gestapo o biçim menü idare et nöbetçiyim))))[/QUOTE
Hadi baarriii öyle olsuuunn
Canım bence sendeki mevzu kilo değilde daha farklı birşeyler gibi geldi. Kiloya bağlanılmış şeyler ama altında yatan sebepler başka. Hani canın başka şeye sıkılmış yada sıkkın, hıncınıda aa kilo aldım aa göbeğim varlara bağlıyorsun. Doğru mudur ?
Benimde ağlamam yakın sıkıyorum kendimi, benim samimi arkadaşlarımda çok. Evet bende sevgilimi özledim farklı bir şehirde o. Onunda kronik bir rahatsızlıgı var hastalıgı aktif bir süredir. Onunla da konusamıyorum. Kendisine endeksli haliyle hastalıgıyla ugrasıyor, o kilo almaya ben vermeye çalışyıorum ve kalkıpta benimde şöyle sorunlarım var diye anlatamıyorum. Oda yordu beni şikayet etmek değil bu ama hastalıgı çeken bilir tabi.Bende öyleyim duygusal açıdan hatta aglıyorum şuan belki sana da iyi gelir sevgilimi çok özledim çok samimi arkadasım yok ben biraz fazla prensipli oldugum için pek arkadas edinemyrum malesef
ailem desen bazı sorunlarımz var atanabilsem bir an önce diyorum kimseyle de paylasamyrum senin yazını görunce bende birden yazıverdim içimiz yakın zamanda ferahlar insallah
Her gün mü tartılıyosun ?
Ben anlamamıştım valla kusuruma bakma. O kadar yoğundukki dün 16 kişi yeni listeye girenler falan bi geçmişe gidiyoruz bi şimdikilere falan kafam allak bullak oldu. Oruç tutmuyorsan cuma sabah, oruç tutuyorsan perşembe iftardan önce ya da cuma 18 gibi bildiirm yapabilirsin :)
500 ml ayrankilon süper. Azmin de tebrikler
merhaba arkadaşlar bugünki menüm
bakalım beğenecekmisiniz
sahur
7 zeytin
peynir
1haşlanmış yumurta
domates
3 dilim tamb.ekmeği
iftar
1 kase domatesli şehriye çorbası
ayran
1 tabak söğürme
pipirim salatası
2 d.ta.b.ekmeği
birazdan biraz meyve yemeyi düşünüyorum
canım diş ağrısı çok zor geçmiş olun muhabbetler
Sen güzel bir kızsın kimden Zayıf kimden kilolu olduğunun hiçbir Önemi yok ,Dünya'nın en Zayıf insanı olamazsın olmada zaten...yaşadığın psikolojiyi 7-8 yıl önce bende yaşadım 36 bedene düştüm ama aynada kendimi Duba gibi hissediyordum...ama bu psikolojiden çıkmak zorunda olduğumu anladım ve yemeye başladım...sorunlarımın üzerine gittim..o zamandan beri herşey için şükrediyorum ...yani şükretmek benim bütün sorunlarımı çözdü...balkona çıkıp tek tek verdiği nefese,yürümem için verdiği ayağa,akla...herşeye ama Herşeye şükretmeye başladım...ve şunu dedim hep " ben Allah'ın Şanslı kullarındanım"naçizane budur benim yolum dene istersen...Daydream- Başka sorunlarım da var ama öyle çok büyütelecek değil, bu durumum yeni değil nerdeyse 3-4 aydır var. Artık psikolojik olarak yıprandım vucudumu da yıpratıyorum. Sürekli kendi kilomu başkalarıyla kıyaslıyorum ondan zayıf mıyım, şuram şöyle mi gibi. Normal diyet kafasında gidersem bir sorun yok ama yeme düşüncesi geldiği zaman sorun farklılaşıyor.
Benimde ağlamam yakın sıkıyorum kendimi, benim samimi arkadaşlarımda çok. Evet bende sevgilimi özledim farklı bir şehirde o. Onunda kronik bir rahatsızlıgı var hastalıgı aktif bir süredir. Onunla da konusamıyorum. Kendisine endeksli haliyle hastalıgıyla ugrasıyor, o kilo almaya ben vermeye çalışyıorum ve kalkıpta benimde şöyle sorunlarım var diye anlatamıyorum. Oda yordu beni şikayet etmek değil bu ama hastalıgı çeken bilir tabi.
inşallah Yasom çok hassas su değince bile canım yanıyor...
Sağol Saraycam...canım diş ağrını kaçırmışım, çok geçmiş olsun.
Sen güzel bir kızsın kimden Zayıf kimden kilolu olduğunun hiçbir Önemi yok ,Dünya'nın en Zayıf insanı olamazsın olmada zaten...yaşadığın psikolojiyi 7-8 yıl önce bende yaşadım 36 bedene düştüm ama aynada kendimi Duba gibi hissediyordum...ama bu psikolojiden çıkmak zorunda olduğumu anladım ve yemeye başladım...sorunlarımın üzerine gittim..o zamandan beri herşey için şükrediyorum ...yani şükretmek benim bütün sorunlarımı çözdü...balkona çıkıp tek tek verdiği nefese,yürümem için verdiği ayağa,akla...herşeye ama Herşeye şükretmeye başladım...ve şunu dedim hep " ben Allah'ın Şanslı kullarındanım"naçizane budur benim yolum dene istersen...
Öğlen bi yağdı burda durdu şükürOh ne guzel yuruyun yuruyun yagmur olmasa bende yururduum :) :)
Kızlar selam,
Keyfim yok , dünden sonra aman battı balık yan gider mantığıyla bugünde kaçırdım. Kendimden de nefret ediyorum bugün. Etrafımda bir sürü insan var ama yalnız hissediyorum yada içimde tuttuklarımı zaten kimseyle konuşamam. Nerden çıktı bu regl, oruçluyken irademe daha kolay hakim olabiliyorum. He birde tartı da artış görünce ki ben psikopat gibi günde 10 defa tartılan tiplerdenim. Öyle işte. Bir yorum yapmanıza gerek yok, zaten hemen hemen söyleyeceğiniz şeyleri biliyorum bende başkalarına söylüyorum ama işte iş kendi başıma gelince.. Önceden aynaya bakınca ne kadar güzelim maşallah derdim, uzun bir süredir öylesine bakıyorum. Baktıgım zamanda gözlerime değil göbeğime, kalçama bakıyorum. Dışardan çok sakin görünüyorumdur, yada ohh ne güzel zayıflamış aman 2 kilonun lafını yapan kızlardan gibi bir halimde olabilir şuan ama öyle değil işte. Bunları konuşabileceğim kimse yok, sevgilime bahsettim biraz zaten kızıyor, laf işitmeye hiç niyetim yok kimseden. Ben zaten farkındayım herşeyin.. Sadece dile dökebildiklerim bu kadarı, daha fazla tutamadım içimde. Paylaşmak istedim o kadar.
Kızlar bi şey sorucam orucluyken ağda yaptirilir mi
gestapo o biçim menü idare et nöbetçiyim))))
Çok teşekkür ederim :))canım keşke yakın olsan da sımsıkı sarılsam sana. babamdan öğrendiğim birşey var hayatta kimse senden değerli değil. kilo arkadaşların da dediği gibi kendini maskelemen. sevgilinin yanına gitme şansın yok mu bu aralar? iyi gelir sana
arkadaşlar söylemiş ben de tekrar edeyim alınır hiç de birşey olmazz.
ablam gece de mi nöbet devam? Allah kolaylık versin. paşa geldi mi? Gözün aydın şimdiden
Daydream- hülya ablam çok geçmiş olsun. tuzlu suyla gargara yap istersen oruçken ama tabi dikkatli şekilde. diş acısı kabir azabına benzer derler umarım günahlarına kefaret olur
özledim kızlar sizi yaaaaaa
teşekkür ederim ama işte bende kendimi öyle görebilsem. Eski neşeli, şakacı hallerim bile yok artık.Selinanya bence kendini gereksiz yere üzüyorsun, çok hoş ve tatlı bir kızsın :)
Sağol canım benim...sanırım dolgu yapılacak hassasiyet olan yere...Ramazan'dan sonra gidip yaptıracağım...canım keşke yakın olsan da sımsıkı sarılsam sana. babamdan öğrendiğim birşey var hayatta kimse senden değerli değil. kilo arkadaşların da dediği gibi kendini maskelemen. sevgilinin yanına gitme şansın yok mu bu aralar? iyi gelir sana
arkadaşlar söylemiş ben de tekrar edeyim alınır hiç de birşey olmazz.
ablam gece de mi nöbet devam? Allah kolaylık versin. paşa geldi mi? Gözün aydın şimdiden
Daydream- hülya ablam çok geçmiş olsun. tuzlu suyla gargara yap istersen oruçken ama tabi dikkatli şekilde. diş acısı kabir azabına benzer derler umarım günahlarına kefaret olur
özledim kızlar sizi yaaaaaa
Gidicem inşallah perşembe akşamı yanındayım, salı gününe kadar. İnşallah iyi gelir, yoksa onunla olan ilişkimde sallantıya girecek gibicanım keşke yakın olsan da sımsıkı sarılsam sana. babamdan öğrendiğim birşey var hayatta kimse senden değerli değil. kilo arkadaşların da dediği gibi kendini maskelemen. sevgilinin yanına gitme şansın yok mu bu aralar? iyi gelir sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?