- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Kaç kilo abla kaç yaşında bi de boyu kaçinanamadı inş kıskanırda oda verir kilolarını)))inş
çok şişko hatta obez 187 boyunda117 kiloydu şimdi kaç bilmiyorum))Kaç kilo abla kaç yaşında bi de boyu kaç
çok şişko hatta obez 187 boyunda117 kiloydu şimdi kaç bilmiyorum))
Selin bu korkuyla yaşarsan alırsın kendini başka birşeye odakla önce kendini sev...Haklısınız, hepinize teşekkür ederim. İnşallah hepimiz mutlu olacağımız kilolara geliriz. Kilo vermek uzun ve zorlu bir süreç alması da bir o kadar hızlı. Belkide verdiklerimi geri alacağım korkusu da olabilir bu. Allah hepimize ferahlıklar versin. Seviyorum sizleri
neler yapmıyorum ki ama kendi istemesi gerekiyorHemen versin ablamm biraz telkinle sen onu :)
Canım yazdıklarını okudum. Sanâ tavsiye ya da yorum yapamıyorum. Ama senden öğrendiklerim oldu. Senin yoluna girmiştim ki farkındalığım oldun..Yani aynaya bakınca görüntümü çok severken kilomu hep yeterli bulurken yavaş yavaş ben de de bı kendine yetmemezlik bi hoşlanmama durumu başlamıştı . Daha zayıf olabilirsin bak şu basenlere der oldum.. Ama neyseki psikolojim çok iyi . Düşünce birbirimizi tutup kaldıralım silelim üstümüzdeki tozu kiri yeniden umutla mutlu olalım. .Hiç bişey bizi uzmesin. Biz bize yeteriz. Burda aile gibi olduk. Hiç birimiz yalnız değiliz. . Bir de şeytanın vesvelerine kulak aşmamalıyiz. Ben de bu bebeğim olmuyor olmayacak mı diye düşündükçe bunalımà giriyorum. Takmamak lazım.Daydream- Başka sorunlarım da var ama öyle çok büyütelecek değil, bu durumum yeni değil nerdeyse 3-4 aydır var. Artık psikolojik olarak yıprandım vucudumu da yıpratıyorum. Sürekli kendi kilomu başkalarıyla kıyaslıyorum ondan zayıf mıyım, şuram şöyle mi gibi. Normal diyet kafasında gidersem bir sorun yok ama yeme düşüncesi geldiği zaman sorun farklılaşıyor.
Benimde ağlamam yakın sıkıyorum kendimi, benim samimi arkadaşlarımda çok. Evet bende sevgilimi özledim farklı bir şehirde o. Onunda kronik bir rahatsızlıgı var hastalıgı aktif bir süredir. Onunla da konusamıyorum. Kendisine endeksli haliyle hastalıgıyla ugrasıyor, o kilo almaya ben vermeye çalışyıorum ve kalkıpta benimde şöyle sorunlarım var diye anlatamıyorum. Oda yordu beni şikayet etmek değil bu ama hastalıgı çeken bilir tabi.
Ben aldım. Basit bişi .125 liradı sanırım. . Geçen gömleğimi daralttimoff yaaa hiç çalışasın yok
boş boş bakıyorum bilgisayara
kızlar dikiş makinası almak istiyorum eveama param yok. dikiş dikmek istiyorum yaaaaa
Ben aldım. Basit bişi .125 liradı sanırım. . Geçen gömleğimi daralttimzevkli bişi dikiş işi
Ben yorum istiommmmMenümü yazıyıM
sabah saat 15.00
2 dilim peynir
1 yumurtà kızartma
1grissini
8 9 kiraz
1 şeftali
Akşam
1 tabaktan az kabak mücver yağda pişirdim
1 içli köfte
2 kaşık sulu patates yemeği
1 dilim kavun
Çay 3 hurma
Spor yürüyüş yok hiç Artık böyle olur herhalde okul yok
bisiklet olur inşallah
Su 2 olmuştur
Geçen perdelerimi uzatmak için kullandım bakhangi marka aldın memnun musun benim baktıklarım 300 civarıbana da hediye alsana
Çok güzel yağdı ama dimi..balkonda üşüdük...sen ne tarafta oturuyosun,hangi semt?Aaa abla sende mi Antalya dasın. Bugün yağmur nasıl rahatlattı hava çok serin valla pikeyle yatıcam ben bugün Haziran sonunda Antalya da pikeyle yatmak çok garip bi durum
Ayy ilk defa menu yorumu yapıcam uzun zamandan beri dur simdiBen yorum istiommmm
Demekki doğru yoldasın...benim Üniversitedeki ev arkadaşım babaannesinin yorumlarından anlardı kilolu olup olmadığını...babaannesi maşallah çok iyisin derse diyete başlardı hemen :)Saol canım tosun geldi sabah bana baktı ben eski annemi istiyorum çocuk gibi olmuşsun dedi )))))
Düşündüm düşündüüüüm ne yazacağımı bulamadım azar azar Cısss yapmışın hep :)Ben yorum istiommmm
hoşdulduk canım kendimi tanıtmıştım ama atlamışsın herhalde kilom 134 6 civarında boyum 160 cm hedefim önce 100 altı sonra 63 tanıştığımıza çok memnun oldumHoşgeldiniz ben söyleyip söyleyemediğimi hatırlayamadım :) Kilonuz ve hedefiniz kaç acaba ve boyunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?