Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selin bu korkuyla yaşarsan alırsın kendini başka birşeye odakla önce kendini sev...

off yaaa hiç çalışasın yok

boş boş bakıyorum bilgisayara

kızlar dikiş makinası almak istiyorum eve ama param yok. dikiş dikmek istiyorum yaaaaa

Canım yazdıklarını okudum. Sanâ tavsiye ya da yorum yapamıyorum. Ama senden öğrendiklerim oldu. Senin yoluna girmiştim ki farkındalığım oldun..Yani aynaya bakınca görüntümü çok severken kilomu hep yeterli bulurken yavaş yavaş ben de de bı kendine yetmemezlik bi hoşlanmama durumu başlamıştı . Daha zayıf olabilirsin bak şu basenlere der oldum.. Ama neyseki psikolojim çok iyi . Düşünce birbirimizi tutup kaldıralım silelim üstümüzdeki tozu kiri yeniden umutla mutlu olalım. .Hiç bişey bizi uzmesin. Biz bize yeteriz. Burda aile gibi olduk. Hiç birimiz yalnız değiliz. . Bir de şeytanın vesvelerine kulak aşmamalıyiz. Ben de bu bebeğim olmuyor olmayacak mı diye düşündükçe bunalımà giriyorum. Takmamak lazım. herkesin bi derdiii vaaarr dururrrr icerisindeee durur içerisindeeee...

off yaaa hiç çalışasın yok

boş boş bakıyorum bilgisayara

kızlar dikiş makinası almak istiyorum eve ama param yok. dikiş dikmek istiyorum yaaaaa
Ben aldım. Basit bişi .125 liradı sanırım. . Geçen gömleğimi daralttim zevkli bişi dikiş işi

Ben yorum istiommmm

Iyi geceler kızlar
Hulyacim geçmiş olsun canım

Selinim bazen ben de senin duygularını hissediyorum bu his.ozellikle kaçamak yaptığım yememem gereken şeyleri yediğim zaman oluyo pismanlik hissi kendimi begenmemeye kadar gidiyo. Asıl şişman beyniniz kitabını öneriyorum sana. Belki bu hislerinden bi nebze uzaklasirsin..

Vorones in de dedigi gibi burda aile gibi olduk herşeyimizi paylaşıyoruz.

Aaa abla sende mi Antalya dasın. Bugün yağmur nasıl rahatlattı hava çok serin valla pikeyle yatıcam ben bugün Haziran sonunda Antalya da pikeyle yatmak çok garip bi durum
Çok güzel yağdı ama dimi..balkonda üşüdük...sen ne tarafta oturuyosun,hangi semt?

Ben yorum istiommmm
Ayy ilk defa menu yorumu yapıcam uzun zamandan beri dur simdi

Canım öğlen yemeğin az olmuş bi salata ve sebze yemeği olabilirdi

Akşam yemeği ise

ölçülü yemen güzel ben mesela asla senin kadar az yiyemem
bu hususta seni takdir etmekle birlikte biraz daha protein ağırlıklı bir menü daha iyi olurdu.

Patates , mücver . (içinde un vardır muhtemelen) içli kofte nin bulguru ve kavun biraz fazlaca karbonhidrat olmuş.
Ama dedigim gibi az yedigin için ve spor yaptığın için yine de güzel.

Saol canım tosun geldi sabah bana baktı ben eski annemi istiyorum çocuk gibi olmuşsun dedi )))))
Demekki doğru yoldasın...benim Üniversitedeki ev arkadaşım babaannesinin yorumlarından anlardı kilolu olup olmadığını...babaannesi maşallah çok iyisin derse diyete başlardı hemen :)

Hoşgeldiniz ben söyleyip söyleyemediğimi hatırlayamadım :) Kilonuz ve hedefiniz kaç acaba ve boyunuz ?
hoşdulduk canım kendimi tanıtmıştım ama atlamışsın herhalde kilom 134 6 civarında boyum 160 cm hedefim önce 100 altı sonra 63 tanıştığımıza çok memnun oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…