Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam arkadaslar.. hayirli aksamlar ..
benum bu gunku menum

sahur: yok malesef uykuya yenik dustum

aksam; 3 hurma
1 kase yayla corbasi
1 dilim ekmek
4 kasik gozleme ici icin yaptigim kiymali ispanak millete gozleme yaptim ben sadece icinden yedim

su: simdiye kadar 1,5 lt oldu 3 olcak insallah

spor: 5 km yuruyus, 3 k plates

Sağol canım benim...sanırım dolgu yapılacak hassasiyet olan yere...Ramazan'dan sonra gidip yaptıracağım...

Ablam beklenecek bişey olsa kardeşim 2 yıl sonra staja başlayaca 4 yıl sonra diş hekimi olacak

Gidicem inşallah perşembe akşamı yanındayım, salı gününe kadar. İnşallah iyi gelir, yoksa onunla olan ilişkimde sallantıya girecek gibi

en iyisini yapmışsın kuzum sana da ona da iyi gelir

İyiki sizler varsınız, yazdım rahatladım. Gidip bi yarım saat kardiyo yapayım en azından hareketlere odaklanınca düşünmüyorum

5, post: 41555404, member: 476139"]Bugünki menün çok güzel..böyle devam et Fatmacım...sadece çorbalarına pirinç,Şehriye gibi şeyleri başka şeylerle değiştirebilirsin,bulgur,aşurelik buğday gibi...[/QUOTE]
Begendigine sevin

Herkese iyi geceler biraz okudum hepinize mutluluk ve huzur diliyorum hz mevlananin bir sozu geldi aklima senin derdini nimet sayanlarda var .arkadaş larin dedigi gibi şükür en guzel tesellilerden biri mesela hepiniz kilolaronizdan rahatszsiniz ben 130 lu kilolarda olunca sizin haliniz benim hayalimdir hepinize iyi geceler

Bence gayet iyi, normal kiloda olanlara göre daha çok yemen ve su tüketmen gerekiyor sanırım zaten

Allah ferahlık versin gönlüne. Aynen, oruçluyken daha güzel oluyor düzenim

Kilo verme süreci gerçekten zor bu yolda unutmamak gereken şey vazgeçmeye yakın olduğumuz an aslında savaşı kazandığımız an Mehteran gibi bir ileri bir geri sayman inşallah amacımız ulaşacağız herkezi motive eden birsey var bu konuda kısa bir şey anlatacağım üniversitede okurken tiyatro izlemeye gitmiştik oyun başlamasına yakın bir biri geldi biri diyorum çünkü kız mı erkek mi anlamadım çok kilolu idi koltuklara sigmadi çıkmak istedi orda biri izin vermedi bir sandalye getirdi ve onu oturttu o gün o salonda bulunan herkes ve tabi kendisi de oyunda bişey anlamadik bu olay olduğunda 57 kilo civarındaydim ikinci olay ise Kayseri'de 92 kiloya kadar çıktım ve o zamana kadar hiç kilo almamistim kapı çaldı benden büyük bir genç bana ciddi teyze dedi ve bişey istedi çok bozuldum bu olaydan 6 ay sonra 58 kiloya düştüm çok uzun oldu pardon

Selinim hayatta başına okadar çok şey gelecekki diyeceksin ki zaman geçince ben nelere üzülmüşüm o yüzden anın tadını çıkar ve şukret kontesimin dediği gibi. Ben 15yıl hayatı kendime zehir ettim şimdi düşünüyorum kim için ve ne için? hayatını zehir etme kendine genç güzel bir kızsın okumuşsun elin ayağın tutuyor en önemlisi akıl sağlığım yerinde şükürler olsun. Kocaman öpüyorum.

Haklısınız, hepinize teşekkür ederim. İnşallah hepimiz mutlu olacağımız kilolara geliriz. Kilo vermek uzun ve zorlu bir süreç alması da bir o kadar hızlı. Belkide verdiklerimi geri alacağım korkusu da olabilir bu. Allah hepimize ferahlıklar versin. Seviyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…