- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Bence model çok güzel hemen başla.
Maşallah ne beceriklisin
Ben küçükken Karakuru bi kızdım. Seninki iyimis benim babam uzuyol şöförüdu gelirdi sabahları bi poşet abur cubur getirirdi ama kardesımé getirirdi ben hep yalvarıp yakar yerdim.ne zaman ki büyüdüm kendim alabilince coştum koca kadın bi çanta çikolata piskevit alio oldum sonradan gurme
Ben de yelek yaptım kiest canım benimki can sıkıntısı geçen sene 15 bebek yeleği örmüşüm bu sene 2 koca kız hırkası 8 kadar da bebek yeleğiama kendime başladığım hırka hala duruyor adını yaşar koydum kendime kilolu olunca yakıştıramıyorum da
aa benim babam da kamyoncu :) kız doğur bitane de sana göndereyim yelek
Ben de yelek yaptım kidoguralim valla. Gönderelim. He kamyonları severim aynen Kiz kendime başladım büyük yapmışım anneme götürcem o tombis ona olur anca . Şükür ki yelek bana olmuo 90 kilo olmam gerek onun olması için
Alemiz bizya bak bunlar yaptıklarım. Kış in sıkıntıdanest canım benimki can sıkıntısı geçen sene 15 bebek yeleği örmüşüm bu sene 2 koca kız hırkası 8 kadar da bebek yeleğiama kendime başladığım hırka hala duruyor adını yaşar koydum kendime kilolu olunca yakıştıramıyorum da
aa benim babam da kamyoncu :) kız doğur bitane de sana göndereyim yelek
Kız singer ler pahalı di ben de baktım. Benim kj de işi goruyor. Zittiri bi marka ama iyi ..Artest mi neben bu makinayı beğendim yaaaa
http://www.bimeks.com.tr/urun/130587/singer-tradition-2259-dikis-makinesi.aspx#photos
Kız singer ler pahalı di ben de baktım. Benim kj de işi goruyor. Zittiri bi marka ama iyi ..Artest mi ne
Alemiz bizya bak bunlar yaptıklarım. Kış in sıkıntıdan
omuzdan başlamalı dışında pek yapamıyorum diğerleri de netten videolar à baka baka yaptımdı. . Heves işte şimdi yapasım yok. Dikiş de öyle heves edip almıştim. Kaç zamandır duruyor öyle .ben de yeni gördüm onu, ya ben kalıcı birşey olsun istiyorum 300 lira taksitle alırım ama eşim nefret ediyor taksitten
bilmiyorumm ya herşeyi dikesim var bu ara
ben çekmiyorum örüp örüp veriyorum birilerineama kendime 3 tanesini ayırdım inşallah. bi de sen de benim gibi omuzdan başlayıp örüyorsun
inşallah bakalım bu ay olsun istiyorum bebek. doktor en az 2 adet geçsin dedi ama ben beklemek istemiyorum daha çok psikolojikmiş. bu ara yumurtlama olabilir ama ben geceleri fabrika bekliyorum
Sen aşmışsin kuzummmm. Benimksi tırt kalır sakin ondan alma mademhatta elimde param olsa juki nin profesyonelini alasım var o derece. kayınvalidem profesyonel terzi gelir öğretir bana kalıp çıkarmayı. hatta şu an kiliste genç kızlara gönüllü kurs veriyor
Maşallah ya, bunu yapıyorsan bayadır spor yapıyosun demektir. Bende tecrübeli ablalarıma seslenmek istiyorum :)Kızlar bu videoyu Yaptım şimdi,biraz zor o Yüzden yaparsanız dikkat edin...
Yok yazmadım, şimdi gerçek adımı yazmasam olmaz, yazsam bulunduğum şehirde benden bi tane vardır ayan beyan ortada olurum :)))) belki kayınvalidemi falan çekiştiresim tutar, olmaz. üzüm deyin madem :)Teşekkür ederim Üzümcüm...evet Hülya..sen yazmışmıydın adını?
Ay canım benim, sen yorum isteyince uyarı tarzı bişey istiyosun sandım. Bana iyi geliyor da uyarılar. Bardağın dolu tarafından, pardon boş tarafından bakarsak gerçekten ekmeksiz, bisikletli ve paketli cıssız bi menü olmuşEvet azar da iyidir . Boyle görmezlikten gelirlerse ben dé görmüyorum yiyorum öyle . Belki de tebrik ister bu beden yahu .sıfır ekmek yani .tek öğün değil mesela kahvaltım varBol bisiklet
omuzdan başlamalı dışında pek yapamıyorum diğerleri de netten videolar à baka baka yaptımdı. . Heves işte şimdi yapasım yok. Dikiş de öyle heves edip almıştim. Kaç zamandır duruyor öyle .
Amaninnn kaçırma yumurtlama günlerini. . Önemli..doktor gelişmelerinden beni de haberdar et ben de artık beklemek istemiyorm. Şimdi değil de tatilden sonra hamis olmak istiyorum kışın ..
@Daydream15 Başka sorunlarım da var ama öyle çok büyütelecek değil, bu durumum yeni değil nerdeyse 3-4 aydır var. Artık psikolojik olarak yıprandım vucudumu da yıpratıyorum. Sürekli kendi kilomu başkalarıyla kıyaslıyorum ondan zayıf mıyım, şuram şöyle mi gibi. Normal diyet kafasında gidersem bir sorun yok ama yeme düşüncesi geldiği zaman sorun farklılaşıyor.
Benimde ağlamam yakın sıkıyorum kendimi, benim samimi arkadaşlarımda çok. Evet bende sevgilimi özledim farklı bir şehirde o. Onunda kronik bir rahatsızlıgı var hastalıgı aktif bir süredir. Onunla da konusamıyorum. Kendisine endeksli haliyle hastalıgıyla ugrasıyor, o kilo almaya ben vermeye çalışyıorum ve kalkıpta benimde şöyle sorunlarım var diye anlatamıyorum. Oda yordu beni şikayet etmek değil bu ama hastalıgı çeken bilir tabi.
Günaydın kizlarr:))
Uzun süredir göremiyorum buket ne zaman mezun oldu
Evlendi mi acaba
ben çok mu şey kaçırdım yoksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?