Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bence model çok güzel hemen başla.
Maşallah ne beceriklisin

est canım benimki can sıkıntısı geçen sene 15 bebek yeleği örmüşüm bu sene 2 koca kız hırkası 8 kadar da bebek yeleği ama kendime başladığım hırka hala duruyor adını yaşar koydum kendime kilolu olunca yakıştıramıyorum da

aa benim babam da kamyoncu :) kız doğur bitane de sana göndereyim yelek

Ben de yelek yaptım ki doguralim valla. Gönderelim. He kamyonları severim aynen Kiz kendime başladım büyük yapmışım anneme götürcem o tombis ona olur anca . Şükür ki yelek bana olmuo 90 kilo olmam gerek onun olması için

benimkiler de inadına küçük oluyor kardeşlerime veriyorum

Alemiz bizya bak bunlar yaptıklarım. Kış in sıkıntıdan

Eklentiler

• 2015-06-15 22.36.23.webp
    74,6 KB · Görüntüleme: 51
Kız singer ler pahalı di ben de baktım. Benim kj de işi goruyor. Zittiri bi marka ama iyi ..Artest mi ne

ben de yeni gördüm onu, ya ben kalıcı birşey olsun istiyorum 300 lira taksitle alırım ama eşim nefret ediyor taksitten
bilmiyorumm ya herşeyi dikesim var bu ara

Alemiz bizya bak bunlar yaptıklarım. Kış in sıkıntıdan

ben çekmiyorum örüp örüp veriyorum birilerine ama kendime 3 tanesini ayırdım inşallah. bi de sen de benim gibi omuzdan başlayıp örüyorsun
inşallah bakalım bu ay olsun istiyorum bebek. doktor en az 2 adet geçsin dedi ama ben beklemek istemiyorum daha çok psikolojikmiş. bu ara yumurtlama olabilir ama ben geceleri fabrika bekliyorum

hatta elimde param olsa juki nin profesyonelini alasım var o derece. kayınvalidem profesyonel terzi gelir öğretir bana kalıp çıkarmayı. hatta şu an kiliste genç kızlara gönüllü kurs veriyor

omuzdan başlamalı dışında pek yapamıyorum diğerleri de netten videolar à baka baka yaptımdı. . Heves işte şimdi yapasım yok. Dikiş de öyle heves edip almıştim. Kaç zamandır duruyor öyle .
Amaninnn kaçırma yumurtlama günlerini. . Önemli.. doktor gelişmelerinden beni de haberdar et ben de artık beklemek istemiyorm. Şimdi değil de tatilden sonra hamis olmak istiyorum kışın ..

hatta elimde param olsa juki nin profesyonelini alasım var o derece. kayınvalidem profesyonel terzi gelir öğretir bana kalıp çıkarmayı. hatta şu an kiliste genç kızlara gönüllü kurs veriyor
Sen aşmışsin kuzummmm. Benimksi tırt kalır sakin ondan alma madem

Kızlar bu videoyu Yaptım şimdi,biraz zor o Yüzden yaparsanız dikkat edin...
Maşallah ya, bunu yapıyorsan bayadır spor yapıyosun demektir. Bende tecrübeli ablalarıma seslenmek istiyorum :)
Şimdi 95 kilonun üzerinde bi insanım, çok hareketli sporları yapamam sanırım. Gerçi spor salonunda en çok ben uyardım yapılan hareketlere ama bayadır aktif spor yapmıyorum. Tüm kasları çalıştıran ama çok da zor olmayan bi spor yapıyorum vakit buldukça, bana tavsiye edebileceğiniz yeni başlayanlara özel bi spor var mı, evde plates topum da var ama kullanmayı bilmiyorum. Video falan varsa bildiğiniz seve seve uygularım inşallah

Teşekkür ederim Üzümcüm...evet Hülya..sen yazmışmıydın adını?
Yok yazmadım, şimdi gerçek adımı yazmasam olmaz, yazsam bulunduğum şehirde benden bi tane vardır ayan beyan ortada olurum :)))) belki kayınvalidemi falan çekiştiresim tutar, olmaz. üzüm deyin madem :)

Evet azar da iyidir . Boyle görmezlikten gelirlerse ben dé görmüyorum yiyorum öyle . Belki de tebrik ister bu beden yahu .sıfır ekmek yani .tek öğün değil mesela kahvaltım var Bol bisiklet
Ay canım benim, sen yorum isteyince uyarı tarzı bişey istiyosun sandım. Bana iyi geliyor da uyarılar. Bardağın dolu tarafından, pardon boş tarafından bakarsak gerçekten ekmeksiz, bisikletli ve paketli cıssız bi menü olmuş kıyamam sana, yorulmuşsun sanki biraz, az kaldı mezun olacaksın maşallah

benimki de heves ama ben çok severim el işlerini eve gidince deli gibi ilgilenirim daha çok kendimi rehabilite etmek denebilir bi ara terzi işi buharlı ütü almayı kafaya koymuştum

ben öğretirim kız sana tüm modelleri sen sor yeterki. resimli videolu falan :)

valla şimdilik doktorluk bi durum yok inşallah. doktor bi daha kontrol falan demedi inşallah hamile kalıp giderim doktora

hadi iyi geceler

Anladım canım seninde haklı yanların var bi tatile falan çıksan öyle bi imkanın varsa ya da degişik şeyler falan yapsan belki iyi gelir.
Allah şifasını verir inşallah da bir an önce sağlığına kavuşur sevgilin sen arkadaşlarınla falan da paylaşabilrsin samimi arkadasın çok madem daha iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…