Geçen perdelerimi uzatmak için kullandım bak
Bence model çok güzel hemen başla.evet bu markayı gördüm ama güvenemedim nedense hep anneden kalma bi singer adı var yapenye ve kot dikebiliyor mu? ciddi ciddi dikişe saracağım bu ara da şimdi de arkadaşın bebeğine bebek battaniyesi öreceğim bu model nasıl kızlar
Neyi abarttın anlamadım,gayet iyi..Menü
Sabah kıymalı yumurta peynir 3~ 4 zeytin 2 dl ekmek
Öğlen Çorba yeşillik 1 dl ekmek yoğurt
Akşam ayran Aşi 2 Kaşık bulgur pilavı birkaç lokma tavuk taze fasulye karpuz
Bende bugün çok abarttım Vicdanım sızlıyor
Ayy bu jillian çok feci yaaKızlar bu videoyu Yaptım şimdi,biraz zor o Yüzden yaparsanız dikkat edin...
Bilmiyorum Eminem durdu vermem ne güzel 2 kilo gitti 1 haftada ama...3-4 gün sonra regl olucam ondan mı acaba?Ayy bu jillian çok feci yaa
Hiç gözüm kesmiyor ama 25 dakikada ben bile ter içinde kalıyorum normalde çok zor terlerim de. Kesinlikle ise yarıyo
Hülyam ramazan sonu hedefine ulaşacaksınız heralde bu gidişle harikasın
Hmm olabilir canımBilmiyorum Eminem durdu vermem ne güzel 2 kilo gitti 1 haftada ama...3-4 gün sonra regl olucam ondan mı acaba?
Vorones im kızartmaları özellikle belirttiğine göre, yorum değil azar istiyosun bence sen :)))Ben yorum istiommmm
Onuda düşündüm 3 gündür ağır spor yapıyorum kas çalıştıran ,kaslarım şişdiği içinde olabilir...Hmm olabilir canım
Spor yapınca kas da yapıyo olabilirsin.
Aynen devam et bence güzel gidiyosun
Hülyaydı değil mi :) bi ara duraksıyor kilo verimi, moral bozup çok yenmezse, tekrar vermeye başlarsın İnşaAllah. Bu arada geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah.Bilmiyorum Eminem durdu vermem ne güzel 2 kilo gitti 1 haftada ama...3-4 gün sonra regl olucam ondan mı acaba?
Teşekkür ederim Üzümcüm...evet Hülya..sen yazmışmıydın adını?Hülyaydı değil mi :) bi ara duraksıyor kilo verimi, moral bozup çok yenmezse, tekrar vermeye başlarsın İnşaAllah. Bu arada geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah.
Evet azar da iyidir . Boyle görmezlikten gelirlerse ben dé görmüyorum yiyorum öyle . Belki de tebrik ister bu beden yahu .sıfır ekmek yani .tek öğün değil mesela kahvaltım varVorones im kızartmaları özellikle belirttiğine göre, yorum değil azar istiyosun bence sen :)))
Ay simardimmmAyy ilk defa menu yorumu yapıcam uzun zamandan beri dur simdi
Canım öğlen yemeğin az olmuş bi salata ve sebze yemeği olabilirdi
Akşam yemeği ise
ölçülü yemen güzel ben mesela asla senin kadar az yiyemem
bu hususta seni takdir etmekle birlikte biraz daha protein ağırlıklı bir menü daha iyi olurdu.
Patates , mücver . (içinde un vardır muhtemelen) içli kofte nin bulguru ve kavun biraz fazlaca karbonhidrat olmuş.
Ama dedigim gibi az yedigin için ve spor yaptığın için yine de güzel.
Bi de ben var ya ben mutlaka paketli cıs yerdim ki . Ne puf yedim ne jelibon ne dondurma . Ne de serbetli tatli .Hepsi mevcut elimde ama yemedimmmmmVorones im kızartmaları özellikle belirttiğine göre, yorum değil azar istiyosun bence sen :)))
Barones senin marketin olsa batardı kız...birden market kasasında arkanda dizi dizi puflarınla düşündüm seni :)Bi de ben var ya ben mutlaka paketli cıs yerdim ki . Ne puf yedim ne jelibon ne dondurma . Ne de serbetli tatli .Hepsi mevcut elimde ama yemedimmmmm
Küçükken tek hayalimdı bakkalın kızı olmakBarones senin marketin olsa batardı kız...birden market kasasında arkanda dizi dizi puflarınla düşündüm seni :)
Eskiden koca kutularda gofret satılırdı...babam alırdı...annem her dışarı oynamaya giderken bi poşete gofret doldurur verirdi...düşünsene ip atlıyorum elimde poşet...tombiklikten doğru dürüst atlayamazdım da...Aklım gofretlerde..kız benimde senden farkım yokKüçükken tek hayalimdı bakkalın kızı olmak
Ben küçükken Karakuru bi kızdım. Seninki iyimis benim babam uzuyol şöförüdu gelirdi sabahları bi poşet abur cubur getirirdi ama kardesımé getirirdi ben hep yalvarıp yakar yerdim.Eskiden koca kutularda gofret satılırdı...babam alırdı...annem her dışarı oynamaya giderken bi poşete gofret doldurur verirdi...düşünsene ip atlıyorum elimde poşet...tombiklikten doğru dürüst atlayamazdım da...Aklım gofretlerde..kız benimde senden farkım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?