Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eveeet hayırlı akşamlar, dün akşam yemeğinde abartmadım. Mantar soslu dana eti, bikaç minik dilim patates, domates, salatalık, 1 kayısı yedim.
Eşim işteydi, sahura kalkamadım. Emzirdiğim için tutamadım bugün orucumu. Sabah ve öğle ğek iç açıcı bir menüm yok,yazmıyim o yüzden
Akşam yemeğinde salata, 2 ceviz ve baharatlı yoğurt yedim canlar

Daydream- Başka sorunlarım da var ama öyle çok büyütelecek değil, bu durumum yeni değil nerdeyse 3-4 aydır var. Artık psikolojik olarak yıprandım vucudumu da yıpratıyorum. Sürekli kendi kilomu başkalarıyla kıyaslıyorum ondan zayıf mıyım, şuram şöyle mi gibi. Normal diyet kafasında gidersem bir sorun yok ama yeme düşüncesi geldiği zaman sorun farklılaşıyor.

Benimde ağlamam yakın sıkıyorum kendimi, benim samimi arkadaşlarımda çok. Evet bende sevgilimi özledim farklı bir şehirde o. Onunda kronik bir rahatsızlıgı var hastalıgı aktif bir süredir. Onunla da konusamıyorum. Kendisine endeksli haliyle hastalıgıyla ugrasıyor, o kilo almaya ben vermeye çalışyıorum ve kalkıpta benimde şöyle sorunlarım var diye anlatamıyorum. Oda yordu beni şikayet etmek değil bu ama hastalıgı çeken bilir tabi.

canım Daydream- ile öyle kararlaştırdık,

gayet güzel canım..

Sen güzel bir kızsın kimden Zayıf kimden kilolu olduğunun hiçbir Önemi yok ,Dünya'nın en Zayıf insanı olamazsın olmada zaten...yaşadığın psikolojiyi 7-8 yıl önce bende yaşadım 36 bedene düştüm ama aynada kendimi Duba gibi hissediyordum...ama bu psikolojiden çıkmak zorunda olduğumu anladım ve yemeye başladım...sorunlarımın üzerine gittim..o zamandan beri herşey için şükrediyorum ...yani şükretmek benim bütün sorunlarımı çözdü...balkona çıkıp tek tek verdiği nefese,yürümem için verdiği ayağa,akla...herşeye ama Herşeye şükretmeye başladım...ve şunu dedim hep " ben Allah'ın Şanslı kullarındanım"naçizane budur benim yolum dene istersen...

Iyi geceler hanımlar
Telefonun interneti çekmiyor çok zor yazıyorum
Sadece menü bildirimi yapıyorum
Pazartesi Ankaradayım inşallah
Sahur
Peynir 2 dl ekmek
Çay
Meyve
Iftar
3 parça bonfile
Közlenmiş Patlıcan salatası
2 dl ekmek
Meyve Çay
Spor yok su yatana kadar 2 litre olur
Kendinize iyi bakın öpüyorum sizi

Teşekkür ederim ablam. Bende çıkmak istiyorum bu psikolojiden ama ne kadar bastırsam tekrar çıkıyor. Dediğin gibi hala kendimi kilolu hissediyorum, fotograflara bakınca aa zayıf çıkmışım diyorum ama aynalarla barısık değilim hala. Bende şükrediyorum, erkek arkadaşım kilo almaya çalışıyor gün geçtikçe veriyor, ben vermeye çalışıyorum ve bunu yaparken kendimi hasta ediyorum. Önümde örnek var şükretmek için ama onda bile duam ondan al bana ver oluyor. 2 gündür yeme düzenimide bozduğum için psikolojimide bozdum

Oh ne guzel yuruyun yuruyun yagmur olmasa bende yururduum :) :)
Öğlen bi yağdı burda durdu şükür bisiklet bindik teravih çıkışına denk geldik kadınlara aman nasıl gülüp bakiolar falan en iyisini siz yapıyonuz die destekleyen mi dersin.ben de iftar sonraşı ii oluyor dedim aman kızım yurusen ya diolar. Doğu olunca . Bisikletli bayan garipsenio

canım keşke yakın olsan da sımsıkı sarılsam sana. babamdan öğrendiğim birşey var hayatta kimse senden değerli değil. kilo arkadaşların da dediği gibi kendini maskelemen. sevgilinin yanına gitme şansın yok mu bu aralar? iyi gelir sana

Kızlar bi şey sorucam orucluyken ağda yaptirilir mi

arkadaşlar söylemiş ben de tekrar edeyim alınır hiç de birşey olmazz.

gestapo o biçim menü idare et nöbetçiyim))))

ablam gece de mi nöbet devam? Allah kolaylık versin. paşa geldi mi? Gözün aydın şimdiden

Daydream- hülya ablam çok geçmiş olsun. tuzlu suyla gargara yap istersen oruçken ama tabi dikkatli şekilde. diş acısı kabir azabına benzer derler umarım günahlarına kefaret olur

özledim kızlar sizi yaaaaaa

Çok teşekkür ederim :))

Selinanya bence kendini gereksiz yere üzüyorsun, çok hoş ve tatlı bir kızsın :)
teşekkür ederim ama işte bende kendimi öyle görebilsem. Eski neşeli, şakacı hallerim bile yok artık.

O yüzden kızlar tartıda gördüğünüz rakamlara takılmayın, benim gibi hedef hedef diye daha önce hiç düşmediğiniz kiloların peşinde dolaşmayın. Ya da önceki güne göre 100 gr fazla çıktı diye o günü kendinize zehir etmeyin. Sonra benim gibi mutsuz, zayıfladıkça çirkinleşen bir hale gelirsiniz.

Menümü vereyim

Sahur

Yoğurt çorbası 1 kepçe

1 yumurta

Domates biber peynir

1 çatal kavun

İftar

1 kase domates çorbası

2 çatal patlıcan

2 çatal erişte

2 bardak taze sıkılmış portakal suyu

Su 2 litreden sonra saymıyorum ama 3ü geçiyorumdur

Spor 1 saat yürüyüş

Sağol canım benim...sanırım dolgu yapılacak hassasiyet olan yere...Ramazan'dan sonra gidip yaptıracağım...

Gidicem inşallah perşembe akşamı yanındayım, salı gününe kadar. İnşallah iyi gelir, yoksa onunla olan ilişkimde sallantıya girecek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…