Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay şu laf söyleyenlerle ilgili roman yazsam sinirimi üzermden atamam zaten sinirimi dindiremediğim bir kaç konudan biri iğnelemek çocukları tartaklamak ay bu ikisine de şahit olmak çıldırma noktasına getiriyor beni kadının biri torunumudur artık parka inecekler çocuk bıraktı koştu bahçeye ortalığı yıktı kadın ne var yani çocuk caddeye kaçmadı ya heveslendi koştu bahçeye sen tut çocuğu bir döv ay kıyamam orada ne kadar mutluydu cnm bnm inip kadını dövesim geldi ay ay zaten o laf söyleyenleri hiç söyleme bana sinir şeyler bu konuda çok destanlar yazdım bir kez daha yazmayım aslı ve ayçin ve s.zeynep üzülmeyin kızlar aslında varya inadına yicen o 3 gün boşa gitsin ama o şişsin laf söyleyemesin diye of ya ben mahsus öyle yapıyorum zaten binde bir dışarı çıktığım ondada anlamasınlar diye yiyom

hah. ayne valla kardeş. ben de hamileyken yiyemediklerimin acısını çıkarıp 19 kilo aldıydım. amma verebildim neyseki

aslu keşke gelip gitselerdi yaa...sene sonuna kadar o stresi yaşayacaksınız off(

gizem aynen canım ben de...bi şey söyleyemesinler diye inadına yediğim çok olmuştur...insanlar çok fena yaa...gerçekten...bazıları özellikle seni üzmeye çalışıyo...

ay anlamadım gitti. marttan beribizi müfettişle korkuttular. belki e korkalım diye. ama en son geçen cuma müdür telefıon geldi. pazartesi geliorlarmış dedi. şaştım kaldım. kaç aldın sen?

benim telefonum emo$ ta var.. ona söleyin o arasin.. almanya faturasi size girmesin :)))
ahahahah
mannaksempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanŞeniz
ay anlamadım gitti. marttan beribizi müfettişle korkuttular. belki e korkalım diye. ama en son geçen cuma müdür telefıon geldi. pazartesi geliorlarmış dedi. şaştım kaldım. kaç aldın sen?

90 üstü dedi müfettiş...ama daha açıklanmadı notlarfisfisfis

ayy ben de mi alsam ya. valla aslında olabilir. kendime hedef koyiim. 70kilo olunca aliim.olabilümü acaba düşüniim

iyi geceler
bütün kızlar toplandık olmuş buralar.. maşallah
annesinin yanında oldugu için bir türlü evdeki düzenini oturtamayanlardan biri de benim.. Oysa ben annem kızıma bakar da yürüyüş yaparım diye heveslenmiştim ama nerdee. evdeyken daha düzenliydi vallahi. ılk defa evime bir an önce gidesim geldi sormayın. Bu hafta aldıgım kiloları verebilmiş olamayacapım sanırım. belki 500 gr la filan yırtarım ama bana gaz verin haftaya 2 kg vereyim. birden aldıgım o 2 kiloyu birden vermeliyim çok üzülüyorum cünkü..

niye bu kadar uzun kaldın annende canım? insan kendi evinde daha rahat diyet yapıyo valla. ben ne zaman memlekete gitsem deli gibi yiyorum

eşim şu anda yurtdışında. Ben de annem torununa doysun hem de temmuzda evlenecek kızkardeşimin düğün hazırlıkları için yardım edeyim diye geldim. Ve aynen ne olduysa acaip iştahım açıldı yaa. Gözüm dönüyor resmen. Ama artık bu haftadan sonra çok sıkı sarılmam gerek, kararlıyım, azimliyim. lütfen bana destek olun..

ipin ucu kaçınca insan zor toparlanıyor. kalorilişeyler yemezsen aslında annede kalma işini avantaj olarak kullanırsın. mis gibiyemekleriniyer ara öğün yaparsın bişiycik olmas

canım sen de çok güzel kilo vermişsin maşalla. sen mezun mu olmuştun unutuum. söylediklerin çok doğru birileri gaz vermeden olmuyor galiba. ama yüksek irade gerektiriyor kilo vermek. kızın kaç yaşında?
ama verdikçe ve güzel göründükçe zaten kendiliğinden gaza gelip iradeye sahip oluyorsun değilmi..bide övgüler geldimi ohhh.
kızım 14 aylık canım

aslında 62 bana fazla zayıf geliyor. haftasonu mümkün olursa yağ ve kas ağırlığımı ölçtürücem. o zaman gerçek ideal kilom ortaya çıkar

bak aslında şuan hiç 76 gibi durmuyorsun spor çok sıkılaştırmış..
kas kemik ağırlığı kilolu görünmede de etkili..benim hem kalça kemiklerim hem omuzların sırtım geniştir..yüzücü kızların nasıl omuzları geniş olur öyle bir fizyolojim var o yüzden biraz kilo alsam çirkin duruyor..geniş kocaman duruyorum..şuan olduğum kilomdan fazla gösteriyorum..inşallah bakalım şu egzersizlerle sıkılaşsak biraz.:Saruboceq:

Perperi dimek ayni durumdayiz bebek :))
bi an önce evine kacman gerekiyo :))

o annede olmayı bi ben bilirim..onun yüzünden evlilik öncesi verdiğim kilouyu dahada vermek isterken aldım..balık etli bir gelin oldumbilmiyorumkismile..kpss ye gircem bu sene çocukla çalışamıyorum burda..annemin yanına gittim 4 hafta kaldım ama nasıl dikkat ettim anlatamam..o kadar çabaya rağmen kilo aldım azda olsa..şimdi yine haziran ortası gibi gideceiz ben kara kara düşünüyorum inanki.

gunaydın hanımlar,
dun yazamdık yediklerimi bugun yazayım

sabah
1,5 yumurta, domates,salatalık, yesil cay, 1d ekmek
ara 1 dondurma :kedi:
ogle 1 kase tarhana corbası,1 d ekmek
aksam
azyaglı patlıcan yemegi,
bir kucuk kase kadar bulgur pilavı
bir kase yogurt

ara
cayla birlikte kraker, cezerye ( cayın yanında biseyler yemektenvazgecemiyorum ama cayda ıslak ıslak içilmiyo ki sempatiksalakcinni)
1 bardak süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…