nöbet şimdilik iyi gülüm oğlumda geldi şukur rabbimeyasom7272 canım benim oğlun geldi mi, nöbet nasıl geçiyor,
Sağol canım benim...sanırım dolgu yapılacak hassasiyet olan yere...Ramazan'dan sonra gidip yaptıracağım...
Gidicem inşallah perşembe akşamı yanındayım, salı gününe kadar. İnşallah iyi gelir, yoksa onunla olan ilişkimde sallantıya girecek gibi
Ohhh gözün aydın canım :)nöbet şimdilik iyi gülüm oğlumda geldi şukur rabbime
Hahahhhhaaaaa...takma dişlerimi yapar artık :)Ablam beklenecek bişey olsa kardeşim 2 yıl sonra staja başlayaca 4 yıl sonra diş hekimi olacak
en iyisini yapmışsın kuzum sana da ona da iyi gelir
Bence gayet iyi, normal kiloda olanlara göre daha çok yemen ve su tüketmen gerekiyor sanırım zatenmerhaba arkadaşlar bugünki menüm
bakalım beğenecekmisiniz
sahur
7 zeytin
peynir
1haşlanmış yumurta
domates
3 dilim tamb.ekmeği
iftar
1 kase domatesli şehriye çorbası
ayran
1 tabak söğürme
pipirim salatası
2 d.ta.b.ekmeği
birazdan biraz meyve yemeyi düşünüyorum
canım diş ağrısı çok zor geçmiş olun muhabbetler
Allah ferahlık versin gönlüne. Aynen, oruçluyken daha güzel oluyor düzenimKızlar selam,
Keyfim yok , dünden sonra aman battı balık yan gider mantığıyla bugünde kaçırdım. Kendimden de nefret ediyorum bugün. Etrafımda bir sürü insan var ama yalnız hissediyorum yada içimde tuttuklarımı zaten kimseyle konuşamam. Nerden çıktı bu regl, oruçluyken irademe daha kolay hakim olabiliyorum. He birde tartı da artış görünce ki ben psikopat gibi günde 10 defa tartılan tiplerdenim. Öyle işte. Bir yorum yapmanıza gerek yok, zaten hemen hemen söyleyeceğiniz şeyleri biliyorum bende başkalarına söylüyorum ama işte iş kendi başıma gelince.. Önceden aynaya bakınca ne kadar güzelim maşallah derdim, uzun bir süredir öylesine bakıyorum. Baktıgım zamanda gözlerime değil göbeğime, kalçama bakıyorum. Dışardan çok sakin görünüyorumdur, yada ohh ne güzel zayıflamış aman 2 kilonun lafını yapan kızlardan gibi bir halimde olabilir şuan ama öyle değil işte. Bunları konuşabileceğim kimse yok, sevgilime bahsettim biraz zaten kızıyor, laf işitmeye hiç niyetim yok kimseden. Ben zaten farkındayım herşeyin.. Sadece dile dökebildiklerim bu kadarı, daha fazla tutamadım içimde. Paylaşmak istedim o kadar.
senin mi güldürme ablam sen bizden gençsinHahahhhhaaaaa...takma dişlerimi yapar artık :)
BizİM buralara geliyorsun Antalyadayım ben hava inanılmaz serin..Alanya daha sıcak olur buradan..
canım ıyıyım dun okul bitince temizlik yaptım malum oruc ta olunca biraz uydum iftar derken ancak müsait oldum grubu konuşulanları takip etmrye çakışıyorum
Saol canım tosun geldi sabah bana baktı ben eski annemi istiyorum çocuk gibi olmuşsun dedi )))))Ohhh gözün aydın canım :)
Saol canım tosun geldi sabah bana baktı ben eski annemi istiyorum çocuk gibi olmuşsun dedi )))))
inanamadı inş kıskanırda oda verir kilolarını)))inşÇıtır oldum çıtırr deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?