neden uykusuz kaldın ki? aklinialirimsmile
Eminenin dedigi ben de hamileyken mide rahatsizliklarimdan ve kusmadan dolayi sadece 6 kilo almistim cunku hic bir sey yiyememistim dogumdan sonra eve geldigimde 69 kiloydum bir kac hafta sonra da 63 kiloya dusmustum bayagi zayiflamistim ki, mide rahatsizliklarimin sona ermesi emzirme doneminde alinan karbonhidratli ve yagli gidalarla (tabi 9 ay bisey yiyememenin verdigi ozlemle) kendimi 69-70 derken en son 76 da buldum ama 2-3 haftadir dikkat etsem de duzenli spor ve diyet yapamadigim icin yerimde sayiyorum.
Yazdiklarinizi okuyunca ve resimlerinizi gordukce ben de yapabilriim insallah diyorum hayatimda hic bu kadar kilolu olmamistim fotograf cekinmekten korkar hale geldim insallah bir 10 kilo versem biraz moralim duzelcek...
Bu arada hepiniz supersiniz takipteyim sopuyorumnanaktan
e[FONT="Arial Black" .!.:[/FONT]btuna;13420352]aslu keşke gelip gitselerdi yaa...sene sonuna kadar o stresi yaşayacaksınız off(
gizem aynen canım ben de...bi şey söyleyemesinler diye inadına yediğim çok olmuştur...insanlar çok fena yaa...gerçekten...bazıları özellikle seni üzmeye çalışıyo...
ahahahahbenim telefonum emo$ ta var.. ona söleyin o arasin.. almanya faturasi size girmesin :)))
ay anlamadım gitti. marttan beribizi müfettişle korkuttular. belki e korkalım diye. ama en son geçen cuma müdür telefıon geldi. pazartesi geliorlarmış dedi. şaştım kaldım. kaç aldın sen?
ayy kızlarrr bu ab rocket varya çok iyi ya.ben boynum ve sırtım ağrıdığı için mekik çekerken zorlanıyordum..dünden beri ara ara çekiyorum karın kaslarım ağprıdı valla çok ii ya..mekik çekmeyen vars alsın derim..ben araştırdım yorumlardan yola çıkarak aldım gerçekten etkili diyorlardı..tabi düzenli kullanılınca..1 kere yapıp 10 gün yapmazsak hiçbirşey işe yaramaz elbet.
ahahahah
mannaksempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanŞeniz
90 üstü dedi müfettiş...ama daha açıklanmadı notlarfisfisfis
almayı bende düşünüyorum taksitlerimiz bitsin onu alcam
iyi geceler
bütün kızlar toplandık olmuş buralar.. maşallah
annesinin yanında oldugu için bir türlü evdeki düzenini oturtamayanlardan biri de benim.. Oysa ben annem kızıma bakar da yürüyüş yaparım diye heveslenmiştim ama nerdee. evdeyken daha düzenliydi vallahi. İlk defa evime bir an önce gidesim geldi sormayın. Bu hafta aldıgım kiloları verebilmiş olamayacapım sanırım. belki 500 gr la filan yırtarım ama bana gaz verin haftaya 2 kg vereyim. birden aldıgım o 2 kiloyu birden vermeliyim çok üzülüyorum cünkü..
eşim şu anda yurtdışında. Ben de annem torununa doysun hem de temmuzda evlenecek kızkardeşimin düğün hazırlıkları için yardım edeyim diye geldim. Ve aynen ne olduysa acaip iştahım açıldı yaa. Gözüm dönüyor resmen. Ama artık bu haftadan sonra çok sıkı sarılmam gerek, kararlıyım, azimliyim. lütfen bana destek olun..
ama verdikçe ve güzel göründükçe zaten kendiliğinden gaza gelip iradeye sahip oluyorsun değilmi..bide övgüler geldimi ohhh.canım sen de çok güzel kilo vermişsin maşalla. sen mezun mu olmuştun unutuum. söylediklerin çok doğru birileri gaz vermeden olmuyor galiba. ama yüksek irade gerektiriyor kilo vermek. kızın kaç yaşında?
aslında 62 bana fazla zayıf geliyor. haftasonu mümkün olursa yağ ve kas ağırlığımı ölçtürücem. o zaman gerçek ideal kilom ortaya çıkar
eşim şu anda yurtdışında. Ben de annem torununa doysun hem de temmuzda evlenecek kızkardeşimin düğün hazırlıkları için yardım edeyim diye geldim. Ve aynen ne olduysa acaip iştahım açıldı yaa. Gözüm dönüyor resmen. Ama artık bu haftadan sonra çok sıkı sarılmam gerek, kararlıyım, azimliyim. lütfen bana destek olun..
Perperi dimek ayni durumdayiz bebek :))
bi an önce evine kacman gerekiyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?