Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçen perdelerimi uzatmak için kullandım bak

evet bu markayı gördüm ama güvenemedim nedense hep anneden kalma bi singer adı var ya penye ve kot dikebiliyor mu? ciddi ciddi dikişe saracağım bu ara da şimdi de arkadaşın bebeğine bebek battaniyesi öreceğim bu model nasıl kızlar

Eklentiler

• bat.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 66
Yasom gözün aydın oğluna kavuşmuşsun.
Eski annemi istiyorum demesi de bence çok güzel gözü alisir merak etme sonra daha da beğenir

Bence model çok güzel hemen başla.
Maşallah ne beceriklisin

Neyi abarttın anlamadım,gayet iyi..

Kızlar bu videoyu Yaptım şimdi,biraz zor o Yüzden yaparsanız dikkat edin...
Ayy bu jillian çok feci yaa
Hiç gözüm kesmiyor ama 25 dakikada ben bile ter içinde kalıyorum normalde çok zor terlerim de. Kesinlikle ise yarıyo

Hülyam ramazan sonu hedefine ulaşacaksınız heralde bu gidişle harikasın

Bilmiyorum Eminem durdu vermem ne güzel 2 kilo gitti 1 haftada ama...3-4 gün sonra regl olucam ondan mı acaba?

Hmm olabilir canım
Spor yapınca kas da yapıyo olabilirsin.
Aynen devam et bence güzel gidiyosun
Onuda düşündüm 3 gündür ağır spor yapıyorum kas çalıştıran ,kaslarım şişdiği içinde olabilir...

Bilmiyorum Eminem durdu vermem ne güzel 2 kilo gitti 1 haftada ama...3-4 gün sonra regl olucam ondan mı acaba?
Hülyaydı değil mi :) bi ara duraksıyor kilo verimi, moral bozup çok yenmezse, tekrar vermeye başlarsın İnşaAllah. Bu arada geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah.

Hülyaydı değil mi :) bi ara duraksıyor kilo verimi, moral bozup çok yenmezse, tekrar vermeye başlarsın İnşaAllah. Bu arada geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah.
Teşekkür ederim Üzümcüm...evet Hülya..sen yazmışmıydın adını?

Vorones im kızartmaları özellikle belirttiğine göre, yorum değil azar istiyosun bence sen :)))
Evet azar da iyidir . Boyle görmezlikten gelirlerse ben dé görmüyorum yiyorum öyle . Belki de tebrik ister bu beden yahu .sıfır ekmek yani .tek öğün değil mesela kahvaltım var Bol bisiklet

Ay simardimmm tek kelime değil . Bu sayfa yorum. Haklsın valla karbonhidrat oldu . Pilav siz ve ekmeksiz kurtardım insallah. Az olması da şükür tabi

Bi de ben var ya ben mutlaka paketli cıs yerdim ki . Ne puf yedim ne jelibon ne dondurma . Ne de serbetli tatli .Hepsi mevcut elimde ama yemedimmmmm
Barones senin marketin olsa batardı kız...birden market kasasında arkanda dizi dizi puflarınla düşündüm seni :)

Küçükken tek hayalimdı bakkalın kızı olmak
Eskiden koca kutularda gofret satılırdı...babam alırdı...annem her dışarı oynamaya giderken bi poşete gofret doldurur verirdi...düşünsene ip atlıyorum elimde poşet...tombiklikten doğru dürüst atlayamazdım da...Aklım gofretlerde..kız benimde senden farkım yok

Ben küçükken Karakuru bi kızdım. Seninki iyimis benim babam uzuyol şöförüdu gelirdi sabahları bi poşet abur cubur getirirdi ama kardesımé getirirdi ben hep yalvarıp yakar yerdim. ne zaman ki büyüdüm kendim alabilince coştum koca kadın bi çanta çikolata piskevit alio oldum sonradan gurme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…