- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Burda zayıflayan bi arkadasti canmBuket kim ?
Burda zayıflayan bi arkadasti canm
Unuttum vallahi canım ya görsem hatırlarım sadece :)Kullandığı isim neydi yani :) Gerçek ismini bilmiyorum ama belki tanıyorumdur
Tebrik ederim canım kendinle gurur duyabilirsinBi de ben var ya ben mutlaka paketli cıs yerdim ki . Ne puf yedim ne jelibon ne dondurma . Ne de serbetli tatli .Hepsi mevcut elimde ama yemedimmmmm
Ekmek ve türevleri akşam mesela bulgur pilavı var ayran Aşının içindekide yarma onlar karnımda şişkinlik yaptı ondan öyle hissettim ama asil şimdi abarttım sabah oğlan Gözleme istedi ama yağsız Yaptım sadece içinin patatesine koydum ve bende yedim ama yediğimi toplasan Yarim yufkadan biraz fazla eder hazır yufkadan Yaptım zaten onlar incecik ama yine moralim bozuk sanki hiç yemeye hakkım yokmuş gibi hissediyorum neyse bügünde misafirim var eritirim heraldeNeyi abarttın anlamadım,gayet iyi..
Nisan gibi mezun oldu evlenmiştir sanırım mayıstaydı düğünü...gelmedi hiç mezun olduktan sonra..,Günaydın kizlarr:))
Uzun süredir göremiyorum buket ne zaman mezun oldu
Evlendi mi acaba
ben çok mu şey kaçırdım yoksa..
Evet takmamak lazım, ben sana örnek olayım o zaman, etrafındakiler ve eşin tamam kilon iyi diyorsa kulak arkası etme, ben ettim. İnşallah hamile de kalıcaksın, tatil sana iyi gelecekCanım yazdıklarını okudum. Sanâ tavsiye ya da yorum yapamıyorum. Ama senden öğrendiklerim oldu. Senin yoluna girmiştim ki farkındalığım oldun..Yani aynaya bakınca görüntümü çok severken kilomu hep yeterli bulurken yavaş yavaş ben de de bı kendine yetmemezlik bi hoşlanmama durumu başlamıştı . Daha zayıf olabilirsin bak şu basenlere der oldum.. Ama neyseki psikolojim çok iyi . Düşünce birbirimizi tutup kaldıralım silelim üstümüzdeki tozu kiri yeniden umutla mutlu olalım. .Hiç bişey bizi uzmesin. Biz bize yeteriz. Burda aile gibi olduk. Hiç birimiz yalnız değiliz. . Bir de şeytanın vesvelerine kulak aşmamalıyiz. Ben de bu bebeğim olmuyor olmayacak mı diye düşündükçe bunalımà giriyorum. Takmamak lazım.herkesin bi derdiii vaaarr dururrrr icerisindeee durur içerisindeeee...
Evet burda aile gibi olduk, o yüzden tutamadım artık içimde. En azından ucundan kıyısından benzer duyguları paylaşıyorum sizinle ve anlayabiliyorsunuz hissettiklerimi. İyi ki burdayım diyorum zaten, sizlerde iyi ki varsınızSelinim bazen ben de senin duygularını hissediyorum bu his.ozellikle kaçamak yaptığım yememem gereken şeyleri yediğim zaman oluyo pismanlik hissi kendimi begenmemeye kadar gidiyo. Asıl şişman beyniniz kitabını öneriyorum sana. Belki bu hislerinden bi nebze uzaklasirsin..
Vorones in de dedigi gibi burda aile gibi olduk herşeyimizi paylaşıyoruz.
Samimi arkadaşım çok ama anlayamıyorlar ki beni sonuçta benzer şeyleri yaşamış ve ya yaşıyor olmak gereklidir. Onlara kalsa hala neyin diyetini yapıyorum, yeterli bu halim falan filan işte.Anladım canım seninde haklı yanların var bi tatile falan çıksan öyle bi imkanın varsa ya da degişik şeyler falan yapsan belki iyi gelir.
Allah şifasını verir inşallah da bir an önce sağlığına kavuşur sevgilin sen arkadaşlarınla falan da paylaşabilrsin samimi arkadasın çok madem daha iyi gelir
saol ablam :)Nisan gibi mezun oldu evlenmiştir sanırım mayıstaydı düğünü...gelmedi hiç mezun olduktan sonra..,
Çok üzgünüm yaaa...ne yapıcaz...Pazar tabii herkes gezmelerde dimiii sizi gidi sizi
Üye sayımız pek hoş karşılanmadı kızlar, paylaşım alanındaki olayı gördüyseniz eğer bakalım ne olacak
Çok üzgünüm yaaa...ne yapıcaz...
Kabul etmeme gibi bir şey yok zaten o konuda.15kişi ola bilir. ..ben denemedekiler için üzgünümBence listede şu an olanları kabul etsinler, geri kalan listeye girmek isteyenler giremicek maalesef dışardan devam edicekler ama umarım o 16yı kabul ederler.Yoksa 4 kişi çıkaracakmıyız listeden
Kabul etmeme gibi bir şey yok zaten o konuda.15kişi ola bilir. ..ben denemedekiler için üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?