyor hergün 2ltden fazla su içiyorum canım ama tsh da oynama olunca garip bi şekilde şişiyorsun.

Meryemim ekmek yenmediği zaman Yüz çökmez..hergün 1 kase yoğurt ye,yatmadan 1 bardak tarçınlı süt iç ,hergün protein almaya ve 1 öğününde sebze tüketmeye çalış,yeterli...
Yogurdu severim ama sutle hic aram yok dengem alt ust oldu resmen birde gram gram giden kilolar bugun birden +800gorunce resmen sok oldum sagol canim birde oyle deneyeyim

Kız vereydin gülerdiik azıcık. belki de ağlardik. Ben listedeyim die veriom mecbur . Zaten hep verrim utanmazim azıcık . benim menüde ama bariz cıs yok bugün hani paketli yiyecek vs. Ama ben pilavı sevmedim

kontesim bizdeki ödem sudan çok tsh az çalışmadımı oluyor hergün 2ltden fazla su içiyorum canım ama tsh da oynama olunca garip bi şekilde şişiyorsun.
Yasom yaa bizim bu troitin doğal bi çözümü yok mu araştırdın mi hiç
Dereotu kuru selenyum filan var ama ilaçsız bi çözüm yok değil mi

Yaptın mı kız baklavayı ,biz bu akşam survivordakiler baklava yerken oğlanla Çığlık attık
Yarın yapcam ya da pazar mi yapsam ki .. Şimdi şerbet dökmeden bekleyecek ya .bayatlar mı ki bilemedim.. en iyisi c.tesi valiz hazırlayıp pazar onla uğraşıyim. Daha bi de acma çörek yapcam onu da babam çok sever..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…