Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Neyi abarttın anlamadım,gayet iyi..
Ekmek ve türevleri akşam mesela bulgur pilavı var ayran Aşının içindekide yarma onlar karnımda şişkinlik yaptı ondan öyle hissettim ama asil şimdi abarttım sabah oğlan Gözleme istedi ama yağsız Yaptım sadece içinin patatesine koydum ve bende yedim ama yediğimi toplasan Yarim yufkadan biraz fazla eder hazır yufkadan Yaptım zaten onlar incecik ama yine moralim bozuk sanki hiç yemeye hakkım yokmuş gibi hissediyorum neyse bügünde misafirim var eritirim heralde

Kızlar bugün Biraz yoğunum sanki çok isim yok aslında ama kafam meşgul. . Su çamaşırları ayırip ütü yapmalı valiz hazırlamali.ha tabı bi de baklava ve çörek yapımına baslamaliyim

Evet takmamak lazım, ben sana örnek olayım o zaman, etrafındakiler ve eşin tamam kilon iyi diyorsa kulak arkası etme, ben ettim. İnşallah hamile de kalıcaksın, tatil sana iyi gelecek

Evet burda aile gibi olduk, o yüzden tutamadım artık içimde. En azından ucundan kıyısından benzer duyguları paylaşıyorum sizinle ve anlayabiliyorsunuz hissettiklerimi. İyi ki burdayım diyorum zaten, sizlerde iyi ki varsınız

Samimi arkadaşım çok ama anlayamıyorlar ki beni sonuçta benzer şeyleri yaşamış ve ya yaşıyor olmak gereklidir. Onlara kalsa hala neyin diyetini yapıyorum, yeterli bu halim falan filan işte.

bu arada Antepia27 ablacım, dün yazdığına çok üzüldüm ve senide üzdüm yazdıklarımla. Mesele inan 2-3 kilo değil, içinde bulunduğum ruhsal durumdu.

Bugün daha iyiyim en azından hafiflemiş hissediyorum kendimi. Şu 2 günün çozutmasını, regl olmamdan da istifade lapa yapıyorum bugün. He birde yağmur yağıyor ama cam siliyorum (napalım yağarsada temiz cama yağsın). Birde bayrama doğru sildik mi tamamdır. Ben kaçtım o vakit.

Çok üzgünüm yaaa...ne yapıcaz...

Bence listede şu an olanları kabul etsinler, geri kalan listeye girmek isteyenler giremicek maalesef dışardan devam edicekler ama umarım o 16yı kabul ederler.Yoksa 4 kişi çıkaracakmıyız listeden

Bence listede şu an olanları kabul etsinler, geri kalan listeye girmek isteyenler giremicek maalesef dışardan devam edicekler ama umarım o 16yı kabul ederler.Yoksa 4 kişi çıkaracakmıyız listeden
Kabul etmeme gibi bir şey yok zaten o konuda.15kişi ola bilir. ..ben denemedekiler için üzgünüm

Kabul etmeme gibi bir şey yok zaten o konuda.15kişi ola bilir. ..ben denemedekiler için üzgünüm

Kimsenin onların dediği gibi başka takıma geçeceğini ya da geçmek isteyeceğini sanmıyorum listede olmadan bir şekilde devam ederler bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…